allah aşkına haksızmıyım bir okuyun

Ya bence kendine odaklan bır geçici bir durum onu değiştiremezsin sadece kalbi kırılır yaşlılıktan olabilir bence de işi bilmiyorsa sizde onu başka bişi le oyalayın üç günlük dünya kırmaya değmez güzel şeylere odaklanın anneniz de gelsin hep beraber kalıverin kalabalıkta kafanız dağılır doğum stresiniz anneniz alır sohbet muhabbet geçer gider he he deyin geçiverin nasılsa misafir oda.

Ben anlamadım.
Bu kadın niye tee 3 ay önce geldi? Düşük riskin falan mı vardı?
Şimdi bebek biraz sevmelik kıvama gelene kadar da gitmezler torun sevdasına.
Hiç aileyi düşünen yok. Bence kızın annesi gelmeli gerekirse o kalmalı, o da en fazla bir hafta.
Kadın eşinin annesinin yanında vs emzirmek zorunda mı yahu:44:
Bence eşine söyle doğumdan sonra bari çok durmasınlar bebeğimle biraz başbaşa kalmak istiyorum, rahatça emzirmek istiyorum vs. bi'şeyler de anlayış göstermesini izle. Zaten üç aydır sizdeymiş.

O değil kayınlar niye yatıya geliyo? Şehir dışındalar mı?

off gercekten okudum ve ruhumu daraltti konu oncelikle allah kolaylik ve sabir versin size.ne dusuncesizliktir bu aylar oncesinden gelme yayilma,butun akrabalarin gelmesi kalmasi yuk olmasi.kimse kusura bakmasin ben de gezmek icin yapildigini dusunuyorum bu kaynanalarda karakteristik ozellik gitti mi geri donmek bilmeme. cok kucuk bir kismi tenzih ederek soyluyorumyaptiklari sacma salak davranislari yaslilik kisvesinin arkasina atip istedikleri gibi at kosturmak istiyorlar,neden ceksin seni oglunun esi?zorunda mi?boyle cok yakin birbiriyle butunlesmis aileler olur anne kiz gibi vb o zaman tamam dersin ama okudugum nerdeyse tum yorumlarda ve toplumumuzda bu boyle,adlari kaynana asla anne olamayacaklar,kendin annelik yapmiyorsan karsindan neden evlat davranisi beklersin ki?sizin daha onceki konunuzu okudum esiniz cok titiz ve yemek konusunda seciciymis bence bu ozelliginden yardim alarak kaynananizin rahatini bozabilirsiniz.madem yardim etmeye geldi etsin o zaman fikrini esinizin bilincaltina isleyebilirsiniz .sonucta bu yuzden gelmedi mi kadin?

olmuyor be güzelim keşke dediğin gibi yapabilsem hani kısa bir süre olsaydı insan sabrederdi. 3 aydır birlikteyiz hep yuttum. belki ufak ufak şeylerdi ama hep içime ata ata kendimi sıka sıka daha kötü oldum. annem geldi ama kayınbabam 2 kaynım geleceği için evde yer yok geri gidecek onlar gidince geri gelecek düşün artık.

sınava hazırlanıyorum canım eşim gelsin annem her şeyi yapar sende rahatca çalışırsın dedi istemedim aslında cunku kayınvalidemi biliyorum ama eşime gelmesin diyemedim işte yanlış anlar diye. keşke deseymişim. en azından iş bu boyuta gelmez aramızdaki sevgi saygı korunurdu. şimdi yüz göz olduk çocuğu bile kucağına alıp sevse tahammülüm yok anlayacağın

zaten evim çok küçük 2 kaynımda şehir dışından gelecek kayınbabamda aynı şekilde bu yüzden annem evden gitmek zorunda çünkü yer yok en çok ona ihtiyacım olacak zaman ama şartlar işte

benim korkum doğumdan sonra uzun süre kalmaları 1 hafta kalıp gidicem diyor ama torunu görünce değişirse diye korkuyorum.

eşim durumun farkında ama bana annemdir sabret gidecek zaten diyor. eşimi çok seviyorum ve benim en zor zamanlarımda bana destek olduğu için ona haksızlık yapmak istemiyorum.

eşim çoook şükür dünyalar iyisi ben demesemde bana yardım ediyor. ben biraz tezcanlıyım elimde değil her şeyi yaptıgım için kayınvalide durumu biliyor.

bir daha kayınvalide mi allah korusun diyorum yardımı uzak dursun ben bırak çocuk ıcın yardım ıstemeyi kucağına alıp sevmesinden bile huylanıcam sanırım.

En azından kbaba ve kayınlar doğumdan bir kaç gün sonra gelsinler. Özellikle sezaryan olcaksan emzirme sıkıntılı olabilir. Sürekli acıkan ve ağlayan , sancılı bir bebeği, yarım saate bir emzirmeye çalışacaksın. evde birileri varken zor olur emzirmeye alışmak. Benimde aynı olmuştu kaç gün sütüm az geldi, kayınvalide yardımcı olamadı nasıl emzirmem gerektiğne,sonra onlar gidince annem geldi de 2-3 günde anca alıştırdık çocuğu memeye. taa doğduktan 10. günde.Ama görümcem doğum yaptığında kbabam bizde kaldı. Kızı rahat etsin diye, benim doğumumda bir hafta kaldılar maaile, ancak eşim tavır yapınca görümceme geçtiler.
O yüzden doğumda MUTLAKA annende yanında bulunsun. Lohusa kadının yanında erkek bulunmaz deyin en azından bir kaç gün geç gelsinler. Yada kalacakları başka akraba yokmu erkeklerin, arada gelip görürlerdi bebeği. Yoksa emzirme sorunlu olur benden söylemesi..

Son düzenleyen: Moderatör:

Zor gunler gecirmissin. Merak ettim kv hala sizde mi? Gelismeler neler?

Hayirli olsun bu arada. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…