allah aşkına haksızmıyım bir okuyun

Neden bir şey demiyorsunuz ki yani örtüyle toz mu alınır kendi evinde de öyle mi ben olsa anne ne yapıyorsun örtülerle toz alınır mı der bez veririm eline ne alaka yani. Ya da banyodan çıktığında bir su tutsan iyi olur anne ben yapamam akşam oğlun gelip banyoya girers ayıp olur gibisinden filan ne bileyim belki iyi niyetlidir ama yani koskoca kadın bilmez mi temizliği. Kendi anneniz nerede bu arada o gelmeyecek mi.

kaynanan annaneme benziyor..

hayatında elıne süpürge almamış,80 yasında hala araba ustunde gezme derdınde..

kadınn hayata gelıs amacı gezmek..işte annane olunca sempatik oluyor ama gel bıde gelınlere sor:)

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım. Kv. Yardıma değil yük olmaya gelmiş sanki. Doğum dan sonra. Daha zor işin. İnş. Çok kalmazlar. İnsanın kendi annesi gibi. Olmuyo kv. Allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip ersin ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hayatta sabredemezdim canım yaptıklarından dolayı ona bağırabilirdimde bilemiyorum, sabretmeyi bilmeyenlerdenim...

çok iyi dayanıyorsun bence dur demelisin artık!!

Valla bu kayınvalideye göre değil sadece, kimsenin evinde çok mecbur kalmadıkça fazla kalınmasını uygun bulmuyorum ben..
Kuzenim gelir arada çok severim kendisini ama 1 haftadan fazla kalsa çekemem yani, herkezin bir düzeni var..
Bunu karşı taraf düşünmesi gerek, şimdi çok mu rahat bu kadın merak ediyorum!

Eşinize gitmesini istiyorum gibi bi şey demeyin bari, yazık bunlar yüzünden olan eşlerimize oluyor, ne desinler karşıda ki düşüncesiz olunca

Düşüncesizlik.. bende yaz sıcağında lohusa halimle giyincem örtüncem diye kurdeşen dökecektim az kalsın.. k.peder bile olsa kocadan başka erkek olması sıkıntı veriyor. . Sen bişey deme kötü olursun ama güzellikle anlat eşin ayarlasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kendi annen bile yanında yokken sana destek için yanına geliyor,
tarzlarınız uymayabilir ama niyet de önemli bir yerde,
seni düşündüğü için yanında

Kayinvalide oglum beni geZdirsin modunda gelmis dua ette esin artik tahammul edecek hali kalmasin da o gondersin

Kocanız napıyo Allah aşkına yaa hiç mi anlamıyor halinizden ya da paylaşmıyorsunuz gebelik sıkıntısı mı çekeyim annenin sıkıntısını mı çekeyim diye? ya da o hiç mi görmüyor? Bu erkekler eşlerine niye sahip çıkmıyorlar Allahım. Her yükü taşımak mecburiyetinde değilsiniz ki ev sizin eviniz yardımı olmayacaksa zaten herşeyi siz yapıyorsanız az öte dursun gölge etmesin başka ihsan istemez değil mi neden bunları konuşmuyorsunuz eşinizle?

oyjj biran eski dunlerim aklima geldi, icim sikildi bunaldim.
Allah kolaylik versin cnm, ama elinden geldigince umursamamaya calis. banyoyumu batirmis aksam ogluna temizlettir. etrafimi dagitmis ay ben cok yorgunum hayatim sen kalk toplayiver de esine, bak nasil duzeliyor.
bizimki kahvaltidacaylari esim dolduruyo diye bile sinir olup kendi doldurmaya baslamisti. ay gercekten sinir oldum yine bak.
hamilesin takmamaya valis ve baska secenegin varsa hic bulastirma kv yi hayatina. kendin otur bak cocuguna ama yinede yardim isteme. isin cok olur yorulursun ama kafan rahat eder en azindan.

Kesinlikle bu arkadasin dedigi gibi yap kendi canina ve bebegine niye acimiyorsun , esinde sikilacak ve sonunda anne sen yap diyecektir veya kadin kendi yapacaktir ama esinin gozune batacak kendi annesinin gitmesini isteyecektir desene ben erkekle rahat edemem diye tek care hicbisi yapmayacaksin tek cozum bu hizmet gormeyen de gidecek

Anlaşılan bu kadın surattan falan anlamıyor, demek ki direk söylemeniz lazım.

ayy fenalık geldi,geçen konunuzda yazacaktım birşey oldu kaldı yazamadım.3 ay önceden niye geldiki kaynana? ya bu düşüncesiz insanların kafasını kırasım geliyor. bir arkadaş yazmış onun yapmadığı her şeyi eşine yaptır,bakalım ne yapacak.eşinle konuş doğum yapcam kardeşin sonra gelsin ev de yer yok falan, rahat edemiyorum artık nasıl ikna olursa onu söylersiniz gelmesinler yatılı.

Oho bu ne ki sen birde bebek olsun o vakit gör şimdiki filmin fragmanı ,sabırrrrrrrr

Bence inadina yapiyor. Kendi evinde sen banyonun giderinde sacini biraksan edemediğini birakmaz yerinde duramaz ama seni siniyor bence.. Fasulyeyi ayiklamanin nesi varmis da sen daha güzel yapiyormussun...

Bence soyle mesela bir gun lafi temizlikten ac anne ayni evin icinde olmasak seni cook titiz kadin bilirdim.ama.hic oyle degilmis de gulerek mutlaka sorar neyimi gordun diye sende de banyo giderinde kilini sacini birakiyorsun oğlun bile dikkat eder senden daha titiz maşallah de gül geç:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç biri değil de sünnet işine karıştırma bence yaptır ...

kov bence desem olmaz şimdi doğum arifesinde içine bari atma direk söyle bu yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…