• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkınıza yardım

Sizi modern tıbba güvenmeye davet ediyorum. Stres kaynaklı sorunlar yaşıyorsunuz. Mevzunun sizinle ne alakası vardı da ailenizi dizdirdiniz.
Boşanmak için tüm gerekçeleriniz var. Neden bunu bir şeçenek olarak düşünmüyorsunuz?
Haklısınız.. Düşünüyorum,seneye bitecek bu iş

Bi kardiyolojiye de görünün derim, vazovagal senkop arastirilsa iyi olur madem teşhis konulamiyor bi de kardiyoloji değerlendirsin, geçmiş olsun
Vazovagal senkop hastasiyim, epileptik nobetlerle hic alakasi yok benim yasadigim nobetlerin, siz nasil bagdastirdiniz?

Benim tum vucudum sarsılıyor, titriyor, asiri terleme ile birlikte bayiliyorum.

Kardiyoloji + noroloji isbirligi icinde konuldu tanim.

Konu sahibi B Btlbtl9292 tansiyonunuz ne durumda?

Vazovagal senkop hastasiyim, epileptik nobetlerle hic alakasi yok benim yasadigim nobetlerin, siz nasil bagdastirdiniz?

Epileptik nobetlere benzer bayılmalar yaşayan bir yakınım var, ona istinaden söyledim tabi ki doktor değilim ama yardım istiyor kıyamadım, bir zararı olmaz nasılsa kardiyolojik değerlendirmenin.

Tansiyonumda bi sıkıntı yok. Benim dilim dönmemeye başlıyor gün içerisinde ve nöbetin geleceğini anlıyorum. Nöbet esnasında çenem kayıyor ve dehşet bi acı hissediyorum. Sonra kasılarak bilinç giderek bayılıyorum

Epileptik nobetlere benzer bayılmalar yaşayan bir yakınım var, ona istinaden söyledim tabi ki doktor değilim ama yardım istiyor kıyamadım, bir zararı olmaz nasılsa kardiyolojik değerlendirmenin.
Hayir kizmadim aksine hastaligim cok bilinen birsey degil o sebeple birinden duyunca ekstra biesey ogrenirim diye dusunerek sordum♥️

Tansiyonumda bi sıkıntı yok. Benim dilim dönmemeye başlıyor gün içerisinde ve nöbetin geleceğini anlıyorum. Nöbet esnasında çenem kayıyor ve dehşet bi acı hissediyorum. Sonra kasılarak bilinç giderek bayılıyorum
Tamam tansiyonunuzda sikinti yokta ortalama degerleriniz nedir?

Benim nobetlerime benziyor, nasil durduruyorsunuz peki?

Tamam tansiyonunuzda sikinti yokta ortalama degerleriniz nedir?

Benim nobetlerime benziyor, nasil durduruyorsunuz peki?
Tam çenem hafiften kasılıyor ve hissediyorken;Hemen ayağa kalkıyorum ve koşturuyorum evin içinde şuursuzca. O esnada geçiyor. Bunu sadece 2 kere durdurdum. Sizin dilinizde problem oluyor mu peki. Ya da çene de kayma

Hayir kizmadim aksine hastaligim cok bilinen birsey degil o sebeple birinden duyunca ekstra biesey ogrenirim diye dusunerek sordum♥️
Evet teşhis aşaması özellikle çok çok zor, tilt table dedikleri eğik masa testinde teşhisi netleşmişti yakınımın, belki de onlarca epilepsi araştırma testinden sonra tabi ki... Yıllar sürdü teşhis konması, cozebildiniz mi siz sizde buna neyin sebep olduğunu peki? Ya da öncünüz var mı bayilmanin geldiğini anlayabildiginiz? Bu arada çok geçmiş olsun :)

Tam çenem hafiften kasılıyor ve hissediyorken;Hemen ayağa kalkıyorum ve koşturuyorum evin içinde şuursuzca. O esnada geçiyor. Bunu sadece 2 kere durdurdum. Sizin dilinizde problem oluyor mu peki. Ya da çene de kayma
Benim çenem degilde omuzlarim kasiliyor, kollarimda gucsuzluk basliyor elimle hicbir sey tutamiyorum mesela, bu evreye geçtiğimde ayaklarimi havaya uzatip dinleniyorum yaklasik yarim saat. Daha sonrasinda sakinliyor, bende ciddi tansiyon dusuklugu mevcut, size o sebeple tansiyonunuzu sordum.
Evet teşhis aşaması özellikle çok çok zor, tilt table dedikleri eğik masa testinde teşhisi netleşmişti yakınımın, belki de onlarca epilepsi araştırma testinden sonra tabi ki... Yıllar sürdü teşhis konması, cozebildiniz mi siz sizde buna neyin sebep olduğunu peki? Ya da öncünüz var mı bayilmanin geldiğini anlayabildiginiz? Bu arada çok geçmiş olsun :)

Ben tilt table'dan kalkamamistim, en kotu tecrubelerimden biriydi, doktorumun soyledigi sodyum ve tansiyon dusuklugu arti hipoglisemi benim ataklarimi tetikliyormus.

