Allah başka bir dert vermesin ama tatile gidemedik:(

Konu sahibi nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama mesela Amasra’dan yeni geldi halamlar
Kişi başı günlük 40 liraya oda artı kahvaltı olacak şekilde bir hafta kaldılar tavsiye ederim

Aynı durumdayız hatta daha az önce eşime dedim dediklerini kendimi geçtin bari kızım görseydi diye benimki 15 aylık. Her sene gidelim diyoruz hep bir şey çıkıyor herhalde hiç gidemeyeceğiz. Neyse Allah sağlık versin napalım

Cocuklu tatil o kadar da cazip bir sey degil. Zaten bebek cok hassas. Gunes saati cikaramazsin. Az gunes gitsin diye beklersin aksam esintisi baslar vesaire :)
Benim oglum 2 yasinda ve hala her gittigimiz yerde yerini yadirgayip uyumuyor. Bizi de sabaha kadar uyutmuyor. 3 aylikken basladigimiz seyahatlerde hic degisiklik olmadi. Yani tabi havan degisiyor ama asiri buyuk bir yorgunluk oluyor. Dinlenmiyorsun yorulup donuyorsun.
Baska dert vermesin, seneye gidersiniz. Borc cok mu?

Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.:KK43: ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım:KK43:
Allahaşkına 7 aylık çocuğun ne hevesi olur denize? Farkında bile olmaz havuzmuş, denizmiş...
Oğlum ilk defa denize girecek onun isteği ve hevesi vardı demişsiniz şaşırdım doğrusu.
Bebeğiniz dile mi geldi? Denize girmek istiyorum mu dedi? Hevesini nasıl anladınız?
Benim anladığım şu : Siz sosyal medyada gördüklerinizden etkilenip dertlenmişsiniz bu derdi de bebeğiniz üzerinden dile getiriyorsunuz.
Amaç çocuğunuzu eğlendirmekse alın bir şişme havuz, koyun balkona, balkon yoksa banyoya, sokun havuza bebişi eğlensin.
Ben oğlumu büyütürken çok kullandım balkonda bu havuzlardan.
Amaç ille de sosyal medyaya tatil fotoğrafı koymaksa ucuz alternatifler var, hafta sonu deniz kenarına gidilebilir, günlük havuza gidilebilir.
İnsan tatile gidemedim diye dertlenir mi? Sağlığımız yerinde olsun, Allah başka dert vermesin.
Bu sene benim için aşırı yorucu ve yıpratıcı bir yıldı ama planlamamıza ve bütçemiz uygun olmasına rağmen eşimin sağlık sorunları nedeniyle biz de tatile gidemedik,
üstelik yüzmeyi çok severim.
Eşim hemen alternatif üretti büyükşehir belediyesine ait spor kompleksine aylık 275 TL ödeyerek ailece üye olduk.
Haftada 5 gün devam hakkımız var.
Hem yüzüyorum hem pilates yapıyorum.
Renk renk spor taytları ve tişörtleri aldım Erenköy pazarından.
Spor çantası ve ayakkabı artı renkli havlular, bunlar bile mutluluk sebebi benim için.
Spordan gelip sağlıklı, pratik yemekler, hazırlıyoruz eşimle,ekşi mayalı ekmek bile yapıyoruz ardından çay, kahve ,
ohh hayat bize güzel. Bu yıl da böyle...
Hayata bakış açınızı değiştirin , sevgiyle, mutlulukla kalın.

