- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Bende hep eşimi korkuturum ama hamileye böyle şaka olmaz, bilememiştir ablası, neden korkutmaması gerektigini izah et, affet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ergen o ablasıErkek kardeşim. Yaz tatilinde bize geldi annemle. Başka bir şehirde yasiyor .Annemle babam ayri olduğundan ve 16 yasinda kendisi. 4 gün önce geldi. İlk gün iyiydi. Sonradan ne olduysa oldu. Ben rahatsizim malum. Tuvalete cikamiyorum. Ve karin agrim oluyor.Ben odamda istirahat ederken televizyonun sesini son ses acmalar. Uyurken uyudugumu gorup yuksek sesle sarki soylemeler. Bugünde basim agriyor. Annemle bir şey konusuyor içerde zorla yuksek sesle gulmeler. Buda sonuncusu mutfaktan yatak odasina geliyorum aynaya dogru yürüyorum ve yatagin arkasına saklanmis birden abla diye orta çikiyor. Tabi korktum . Zaten boyle şeylerden korkan bir insanim . Ve sancim başladı . Yok boyle bir şey beni mahvetti 4 gündür. Artik kaba da olsa anneme yarin al bunu götür dedim . Simdide pesimde dolaniyor ozur diliyor. Ama gerçekten çok kotu duruma geldim yazarken bile karnimin üst tarafi agriyor bebeğimin basi orda . Ters duruyor hala. 30. Haftamiza geldik. 4 günümüz zehir oldu.((((
Aynen öyle hastayken hic cekilmiyor bu hareketler . Bugün yyapmadi iyiydik yani. Davulun sesi uzaktan hos gelir vallaŞuanki ruh haliniz kardeşinizin enerjisini kaldırmaya müsait değil.malum hamilelikten hormonlar tavan, ben sizi çok iyi anlıyorum 2 gündür hastayım yaz nezlesi oldum ayağa kalkamıyorum yan komşunun çucuğu babasıyla oynarken kahkaha atıyor ve benim tüm tüylerim havaya dikiliyor sinirden oysaki önceden bana mutluluk verirdi o kahkahalar. En iyisi siz kardeşinizi doğuma kadar evden yollayın