Allah belami Verdi, gonlunuz rahat olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar herkese. Burdan intihar edicem diyen kişi için çabalayan üzülen herkes için ayriyetten çok üzüldüm. Arkdaslar intihar edecem diyen bir kişi asla intihar etmez. Yufka yürekli insanlarin vicdanıyla oynayıp ilgi bekler. Hatta sizler bu kişi için üzülürken o sizin giyabinizda alay etmiştir

Yahu insanlar neler neler yasiyo yilmiyo bu ne zayiflik böyle öyle böyle herkes ölecek dertsizide dertliside siz niye kendinize bunu yapiyorsunuz neden yardim almiyorsunuz esinize olan olmus e oda kaza iste beddua ben kimseni günahina ve ahina almadikca inanmam .Allah beterinden korusun bu silkelenin kendinize gelin öncelikle buraya biraz ara verin belliki baskalarinin sözlerine cok takiyorsunuz komsum bana e cocuklarima beddua etti ben allaha havale ettim..bitti takmam bile...intihar ettim ha edecem bunlar malesef ilgi cekmek icin yapilan seyler siz ölseniz belki haberimiz bile olmayacak biz gene kaynana görumce ve aldatilan kadin konularina yazip hayatimizi devam ettirecez sen se hani intihar edemezdim hani yalandi diye tahtali köyu boylarsin niye bacim niye..millet borcla harcla hatta evlat acisiyla yasiyo bir defa gelmisiz oyle böyle yasayalim iste okumussun bak tek diplomali issiz sen degilsin ölum cozum olsa dunyada insan kalmaz

Aysss vallaha delisi bol bir kk

Diyorum ya buraya ne yazsam Fake denilecek. Evet Ben manyagim, ruh hastasiyim, ama Fake degilim

Ayrica Bana edilen beddua esimden cikti demiyorum. Benim bu manyakligimin diger bir tarafnda durup dururken olan salak birsey basima resmen balyoz indirdi diyorum.

E peki şuan yapmak istediğiniz ne ? Onu anlayamadik bunu yazmanızdaki amaç ne.. özür mü pişmanlık mi intihar mesajı mi ??

Buldum konuyu , harbiden rahatsizsiniz siz

Fake degil konu diyorsunuz? Cevap yazmiyorsunuz hayır derdiniz önemsenmek mi anlamadm? Ya çıkmazdasınız yalnızsınız, önemsenmek merak edilmek istiyen bir insan piskolojisi bırakıyosunuz bana şuan.. Ama bu sekilde kimse size yardımcı olamaz.

Bir de söylemeden edemeyeceğim bir insan herşeyi (buradaki yorumlar dahil) takıntı haline getiriyorsa hayatı hem kendine hem de çevresindeki insanlara zindan eder. Hayata bakış açınızı değiştirmelisiniz olumlu şeyler düşünün ki olumlu sonuçlar sizi bulsun.

Ne yazdığınız anlaşılmıyor.
Tutarsız olduğunuz gayet net. Bu yüzden tedavi olun.
Beddualar tuttuysa da suç sizdedir, kendinize çeki düzen vermeye bakın.

eski konuyuda okudum şunu söylemek istiyorum net hep kurgu fake

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…