Allahaşkına 7 aylık çocuğun ne hevesi olur denize? Farkında bile olmaz havuzmuş, denizmiş...
Oğlum ilk defa denize girecek onun isteği ve hevesi vardı demişsiniz şaşırdım doğrusu.
Bebeğiniz dile mi geldi? Denize girmek istiyorum mu dedi? Hevesini nasıl anladınız?
Benim anladığım şu : Siz sosyal medyada gördüklerinizden etkilenip dertlenmişsiniz bu derdi de bebeğiniz üzerinden dile getiriyorsunuz.
Amaç çocuğunuzu eğlendirmekse alın bir şişme havuz, koyun balkona, balkon yoksa banyoya, sokun havuza bebişi eğlensin.
Amaç ille de sosyal medyaya tatil fotoğrafı koymaksa ucuz alternatifler var, hafta sonu deniz kenarına gidilebilir, günlük havuza gidilebilir.
İnsan tatile gidemedim diye dertlenir mi? Sağlığımız yerinde olsun, Allah başka dert vermesin.
Bu sene benim için aşırı yorucu ve yıpratıcı bir yıldı ama planlamamıza ve bütçemiz uygun olmasına rağmen eşimin sağlık sorunları nedeniyle biz de tatile gidemedik,
Eşim hemen alternatif üretti büyükşehir belediyesine ait spor kompleksine aylık 275 TL ödeyerek ailece üye olduk.
Spor çantası ve ayakkabı artı renkli havlular, bunlar bile mutluluk sebebi benim için.
Spordan gelip sağlıklı, pratik yemekler, hazırlıyoruz eşimle,ekşi mayalı ekmek bile yapıyoruz ardından çay, kahve ,
Ne kadar güzel yazmissiniz aslinda maksat tatilden ziyade sosyal medya yüzunden hissedilen eksiklik.Herkes kücücuk bebeklerin kumlu ayak resimlerini koyuyor biz neden yapmiyoruz diye insanlar kendini darliyor.

Çok şükür sağlığımız yerinde ama kış boyunca afedersiniz ess..k gibi çalıştık.yazin bir deniz havası solumak istiyor insan.maalesef ki iki senedir evliyiz bir kere bile tatile gidemedik.:KK43: ikimizde borç ödüyoruz eşimle.oglum var 7 aylık.en azından onu denize gördürmek istiyorum.icim gidiyor ama maddi sorunlardan gidemiyoruz.canim o kadar sıkılıyor ki.cok üzülüyorum. Sosyal medya da bebeklerin denizde fotoğraflarını gördükçe ben neden oğluma güzel bir tatil veremedim diye kendimi yiyorum...yoksa ben çok deniz düşkünü bir insan değilim.sadece oğlum ilk defa girecek onun hevesi ve isteği vardı.cok ama çok üzgünüm.size derdimi anlatmak istedim.belki bir iki biseyler konsiuriz ve rahatlarım:KK43:
Bizim paramız var ben de 1 yıllık evliyim ve hiç tatile gidemedim kocamla. Hem de ne kadar yorulduk bütün sene. Eşim işsiz kaldı yeni işe girdi izin alamıyor. Kurbanda gidelim diyorum anneciği bekliyor, bayramda tatil olmazmış. Maaşımı çektim annemle tatile geldim ama eşimle konuşmuyorum. Yani en azından sen para yok diyorsun geçerli sebebin var. Ben para biriktirdim ama ana kuzusu eşim var, gidemiyoruz sinirden delireceğim. Seneye çocuk falan olursa, içimde hep ukde kalacak eşle tatil yapmak..

Ne kadar güzel yazmissiniz aslinda maksat tatilden ziyade sosyal medya yüzunden hissedilen eksiklik.Herkes kücücuk bebeklerin kumlu ayak resimlerini koyuyor biz neden yapmiyoruz diye insanlar kendini darliyor.

Aynen yahu bebek ne anlar denizden kumdan
Ben şimdi tatildeyim bebekler arabalarında oturup zırıldanıyorlar o kadar yani
O sosyal medyada bebekle çocukla hava atanlar da ilgi delisi, sosyopat tipler çocuk eğlensin gezsin değil ki dertleri, ilgi çekmek

Doğudayız maalesef ...en yakın yer 6 saat arabayla..bu arada çocuğum heveslendi demiyorum.ben heves ettim.oglumda girsin diye:) inşallah kısa borcumuz bitiyor gelecek yaz Allah kısmet eder :)

Tatlil ben oğlum girecek doye heves ettim.oglum 7 aylık nasıl heves edebilir :) ne güzel yazmışsın da .yaşadığım yerde 2 tane spor salonu var o da yürüme bandından basla bisey yok.oyle soyliyim;) doğuda yaşıyoruz küçük bir ilce de

