• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah askina hamile insan korkutulur mu sorarim size

Bende hep eşimi korkuturum ama hamileye böyle şaka olmaz, bilememiştir ablası, neden korkutmaması gerektigini izah et, affet

o yaşlarda erkek kardeşim var benimde.bu davranılarının tek sebebi.ilgi , sevgi , şefkat eksikliği.dikkat çekmek için yapıyor.belli ki seni özlemiş.ben kesinlikle başka bir niyeti olduğunu sanmıyorum

Ergenlik kız nolcak :) ergenken bende dayımın eşini kaç kez korkuttum hamileydi yazık fareden çok korkardııı hehee yazık şimdiki aklim olsa yapmazdım... kovmak iyi olmamış ama ben olsam ömürboyu unutmam.. e tabi hamilelik pskolojisi normal:)

Bence güzelce uyarın.Nefret ederim korkutmalı şakalardan çokta korkarım.Aklım çıkacak gibi oluyorum.Bir kez eşim yaptı aklım çıksa delirsem ömür boyu vebalini taşıyabilecek misin dedim bir daha yapmadı.Siz de böle uyarabilirsiniz.

Cocuk ergenlikte, ilgi cekmeye calisiyo iste. Ama size sadece korkutmasi degil her hareketi batiyo konusmasindan bile rahatsizsiniz. Ozur dilemis pesinizde dolasiya hala gaddarsiniz AL BUNU GOTUR ANNE demeler falan. Ana baba ayri kardes sevgisi yok bu kadar sevgisizlik icinde napsin o da oyle olmus uzuldum yolla bize gelsin ben ilgileneyim

Hamile oldugun icin fazla duygusal ve alingansin bence.. Daha 16 yasinda ergenden ziyade bu bir cocuk.. Bunun bilerek yapmakla hic ilgisi yok ergenlik donemi yasiyor dikkat cekmeye ugrasiyor benim kardesimde 16 yasnda ve aynen boyle yapma dedigimi inadina yapar sacma sapan ses tonlariyla sarki soyler ve bunu inadina sevmedigimi bile bile benim kulagimin dibinde yapar ilgilenmem umursamam bakar onunla ugrasmiyorum ceker gider baska yerlere satasmaya :)) O kadar takilacak bir mevzu yok ortada sende sevmedigini hoslanmadigini belli ediyorsan daha cok ugrasir seninle ilgilenme cok fazla yaptiklariyla ve tatli bir sekilde uyar derim ben.. Sahsi fikrim..

benim erkek kardeşim de bize karşı böyle davranışlar sergiliyor
dışarıya karşı değil ama sadece bana anneme babama
şimdiye kadar hiç iyi anlaştığımızı söyleyemiycem,
çocuk dedik ergen dedik ama şu an 20,5 yaşında üni. öğrencisi
hala aynı özellikle bana karşı
umarım senin kardeşin annenin uyarılarını dikkate alır

Erkek kardeşim. Yaz tatilinde bize geldi annemle. Başka bir şehirde yasiyor .Annemle babam ayri olduğundan ve 16 yasinda kendisi. 4 gün önce geldi. İlk gün iyiydi. Sonradan ne olduysa oldu. Ben rahatsizim malum. Tuvalete cikamiyorum. Ve karin agrim oluyor.Ben odamda istirahat ederken televizyonun sesini son ses acmalar. Uyurken uyudugumu gorup yuksek sesle sarki soylemeler. Bugünde basim agriyor. Annemle bir şey konusuyor içerde zorla yuksek sesle gulmeler. Buda sonuncusu mutfaktan yatak odasina geliyorum aynaya dogru yürüyorum ve yatagin arkasına saklanmis birden abla diye orta çikiyor. Tabi korktum . Zaten boyle şeylerden korkan bir insanim . Ve sancim başladı . Yok boyle bir şey beni mahvetti 4 gündür. Artik kaba da olsa anneme yarin al bunu götür dedim . Simdide pesimde dolaniyor ozur diliyor. Ama gerçekten çok kotu duruma geldim yazarken bile karnimin üst tarafi agriyor bebeğimin basi orda . Ters duruyor hala. 30. Haftamiza geldik. 4 günümüz zehir oldu.:KK43:((((
ergen o ablası
tamam siz de hassasınız ama kalp kırmadan vedalaşın
tatlı tatlı ayrılın en azından
inanın ergenlik olayı farklı sz de yaşadınız yani bilirsiniz az buçuk

