- Konu Sahibi neyaptimben01
-
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladımşimdi napıcam bilmiyorum.
yaşayamadım ben... yapamadım oda olmuyorsa olmuyordur dedi... ogünden sonra zaten patavazsızlıkları çıktı ortaya... bu saatten sonrada olmaz sanırım
Hayır cinsellik değildi kastettiğim yani neden imza attınız? Aşık olmadınız madem neye göre seçtiniz eşinizi? Sırf eski aşkınızı unutmak için mi? Ahret sorusu gibi oluyor biliyorum ama gerçekten anlamaya çalışıyorum bu konuyu, ilgimi çekti, merak ettim :)
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladımşimdi napıcam bilmiyorum.
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştumkızlar allah belamı versin benim napıcam ben
benimki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişeydi. Içine sindi konusu cinsellikse eğer henüz hala bişey yaşamış değilim eşimle... Hiç bişey olmadı.........!!!! Olamıyorda..
Sevgilim ilkim olduğu için düşünemiyorum başkasını.
kuzey güney dizisini izleyenler bilir böyle bir durum var. ne kadar acı ki insanları harcayarak aşkı ön plana çıkarıyor herkes. Yanlış anlamayın hayat bu benim çocuğumun başına gelir yeğenimin gelir vs.. Ama bir insanla yepyeni bir hayata başladıysanız geçmişinizi arkanızda bırakmayı bilin. Haksızlık ederseniz şu kadarcık yaşadığımdan bildiğim tek şey var Eden bulur Allah fotokopi gibi aynı olayı yaşatmaz ama öyle bir acı yaşarsınız ki altından kalkamazsınız. yok ben geçmişimi unutamıcam diyorsanız da o insanı rahat bırakın onu gerçekten seven birinden olsun çocukları.
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştumkızlar allah belamı versin benim napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?