- Konu Sahibi neyaptimben01
-
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladımşimdi napıcam bilmiyorum.
Şimdi siz bunu yazınca bana haddimi mi bildirdiniz, hududumu mu cizdiniz? Kötü içerik butonunu kullanıp şikayet etseydiniz keşke. Ne geldiyse başıma insani duygularımdan geldi zaten.
Hakaret mi etmişim, küfür mü?
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştumkızlar allah belamı versin benim napıcam ben
kadınlar, insanlar diyeyim başlarına gelmesinden korktuğu(veya gelen) olaylar söz konusu olunca o kadar acımasız oluyor ki. hani ne kadar topyekün ve şiddetle kötülersek bu tür olayları hayatımızdan eksiltiriz sanıyorlar. elmayra'nın yazdığı abartılı mesajın bir heyecanla 60 civarı kişi tarafından beğenilmesinin sebebi bu.
korkularımızı bu şekilde hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, arada insanları da şamar delisi yapmaya çalışmak manasız. yanlış yapmış konu sahibi evet elbette katılıyorum. üstelik aynı korkular benim de hayatımı altüst etti. fakat yaşadığı sıkıntıları bilmeden sırf yaptığı yanlış yüzünden bu kadar itip kakılmaz insan. ona bir yanlış yaptığı için çok kötü bir kadınmış gibi yaklaşırken adamı da bunu asla ve kata haketmeyen bir melek mertebesine yükseltmeyin.
ha konu çok açık net olur,
eşimi sevmiyorum, çok iyi bir insan ama elimde değil başkalarıyla birlikte olmaya da devam ediyorum çıkmazdayım vs yazsa alalalalahhh diye saldırın da:) insan yazanın üslubundan bile, biraz sakin olsa anlar az çok, kötü ve bile isteye sürekli yanlışlar yapan biri olmadığını.
aslında o kadar iddialı bir niyetim yoktu ama şu cümlen de inceden bi içimi sızlatmadı değil. fazla duygusal davranmış olabilirim ama bu kısacık cümleden çok yalnız hissettiğini (kk için söylemiyorum) ve destek görecek bir yakının olmadığını çıkardım sanki.teşekkür ederim :/ farkındayım benim yaptıgımı onaylamış değilsiniz.. sadece insanlara karsı bi nebzede olsa bana kalkan olmuşsunuz Allah razı olsun
kocanı sevmeye çalış bence yapıcak bişey yok(
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladımşimdi napıcam bilmiyorum.
Estağfurullah..Elbette öyle bir niyette değilim...Ama biraz daha insani yaklaşalım, insanoğluyuz...Hatasız kul yok...Çok acımasız gördüm mesajınızı...
Sizin hikayenizi de biliyorum, Allah yardımcınız olsun...
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştumkızlar allah belamı versin benim napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?