Allahaşkına 7 aylık çocuğun ne hevesi olur denize? Farkında bile olmaz havuzmuş, denizmiş...
Oğlum ilk defa denize girecek onun isteği ve hevesi vardı demişsiniz şaşırdım doğrusu.
Bebeğiniz dile mi geldi? Denize girmek istiyorum mu dedi? Hevesini nasıl anladınız?
Benim anladığım şu : Siz sosyal medyada gördüklerinizden etkilenip dertlenmişsiniz bu derdi de bebeğiniz üzerinden dile getiriyorsunuz.
Amaç çocuğunuzu eğlendirmekse alın bir şişme havuz, koyun balkona, balkon yoksa banyoya, sokun havuza bebişi eğlensin.
Ben oğlumu büyütürken çok kullandım balkonda bu havuzlardan.
Amaç ille de sosyal medyaya tatil fotoğrafı koymaksa ucuz alternatifler var, hafta sonu deniz kenarına gidilebilir, günlük havuza gidilebilir.
İnsan tatile gidemedim diye dertlenir mi? Sağlığımız yerinde olsun, Allah başka dert vermesin.
Bu sene benim için aşırı yorucu ve yıpratıcı bir yıldı ama planlamamıza ve bütçemiz uygun olmasına rağmen eşimin sağlık sorunları nedeniyle biz de tatile gidemedik,
üstelik yüzmeyi çok severim.
Eşim hemen alternatif üretti büyükşehir belediyesine ait spor kompleksine aylık 275 TL ödeyerek ailece üye olduk.
Haftada 5 gün devam hakkımız var.
Hem yüzüyorum hem pilates yapıyorum.
Renk renk spor taytları ve tişörtleri aldım Erenköy pazarından.
Spor çantası ve ayakkabı artı renkli havlular, bunlar bile mutluluk sebebi benim için.
Spordan gelip sağlıklı, pratik yemekler, hazırlıyoruz eşimle,ekşi mayalı ekmek bile yapıyoruz ardından çay, kahve ,
ohh hayat bize güzel. Bu yıl da böyle...
Hayata bakış açınızı değiştirin , sevgiyle, mutlulukla kalın.