Kardeşinin yaptığı herşeyi dert etmişsin kendine ne yapsa batmış sana, seni korkutması haricinde öteki yaptıklarına güler geçerim ben kırk yılda bir yanıma gelmiş kardeşim kardeşinin yerinde olsam özür dilemem evimegideceğim ben tatil yapmaya geldim ablamın kaprislerini çekmeye değil diye tuttururum

Şuanki ruh haliniz kardeşinizin enerjisini kaldırmaya müsait değil.malum hamilelikten hormonlar tavan, ben sizi çok iyi anlıyorum 2 gündür hastayım yaz nezlesi oldum ayağa kalkamıyorum yan komşunun çucuğu babasıyla oynarken kahkaha atıyor ve benim tüm tüylerim havaya dikiliyor sinirden oysaki önceden bana mutluluk verirdi o kahkahalar. En iyisi siz kardeşinizi doğuma kadar evden yollayın

Tipik ergen takmayın. o bu kadar korkacağınızı düşünmemiştir üzülüyordur eminim şimdi ama sürümdürme sırası sizde fazla yüz vermeyin hak etmiş o

Şuanki ruh haliniz kardeşinizin enerjisini kaldırmaya müsait değil.malum hamilelikten hormonlar tavan, ben sizi çok iyi anlıyorum 2 gündür hastayım yaz nezlesi oldum ayağa kalkamıyorum yan komşunun çucuğu babasıyla oynarken kahkaha atıyor ve benim tüm tüylerim havaya dikiliyor sinirden oysaki önceden bana mutluluk verirdi o kahkahalar. En iyisi siz kardeşinizi doğuma kadar evden yollayın
Aynen öyle hastayken hic cekilmiyor bu hareketler . Bugün yyapmadi iyiydik yani. Davulun sesi uzaktan hos gelir valla

Şaka yapan insanlara tahammülüm yok..gozumde kimse kusura bakmasın insanlık sıfatları yok...boyle şaka seven karaktersiz bir insan yüzünden beş yıldır panik atak ve anksiyete hastasıyım hayattan zevk alamıyorum hep bir korkuyla yaşıyorum kapalı alanlarda duramıyorum neden eğlenmek isteyen arsız bir varlığın şakasından oturu..yapmayın arkadaşlar yapmayın Allah rızası için yapmayın siz keyif alırken bazı insanların bir ömürlerini ellerinden alıyorsunuz..şimdide yeni doğum yapmış bir tanıdığıma şaka yapıldı sütten kesildi evine giremiyor umurunuzda mı hayır...ya kendinizş duzeltin ya da Allah bildiği gibi yapsın...BİRİLERİNE ÖZEL DEĞİLDİR KENDİ FİKİRLERİM VE ORTAYA YAZDIM..hala ısrarla ben şaka yaparım diyen varsa devam etsin.

Haklısınız ama bence fazla tahammulsuz davranmışsınız gibi. Tam ergenlik dönemi kıskanmış yada dikkat çekmek istiyor olabilir, donuçta aynı şehirde bile değilmişsiniz. Hamilesiniz, çocuğunuz oluncada siz uyurken ses çıkarıcak, gülücek, yaramazlık yapıcak. Bunlara ön hazırlık olur hem:)

Bende dün aksm anneme kalmaya gittim. Sabah lavobaya kalktim yatağa bi geldm battaniyeyi bi kaldrdm oyuncak yilan koyms tippi gerçek gbj bnde bi çığlık korktum haliyle ama yapacak bise yok kardeş evlat gbi atsan atılmaz satsan satılmaz bidaha yapmazlar inş :KK42:

Back
X