• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkınıza yardım

Cevap çok basit değil mi ? Boşanın gençliğinizi de çocuklarınızı da sağlığınızı da tüketip ömrü bitirmeyin . Defalarca aldatan adamın bir de anne babasına bakıyorsunuz çok parası var güçlü madem nie bakıcı tutmuyor siz hastaysanız
Size de bi bakacak adam lazım şu durumda .

Durdurabilecegınız bisey mi epilepsi krizleri Kendı kendınıze tanı koymayın .
Bakıcıyı net bi dille istemeyen anne babası. Dogrudur tanı konmadı zaten bu sebepten şuan merak ediyorum benzer durum yaşayan var mı? Hollanda da bi doktor bulduk; o da nöbetin videosunu görmek istediğini söyledi, ben çok çaresizim.

Bence de . Çok parası var die korktum diyor ama adamın parasını yanlış yerlerde kullanıp kendıne fayda sağlamamış . Korkunun tek sebebi de para değildir aldatılmayı sindirmek kolay değil çünkü
Hayır her yere gittim bu alanda uzmanlaşmış yurtdışında bi doktora bile gittim inanın. Çaresizlik nasıl zor inan anlatamıyorum. Fakat burada yazan boşan tabi ki lafları o kadar iyi geldi ki; daha güçlü hissediyorum sanki

Bakıcıyı net bi dille istemeyen anne babası. Dogrudur tanı konmadı zaten bu sebepten şuan merak ediyorum benzer durum yaşayan var mı? Hollanda da bi doktor bulduk; o da nöbetin videosunu görmek istediğini söyledi, ben çok çaresizim.
Insallah tanı koyulur ve tedaviye ulaşırsınız .

Sonrasında da bu herifi boşarsınız

Insallah tanı koyulur ve tedaviye ulaşırsınız .

Sonrasında da bu herifi boşarsınız
Çok teşekkürler, çok naziksiniz
Epilepsi nöbeti durdurulamaz. Muhtemelen panik atak tarzı bir nöbet geçiriyor. Epilepsi nöbeti olsa nöbet geçirdiğini anlamaz bile. Etrafında şahit olan varsa yarım yamalak onlar anlatır anca.
Evet umarım herşey düzelir ve ben kendime geldiğimde, buraya gelip; sizleri müjdelerim boşadım diye

Merhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım
Merhaba iyi bir profesör Nöroloğa gidin lütfen her doktor anlamıyor benim de nöbetlerin bu şekilde başlamıştı ama anlamadılar baka yanı koydular süründürdüler beni, Mr da ve EEG de belli olur aç uykusuz kalmayın alkol tüketmeyin epilepside uzmanlaşmış profesörlere özel muayenehanesine mutlaka gidin ben kurtuldum şükür geçmiş olsun size 🌼

Çok veriyor. Kendi adıma evim,arabam var. Biraz idare edecek birikimim de var. Aslında mesele evliliği yürütmek istemek değil asla ama asla istemiyorum artı. oglum bu yıl lise sınavlarına hazırlanacak. 1 yıl daha bekleyip; sonrasında bitiricem. Sadece 1 yıl daha idare etmem lazım
Tamam o 1 senede daha çok biriktirin. Sonra da ayrılın.

Merhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım
Cok geçmis olsun. Ilk durak psikiyatri olmaliydi, gitmedinizmi? Stres kaynakli olabilir.

+1
Ayrıca aile dizimi sağlıklı ve profesyonel şekilde yapıldıysa bu herifi neden seçtiği ve dahası neden def etmediği de ortaya çıkardı. Ne söylediler size orada?
Annemin anneannesinin hayatından benzer şeyler. Anneannesi Rus'tu ve Türkiye de kimsesi yoktur. Dönemin güçlü adamlarındandı annemin dedesi. Doktordu ve o zamanlar doktor çok kıymetliymiş. Anneannesini aldatılınca terk etmiş kocasını fakat sonra geri dönmüş. Onun çözemediği problemleri çözmem lazımmış

Cok geçmis olsun. Ilk durak psikiyatri olmaliydi, gitmedinizmi? Stres kaynakli olabilir.
Teşekkür ediyorum, gittim psikiyatr psikolojik dedi fakat nörolog emin değilim. Muhtemelen stres kaynaklı fakat beynim acabalarla dolu. Bunu bizzat yaşamış yahut çevresinde bu durumda olan biri varsa konuşmak isterdim aslında.

Teşekkür ediyorum, gittim psikiyatr psikolojik dedi fakat nörolog emin değilim. Muhtemelen stres kaynaklı fakat beynim acabalarla dolu. Bunu bizzat yaşamış yahut çevresinde bu durumda olan biri varsa konuşmak isterdim aslında.
Sizin sorunuz çok fazla sorumluluk yüklenmiş olmanız gibi görünüyor. Ee! Bu kadar yükün altında ezildiğiniz için doğal olarak vücudunuzda tepki vermeye başlamış gibi. Daha öncede yazdığım gibi doktora gidin. Yapabiliyorsanız asıl sorumluluğunuz olmayan başkalarının sorunlarını yapmayın. O zaman biraz rahatlarsınız.

Nörolog hangi sebeple emin degilmis

Sizin sorunuz çok fazla sorumluluk yüklenmiş olmanız gibi görünüyor. Ee! Bu kadar yükün altında ezildiğiniz için doğal olarak vücudunuzda tepki vermeye başlamış gibi. Daha öncede yazdığım gibi doktora gidin. Yapabiliyorsanız asıl sorumluluğunuz olmayan başkalarının sorunlarını yapmayın. O zaman biraz rahatlarsınız.
Çok teşekkürler, destek mesajları iyi geliyor. Telkine çok açıgım çünki. Sadece cesur değilim

Bi kardiyolojiye de görünün derim, vazovagal senkop arastirilsa iyi olur madem teşhis konulamiyor bi de kardiyoloji değerlendirsin, geçmiş olsun

Merhaba iyi bir profesör Nöroloğa gidin lütfen her doktor anlamıyor benim de nöbetlerin bu şekilde başlamıştı ama anlamadılar baka yanı koydular süründürdüler beni, Mr da ve EEG de belli olur aç uykusuz kalmayın alkol tüketmeyin epilepside uzmanlaşmış profesörlere özel muayenehanesine mutlaka gidin ben kurtuldum şükür geçmiş olsun size 🌼
Sizin epilepsi mi? Mr temiz mi çıkıyor. Biraz daha açıklar mısınız

Kesinlikle katılıyorum içinize attıklarınız sindiremeyişleriniz sizi tüketme noktasına getirmiş artık vücut alarm veriyor devam ederseniz sağlığınızı tamamen kaybedersiniz. Onların maddi güçleri yerine dibine batsın kendinin olsun paraları ... Kurtulmanız lazım kendiniz için çocuklarınız için
Evet biliyorum. Yalnızca 1 yılım kaldı. Oglum lgs ye girdikten sonra biticek herşey

Back
X