Allah belanı versin !!!

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Bugün benim doğum günüm. Kalktım 40 yılda bir içimde azıcık bir heyecan . Belki güzel bir şeyler olur .Yeni başlangıç,yeni yas. Ama yok dünya kötü,insanlar kötü..
Işletme demeye dilim varmayan Aydın _Didim deki bir kötülük çukurunun sahibinin karısı bu yavruyu bir lokma yemek için kafasına tuğlayla vurup,yetmeyip bir de vileda sopasıyla vurup öldürmüş...
Bu yavrum 1 lokma mama için ölmüş...
Gördüğümden beri ağlıyorum...
Inşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç kalırsın pislik !!!
Dermansız dertlere yakalanirsin da bu masum gibi acılarla kivranirsin .
Beddua etmem sevmem ama bu ve bunun gibilerle ben aynı dünyada yaşamak istemiyorum...
Salya sümük ağlamaktan içim çıktı..
Aydın da yasayan varsa Allah rızası için şikayette bulunsun ...

Nolur bir şeyler yapalım...

Eklentiler

• Screenshot_20181229-195332_Facebook.webp
    Screenshot_20181229-195332_Facebook.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 1.738
Bugün benim doğum günüm. Kalktım 40 yılda bir içimde azıcık bir heyecan . Belki güzel bir şeyler olur .Yeni başlangıç,yeni yas. Ama yok dünya kötü,insanlar kötü..
Işletme demeye dilim varmayan Aydın _Didim deki bir kötülük çukurunun sahibinin karısı bu yavruyu bir lokma yemek için kafasına tuğlayla vurup,yetmeyip bir de vileda sopasıyla vurup öldürmüş...
Bu yavrum 1 lokma mama için ölmüş...
Gördüğümden beri ağlıyorum...
Inşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç kalırsın pislik !!!
Dermansız dertlere yakalanirsin da bu masum gibi acılarla kivranirsin .
Beddua etmem sevmem ama bu ve bunun gibilerle ben aynı dünyada yaşamak istemiyorum...
Salya sümük ağlamaktan içim çıktı..
Aydın da yasayan varsa Allah rızası için şikayette bulunsun ...

Nolur bir şeyler yapalım...
Rabbim merhametsizlere merhamet etmesin

Gittikçe merhamet, vicdan gibi insanı insan yapan değerlerimizi kaybeden bir toplum olduk malesef... İçim yandı... Allah ağzı dili olmayan bu masumlara bile tahammülü olmayan insanları bildigi gibi yapsın... Allah'tan bulsunlar pislikler...

Bi insan bunu nasıl yapbiliyor aklım almıyor gerçkten..

Insan değil bu insan değil
O insansa ben reddediyorum .
Elimden hiç bir b.k gelmiyor saçımı basimi yoluyorum.
Birileri bir şeyler yapabilmeli .
Tekrar söylüyorum bir şeyler yapalım .

Kedilerden köpeklerden genel olarak hayvanlardan korktuğum için pek sevmiyorum. İstemem yani alışıp kapımın önünde olsun. O yüzden yiyecek birşey bile koysam uzağa koyuyorum.
Ama hayvana şiddete çok karşıyım onlar savunmasız
Şu an hava çok soğuk açlar.
Eh be kadın!arasana barınakları neden vuruyorsun ki kafasına hiç Allah korkun yok mu senin.? :kızgın:
Umarım bu haber doğru değildir kedide eceliyle ölmüştür.

Kedilerden köpeklerden genel olarak hayvanlardan korktuğum için pek sevmiyorum. İstemem yani alışıp kapımın önünde olsun. O yüzden yiyecek birşey bile koysam uzağa koyuyorum.
Ama hayvana şiddete çok karşıyım onlar savunmasız
Şu an hava çok soğuk açlar.
Eh be kadın!arasana barınakları neden vuruyorsun ki kafasına hiç Allah korkun yok mu senin.? :kızgın:
Umarım bu haber doğru değildir kedide eceliyle ölmüştür.

Haber doğru.
Video bile var.
Kadın kabul ediyor yaptığını .
Barınaklar demeyin lütfen
Hayatınızda bir kez olsun barınağa gidin ve hayatı sorgulayın sonra ..
Öyle zavallı haldeler ki ...

Cami yaptirsa odeyemez belki bedelini Allah cezasini versinn... Her yerde her seyde oldugu gibi olan yine masuma yine güçsüze savunmasiza oldu... Pislik...

Elleri kırılsın, kahrolası elleri.
Şimdi bu insan her gün diğer insanlarla konuşuyor. Birilerinin en sevdiği komşusu , birilerinin dostu, birilerinin çocuğu..
Duyup kulağını kapatanlar, görüp başını çevirenler bu mahluktan daha şerefli değil.
Aynı cehennemin közü hepsi.
Merhametten güzellikten nasiplenmemiş zavallılar.
Iyilerin sesi asla kötülerinki kadar gür çıkmaz. Iyiler her zaman azınlıktır.
Zaten açık konuşayım, bazı hesaplar şu dünyada görülmeyecek kadar büyük.
Ne demek derdini anlatamayan, günahsız masum bir yavruya işkence etmek ?!
Ah ki ne ah... Neler var içimde bilemezsiniz.
Mutlak adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.
Dilerim onların affı olmasın.

Bu sapıkların ve katillerin insan öldürmeden önce hayvan öldürmeye tecavüz etmeye çalıştıklarını sonrasında insanlara yöneldiğini okumuştum. Allah ıslah etsin.

Bu sapıkların ve katillerin insan öldürmeden önce hayvan öldürmeye tecavüz etmeye çalıştıklarını sonrasında insanlara yöneldiğini okumuştum. Allah ıslah etsin.

Bunu yapan bir kadın,bir eş,bir evlât,bir ANNE !!!!
Neler desem söner içimdeki yangın..

Sonra hayvanları insanlardan çok seviyorum diyenlere kızlıyor
Yok insan açken köpeğe kediye mama alıyorlarmış zıkkım yesin insanlar
Doğanın hayvanların çocuğun zulmü olduk resmen
Maalesef bu insanlar her yerde
Yolda bile kedi mamalarına zehir koyan zavallılara iki yudum su konulan kapları tekmeleyen bir sürü insan var gizli saklı bir şekilde yapıyorlar ve belki bunları yapan yan komşumuz belki kedilere vahşet yapan hasta çocuk oğlumuzun okul arkadaşı
Bu canilerle yanyana yaşatılıyoruz

Bunu yapan bir kadın,bir eş,bir evlât,bir ANNE !!!!
Neler desem söner içimdeki yangın..
Merhamet olmadıktan sonra anne eş kadın olması önemli değil ki . böyle biriyle aynı ortamda bulunmayı bile istemezdim. İğrenirdim sanırım.

Ya içim bir tuhaf oldu.

Dünya her zaman güzel bir yer değil.

Çok fazla çok fazla çirkin, merhametsiz, zalim insan var.

Back
X