- Konu Sahibi miniminimom
1 ay küs kaldığım biriyle boşanmayı düşünürdüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmak istemiyorum hâlâ
evet bu hatayı cok yaptım kendimi kontrol etmek zorundayımBoşanmak istemiyorsanız bir daha ona boşanalım diye bir cümle asla kullanmayın. Hem onu zihinsel olarak boşanmaya hazırlarsınız hemde farklı planlar yapıp arayışa girmesine neden olursunuz. Üzülen tarafta siz olursunuz. Küsen insanlarla yaşamak zordur. Küsen birini yola getirmenin yolu zihinsel olarak ona üstün gelebilmek yada yüksek duygusal kontrole sahip olmak lazım. Eşinizle tartışma yaşadığınızda olay kişilestirmeden asıl konuya odaklanın, kendinizide kaybedecek hareketler yapmayın. En önemlisi de haksız yere küstüğünde kendi konuşmaya çalışmadığı sürece barışmaya çalışmayın. Gittiği yere kadar gitsin.
evet benzer sebeplerden bende boşandım , çorap , çatal bardak tabak , yemek içmek kalkmak hakkında herşeyden olay çıkıyordu .Çok iyi biliyorum ben bu ilişkiyi...
Valla arkadaşım ben boşandım ve şu an bi ilişkim var ve deli olmadığımı, psikopat olmadığımı, öfke kontrol sorunum olmadığını, aslında çok uyumlu ve geçinmesi kolay biri olduğumu anladım.
Burda eski eşimi asla suçlamıyorum, o da eminim başka biriyle çok daha uyumlu tatlı bi adam olacaktır, olmuştur da muhakkak.
Sadece bazen arada uyum olmuyor ya.
Frekanslar mı çatışıyor, baskın karakterler mi çatışıyor yoksa geçmiş travmalarımız mı cozutuyor bi araya gelince bilmiyorum ama ne kadar sevsen de anlaşmak istesen de huzur istesen de olmuyor.
En fazla bikaç hafta, sonra hoop en başa.
Elle tutulur bi kavga sebebiniz bile yoktur adım gibi eminim.
Hani ciddi sorunlarınız yoktur.
Çorap yüzünden, çatal yüzünden, kapı kolu yüzünden bile bi bakmışsın avaz avaz bağırıyorsun.
Ben de delirmiştim artık.
Sinir krizleri, çığlıklar, elime geçeni fırlatmalar...
Antidepresanlar...
Şimdi sizde çocuk var. Son çare çift terapisine gidin.
Yoksa zorlamayın.
Sonra ikiniz de hasta olursunuz bu gidişle.
Kızın böyle bir ortamda çok mu sağlıklı , önce kendinize dürüst olun olun lütfen ya. Büyüdüğünde sizden nefret eden bir kız çocuğu olacak.
Bak canım küsen erkek yazdin beni benden aldın. Böyle heriflerle sana her türlü yemini ederim hayat geçmez. Ömrün tükenir. Hasta olursun. Sinirlerin yıpranır. Öfke kontrolü olan birisi isen bu gider yerine şiddet meyilli biri gelir.evet hanımlar hayatımı berbat eden, aşırı üzüldüğüm bi durum var.hatırlayanlar olacaktır kocam ota b*ka sürekli küsen bi adam bu durumu asla değiştiremedim. yani bi keresinde 1 ay küs kaldığını hatırlıyorum. bense öfke kontrolü eşime karşı olmayan biriyim. yanlış okumadınız evet sadece eşime karşı öfke kontrolüm yok bunu cok iyi deneyimledim artık. çünkü beni sessizce aşırı manüpule edip karşısında çıldırtıyor konuşuyor konuşuyor susmuyor tahrik ediyor sonra ben bagırıyorum gecenlerde de kapı camını kırmıştım ama gözünüzde büyümesin tabi kücük bi kırık o kadar gücüm yok. neyyse hâl böyle olunca o kendince haklı oluyor . sen bana bagırdın bak bi de cam falan kırdın delisin sen cıldırmışsın gibi tavırlarla benden uzaklaşıyor benim suclu psikolojisine girmemi istiyor. ah benim sallak kafam bir de küsmeyi hic sevmeyen bi huyum var kiii gidiyorum konuşmaya. eskiden barışıyoduk fakat şu son kavgamızdan sonra konuşmak istediğimde beni istemediğini söyledi. o öyle söyleyince ben cok sinirlendim ama sakince dedim ki bak sen beni tahrik ediyosun konuyu sen başlatıyosun ve beni cıldırtana kadar konuşuyosun diye anlatmaya başladım ve bana bagırdı git defol dedi. yemin ederim bu adam benim zekamla oynuyor. tamam dedim o zaman boşanalım ne yani istemediğini söylüyosun hatta işe de gitmicem adliyeye gidicem madem istemiyosun. o zamanda beni o anlık durdurdu vs. sonra tekrar küsmeye devam . en zoru da ben iç dünyamda savaşıyorum boşanmak istemiyorum hâlâ onunla huzurlu bir yuvamın olması için çabalıyor ve umut ediyorum. bitirmeye cesaret edemiyorum. kızımı babasız daha dogrusu yanımızda babasız büyümesini istemiyorum. evet bu şekilde saglıklı bir ortam olmuyor o ayrı odada ben ayrı odada falan. ama gercekten içim sıkılıyır aşırı daralıyorum bunalıyorum dostlar. ne olacak bizim hâlimiz ? kocam aşırı narsist biri bence ya da beni sevmiyor. ikinci durumla yüzleşemedim henüz.
evet benzer sebeplerden bende boşandım , çorap , çatal bardak tabak , yemek içmek kalkmak hakkında herşeyden olay çıkıyordu .
kaç yaşındasınız , ve yeni ilişkiniz ne kadar süre sonra başladı ?
Bende boşandığım için benzer sebeplerden merak ettim![]()