Doğudayız maalesef ...en yakın yer 6 saat arabayla..bu arada çocuğum heveslendi demiyorum.ben heves ettim.oglumda girsin diye:) inşallah kısa borcumuz bitiyor gelecek yaz Allah kısmet eder :)
Kisa bitince borcunuz guzel bir kis tatili de yapabilirsiniz kayak merkezi olabilir kaplica ne kadar sevmesem de cok temiz cok tavsiye edilen yerler varmis bende tam bilmiyorum arastirip oralara gidebilirsniz maksat degisiklik o ortamdan uzaklasmak degil mi..

Tatlil ben oğlum girecek doye heves ettim.oglum 7 aylık nasıl heves edebilir :) ne güzel yazmışsın da .yaşadığım yerde 2 tane spor salonu var o da yürüme bandından basla bisey yok.oyle soyliyim:KK66: doğuda yaşıyoruz küçük bir ilce de
Mesajınızı tekrar bir okuyun isterseniz, aynen benim yazdığım gibi yazmışsınız.
Anladığım kadarıyla canınız sıkkın olduğu için tam ifade edemediniz kendinizi.
Benim asıl anlatmak istediğim olmayan veya planladığınız gibi gitmeyen şeyler için üzülüp dertlenmek yerine alternatif üretmeye çalışmaktı.
Deniz tatili olmaz Van gölünü hafta sonu ziyaret olur. Biz karı koca öğretmeniz gittiğimiz yerlerde genelde öğretmenevinde konaklarız.
Hem daha uygun hem güvenli, az bir ücret farkıyla öğretmen olmayanlara da hizmet veriyorlar.
Hemen oturup alternatif gezi planı yapabilirsiniz.

7 aylık bebek anlamaz bile. Erken rezervasyon yaparsınız seneye inşallah.

Her şeyin altında sosyal medya çıkıyor artık maalesef. Ben de hiç deniz düşkünü bir insan değilim ama herkes tatil fotoğrafı paylaşınca ister istemez sen de altta kalmak istemiyorsun. Bu yıl dört tane yakınımın düğünü var yıllık iznimi onlar için kullanmak için tatili erteledim biraz ama sosyal medyada tatil paylaşımı yapamadım diye de içim içimi yiyor. Allah başka dert vermesin hepimize :)))
Size gelince nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bulunduğunuz yerde de küçük kaçamaklar yapılacak yerler mutlaka vardır mesela bizim burada yakın bir ırmak var tatil köyü gibi gidip bir günlüğüne kiralayabiliyorsun sizde de buna benzer şeyler varsa değerlendirebilirsin ya da olmadı en kötü bir hafta sonu havuza götürebilirsin

Ayni durumdayım seninle..eşşek gibi çalısıyirum ama maddi sebeplerden dolayı gidemiyorum balayına falan da gidememiştim daha doğrusu hayatımda hiç tatile gitmedim ve gitmek istiyorum..çalışmayan insanlar bile gidiyor ben kış boyu çalıstim hala çalisiyorum ama bikaç kuruş ayırip gidemiyorum..adalet mi bu..

Hangi spor kompleksi bu :)

Fiyati asiri uygunmus biz 2 kisiye ayda 1200 tl ödüyoruz :/

Tatlil ben oğlum girecek doye heves ettim.oglum 7 aylık nasıl heves edebilir :) ne güzel yazmışsın da .yaşadığım yerde 2 tane spor salonu var o da yürüme bandından basla bisey yok.oyle soyliyim:KK66: doğuda yaşıyoruz küçük bir ilce de
Tatile nereye gitmek istiyordunuz,Antalya falan mi,borcunuz ne kadar bilmiyorum ama illa deniz tatili istiyorsaniz Mersine de gelebilirsiniz deniz icin Antalya kadar pahali olmaz uygun bir pansiyon yada cadir bile olur cadir kiralarsiniz,eylul ayinda bile olur.

Back
X