OOOOYYY..Allah yardımcın olsun canım ya, aldırsan aldıramazsın ki, yıllarca hasretle bebek istedik Yaradan'dan, nasıl kıyarsın... olsun canım ya, Mevlam neylerse güzel eyler... ikiz hamileliğimiz çok stresli zorluklarla hp korkuyla geçti, bu seferki hamileliğinin tadını çıkarırsın inş. Yaradan'ın hikmetinden sual olunmaz.. aynı durum başıma gelse diye tekrar tekrar düşünüyorum da healde keyfini çıkarmaya çalışırdım çooook zor da olsa...
hayırlı olsun canım...sağlıkla gelsin inşallahh. benim en yakın arkadaşımında tüp bebekle 2 oğlu oldu, onların 1. yaş gününde hamileymiş sonradan çıktı..şimdi 3 oğlu var..maşallah çok sağlıklı ve tatlılar...ama onun evde 1 bakıcı 1 de ev işine ve çocuklara yardımcı 2 bayanı var. karı koca kazandıkları tüm parayı bakıcıya ve çocuklara harcıyor. bu tercih meselesi.. arkadaşım mühendis eğer işimi bırakırsam ileride bir daha aynı işi bulamam diyor ve çalışıyor..benimde 6 aylık ikizlerim var bende kısa süreli işe ara verdim..ikiz bakmak çok zor ama çok tatlılar. sağlıkla gelsin inşallah. Allah kolaylığını verir...
tedaviyle ikiz bebeklerim olmuştu 32 haftalıkken dünyaya gelmişlerdi çok şükür sağlık durumları iyiydi...şimdi 2 yaşlarını doldurdular tabii bu zamana kadar bakımlarıyla çektiklerimi bi ben bi Allah bilir çok bunaldım tek başımayım....tam büyüttüm derken hamile haberini aldım 3 aylık hamileyim napıcam bilmiyorum benım için çok zor olacakkk.......
ikiz anneleri beni bi siz anlarsınız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?