Birincisi bebek bu günleri hatırlamaz. 7-8 yaşında yine goturemezsen uzul tabii ki.
Ama ben tatillerde gözlem yapıyorum genelde küçük bebeklerin aklı çıkıyor sudan. Çok korkuyorlar. Tabi sonra alisiyorlardir, foto da güzel anlarda çekiliyordur ama bebekler de çok meraklı değil yani.
Hele de havuzlar, mikrop yuvası...
Yine de yazayım. Bence tatile cikmamanizin sebebi tatili pahalli birşey zannetmeniz. Çoğu insan bu yanılgıya düşüyor . İnternette saçma sapan aramalarla otellerin birkaç milyar, uçakların birkaç yüz olduğunu zannediyorlar.
Oysa ben yıllardır doğru düzgün bir işim ve maaşım olmamasına rağmen çok ucuza yurtiçi yurtdışı gidiyorum.
En baistinden hangi sehirdesiniz?
İç Anadolu'da bir yerdeyseniz alın bir çadır,internetten (yüz TL falan. Ama ailesiniz, odalı çadırlar az daha pahalıdır) binin otobüse gidin Burdura.
İnince Türkiye'nin maldivleri diye ünlenen salda golü arabasına binin.10tlye
Yeşilova halk plajında ineceksiniz.
Tamam .. artık orası sizin.
Sadece sıfır tlye kurun cadirinizi kalın günlerce haftalarca. Sokun çocuğunuzu gole. Hem denizden iyi, tatlı su. Yutarsa igrenmez :)
Peki ne yiyecegiz mi dediniz?
Piknik tüpü götürün yemek yapın. Ya da mangal yapın. Ya da sadece10 liraya tikabasa alabalık +pilav yiyin.
Bakın bu resmi nette buldum . Gerçek halı de aynı böyle. Ama o beyaz şeyler kum değil kıl gibi... Suyu falan mis, berrak. Derin de değil ilerlemeden. En önemlisi taş değil ayağına batmaz :)
Bak ne güzel söylenmek yerine alternatif buldum sana :) Türkiye'nin her yerinde kamping var. Ve her kampingde bir sürü bebekli aile kalıyor. Siz neden onlardan biri olmayasiniz?
*Cadiriniz yoksa orada kiralamak 30tl