Allah belami Verdi, gonlunuz rahat olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanimiyorum sizi,konularinizi da bilmiyorum
Ama kkya fake konu actiniz diye de esinizin kaza gecirmis olacagini da dusunmuyorum. Adi ustunde kaza. Ruh sagliginiz yerinde olmayabilir,fake de olabilirsiniz,butun bunlar size Ya da esinize“Allah belasini verdi”dememizi gerektirmez. O kadar vicdansiz kimse yoktur burda merak etmeyin. Allah acil sifalar versin ikinize de

Hay ağzını öpeyim bacim

Lütfen bir ruh ve sinir hastanesine gidin ve tedavi olun. Hayatınızı veya konunuzu bilmiyorum ama intihar etmeyi becerememek diye bir şey yoktur içten içe ölmek istememek vardır.

Tedavi olun ve hayata tutunun. Bela değil en iyi dileklerimi yolluyorum size. Umarım tedavi olursunuz. Geçmiş olsun.

Amme hizmeti.

Sana gelince konu sahibi. O gün ben cidden uzulenler arasindaydim. Hakkım helal eğer varsa ama eşinin parmağı koptu diye yine dünya başına yıkılmış gibi davranıyorsun. Lütfen tedavi ol, normal değilsin.

Bana değecek birşey olsa icim gam yemeyecek.. Neyse sessiçce takip edeyim bari
Konu sahibinin ruh sağlığı iyi degil biz A diyoruz o Z anlıyor ondan intihar edicem falan demişti burda herkes kızdi biraz linç yedi şimdide kocasının parmağı kesilmiş parmaksız kalmış diye beddulariniz tuttu haklısınız beni affedin falan diyor özeti konunun

Konunuzu hatırlıyorum. Size sadece canım acıyor. Dalga geçerek veya küçümseyerek söylemiyorum. Ciddi ciddi gidin bir tedavi olun. O akşam ve ertesi gün cok canım sıkıldı sizin yuzunduzden. Geçin onu. Yardım alın. Kendinizi toparlayın. Burda bizim ne diyeceğimizin önemi yok. Esinize de geçmiş olsun. Evde nasıl parmağı nerdeyee kopartacak kadar kesti orasi muamma

Burada fake konu açanlara beddua eden olduğunu sanmıyorum en fazla kızıp manyak herhalde gelip hikâye anlatıyor diyorum kendi adıma.

Eşinin kazasını bize bağlamanız ruh halinizin ne kadar kötü olduğunu gösteriyordu aslında. Sakat parmak derken sanki yatalak birinden bahsediyorsunuz. Geçmiş olsun elbette ama dünyanın sonu gibi konuşmanıza gerek yok.

Siz bizi boşverin de tedavi olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…