Sizin akrabaniza da cok gecmis olsun, 💕

Mr, eeg, uykulu eeg temiz çıktığı için henüz tanı koyamıyor.Nöbeti görmesi gerekiyormuş.3 nörologta aynısını söyledi.Eilepsi ilaçları kullanıyorum fakat durdurmadı nöbetleri.
Anladim, cok gecmis olsun. Inşallah bir an once tani konur ve sifa bulursunuz.

Iyi bir psikiyatri doktoruna da gorunmenizi tavsiye ederim . Antidepresan tarzi desteklerde almanizda fayda var

Ergenlikte aynı olmasa da benzer sıkıntılar yaşamıştım, dümdüz yürürken bi bakmışım yolun ortasında yerdeyim insanlar beni kaldırmaya geliyor vs. Benimde o dönem bütün mr eeg'ler hepsi temiz çıktı. En son nöroloji psikiyatriye yönlendirdi, farkında olmadan o kadar çok stres yapıyorsun ki kısa devre yapiyo beyin bi kontak kapatıp açma ihtiyacı duyuyor demişti

Ergenlikte aynı olmasa da benzer sıkıntılar yaşamıştım, dümdüz yürürken bi bakmışım yolun ortasında yerdeyim insanlar beni kaldırmaya geliyor vs. Benimde o dönem bütün mr eeg'ler hepsi temiz çıktı. En son nöroloji psikiyatriye yönlendirdi, farkında olmadan o kadar çok stres yapıyorsun ki kısa devre yapiyo beyin bi kontak kapatıp açma ihtiyacı duyuyor demişti
Çok teşekkürler ❤️

Sizin epilepsi mi? Mr temiz mi çıkıyor. Biraz daha açıklar mısınız
Evet epilepsi hastasıyım ama psikologlara pskiyatrlara gittim anlamışlardı, auralı nöbet diye geçiyor mideden iç organlara doğru bi hisle başlıyordu benim , hatta panik atakla karıştırmışlardı, devlet Hastanesi'nde nörolojiye gittim anlamamıştı , profesöre göründükten sonra her şey netleşti , umarım sizinki daha hafif bir şeydir geçmiş olsun

Benim çenem degilde omuzlarim kasiliyor, kollarimda gucsuzluk basliyor elimle hicbir sey tutamiyorum mesela, bu evreye geçtiğimde ayaklarimi havaya uzatip dinleniyorum yaklasik yarim saat. Daha sonrasinda sakinliyor, bende ciddi tansiyon dusuklugu mevcut, size o sebeple tansiyonunuzu sordum.

Ben tilt table'dan kalkamamistim, en kotu tecrubelerimden biriydi, doktorumun soyledigi sodyum ve tansiyon dusuklugu arti hipoglisemi benim ataklarimi tetikliyormus.

Sizin akrabaniza da cok gecmis olsun, 💕
Susuzluk tetikliyor bizimkini de, dediğinize çıkıyor aslında sodyum düşüklüğü; vücudun su tutma kapasitesini arttırıyor tuz alınca. Tansiyon-nabiz takibi ve tabi ki stres kontrolü :)

Atagin geleceğini anlarsan çömel demişti doktoru, ve bacak kaslarini her daim güçlü tutmasını tembihledi, aklınızda olsun o da (inşallah ihtiyaç olmaz) :)

Çocuğun sınavına 1 yıl var gerekçesiyle bir yıl daha katlanmaya çalışma kararınızı doğru bulmuyorum
Sağlığınız ciddi şekilde alarm veriyor ya 1 yılda size bir şey olursa Allah korusun
Evet boşanma sınav başarısını etkiler gerçi bu bakış açısıyla da alakalı mesela kamcilanma da yapabilir hırs da yapabilir ama yüzde yüz kazanacağı bir sınavı yüzde yüz kaybettirmez diye düşünüyorum
Sağlığınız ve varlığınız önemli ertelemeyin derim

Back
X