• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkınıza yardım

Btlbtl9292

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
20
6
1
35
Merhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım

Cevap çok basit değil mi ? Boşanın gençliğinizi de çocuklarınızı da sağlığınızı da tüketip ömrü bitirmeyin . Defalarca aldatan adamın bir de anne babasına bakıyorsunuz çok parası var güçlü madem nie bakıcı tutmuyor siz hastaysanız
Size de bi bakacak adam lazım şu durumda .
Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum
Durdurabilecegınız bisey mi epilepsi krizleri Kendı kendınıze tanı koymayın .

Daha başka doktorlar bulun psikolojik destek alın yoga falan ne yapsın nöbete. Belki de yük çok o yüzden bunalıma girdiniz
Bence de . Çok parası var die korktum diyor ama adamın parasını yanlış yerlerde kullanıp kendıne fayda sağlamamış . Korkunun tek sebebi de para değildir aldatılmayı sindirmek kolay değil çünkü

Psikolojik çöküştesiniz vucudunuz alarm vermeye başlamış. Allah yardımcınız olsun ama bu adamdan kurtulsanız güzel olurdu yok mu ihtimali?
Kesinlikle katılıyorum içinize attıklarınız sindiremeyişleriniz sizi tüketme noktasına getirmiş artık vücut alarm veriyor devam ederseniz sağlığınızı tamamen kaybedersiniz. Onların maddi güçleri yerine dibine batsın kendinin olsun paraları ... Kurtulmanız lazım kendiniz için çocuklarınız için

Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi.
Sizi modern tıbba güvenmeye davet ediyorum. Stres kaynaklı sorunlar yaşıyorsunuz. Mevzunun sizinle ne alakası vardı da ailenizi dizdirdiniz.
Boşanmak için tüm gerekçeleriniz var. Neden bunu bir şeçenek olarak düşünmüyorsunuz?

Uzakta oturan bir yakınınız varsa birkaç gün tatile çıkın strestten uzaklaşmaya çalışın, aklıma başka birşey gelmedi Allah şifalar versin..

Sizi modern tıbba güvenmeye davet ediyorum. Stres kaynaklı sorunlar yaşıyorsunuz. Mevzunun sizinle ne alakası vardı da ailenizi dizdirdiniz.
Boşanmak için tüm gerekçeleriniz var. Neden bunu bir şeçenek olarak düşünmüyorsunuz?
+1
Ayrıca aile dizimi sağlıklı ve profesyonel şekilde yapıldıysa bu herifi neden seçtiği ve dahası neden def etmediği de ortaya çıkardı. Ne söylediler size orada?

İçinize ata ata bir de üstüne bir sürü sorumlulukla oluyor böyle, kendinize yazık etmeyin çocuklarınız var onlar için iyi olmak zorundasınız.
Bosanin cocuklarinizla huzurla yaşayın. Allah yardımcınız olsun

Bunu doktorunuza soylediniz mi?
Epilepsi nöbeti durdurulabilir mi? Bu konuda bilgi aldınız mi?
Psikiyatriye gittiniz mi? Panik atak olabilir mi?

Epilepsi nöbeti durdurulamaz. Muhtemelen panik atak tarzı bir nöbet geçiriyor. Epilepsi nöbeti olsa nöbet geçirdiğini anlamaz bile. Etrafında şahit olan varsa yarım yamalak onlar anlatır anca.

Bence de . Çok parası var die korktum diyor ama adamın parasını yanlış yerlerde kullanıp kendıne fayda sağlamamış . Korkunun tek sebebi de para değildir aldatılmayı sindirmek kolay değil çünkü
Aynen öyle, o kadar para varsa harcasın kendine faydalı olacak şekilde. -Seni de uyku tutmamış sanırım gece yazmıştın hamilelikten mi uykusuzluk

Merhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım
Ayrılın.
Sorunun kaynağı belli yani çözümde belli. Bu adam narsistse siz ne yaparsanız yapın hayatınızda olduğu sürece siz bunlari yaşayacaksınız.

Bir sürü para biriktirin. Sürekli alın. Büyük ihtimalle para veriyor size çünkü para da vermiyorsa bu evliliği yürütme motivasyonunuzu anlamadım.
Çok veriyor. Kendi adıma evim,arabam var. Biraz idare edecek birikimim de var. Aslında mesele evliliği yürütmek istemek değil asla ama asla istemiyorum artı. oglum bu yıl lise sınavlarına hazırlanacak. 1 yıl daha bekleyip; sonrasında bitiricem. Sadece 1 yıl daha idare etmem lazım

Ekonomik bagimsizliginiz yok ve kocanizin size yaptıklarını(aldatmalar) sindirmek zorundasınız bir taraftan iki yaşlı insana bakıyorsunuz. Psikolojiniz berbat peki tam olarak istediğiniz nedir bu durumu yaşayanin olup olmadigini sorma amacınız nedir
Evet öyle. Bitiricem zaten çok az kaldı. Biraz daha birikim yapıp 1 yıla bitiricem.Sadece bu durumu yaşayan var mı. Bu tarz nonepileptik nöbetler duyan var mı? Çünkü doktorlar şuan tanımına koyamıyor. Bunu yaşamış biri varsa konuşmak istiyorum

Back
X