Allah belanı versin !!!

Her sabah başka bir vahşet haberi. Delirmiş bu insanlar. Daha 7 aylık bebeğin annesi tarafından dövülmesi haberi soğumadı,hala taze gözümüzün önünden gitmiyor saçlarından havaya kaldırışı.
Şimdi de bu haber. Allah'ım bizi niye bu insanlarla yaşamaya mahkum ediyorsun?
Yorumu okuyup habere baktım , aman Allahim dayamadim kapattim .
Madem doveceksin neden doguruyorsun Allahin belasi . Yavrum nasil kaldirdi sacindan tutup :(((

Daha 19 aylık kızım kedi hastası , yolda gordugunun yanindan ayrilmaz sevmek , oksamak ister .
Anne , baba demeden once kedi dedi .
Bir bebekteki vicdan bile yok bizlerde , yaziklar olsun .
Bir cezası olmalı ,mutlaka caydırıcı bir cezası olmalı.

Olmayan tansiyonum fırladı sinirden cayır cayır yanıyorum yemin ederim.
Bu pislik şeytan hapse atılmalı.nereye ne şekilde ciddi bir şikayet edebiliyoruz?biraz daha bilgi verin lütfen

Olmayan tansiyonum fırladı sinirden cayır cayır yanıyorum yemin ederim.
Bu pislik şeytan hapse atılmalı.nereye ne şekilde ciddi bir şikayet edebiliyoruz?biraz daha bilgi verin lütfen

Didim de Baykallar Et lokantasi ..
Bimer e yazılabilir .
Savcılığa dilekçe verilebilir .
Sosyal medyada hastag le yayılabilir.
Kanalların whatsapp ihbar hatlarına gonderilebilir .
Bakanlıklara yazılabilir.
Toplanıp gidilip o kahrolası lokanta yıkılabilir ki en çok istediğim bu ..
Bu dünyayı o meleğe çok gören o kadın yana yana o kediyi ansın inşallah..
O masum kuzunun kanı ellerinden silinmesin her iki tarafta alnının karası olsun ne diyim

Konu başlığına aynen katılıyorum !!

Haberi görünce ağlayanlardanım.Bi' yudum suya bi' lokma ekmeğe muhtaç sürünsün bu yavruya bunu yapan yaratık !!

Dilimdeki en ağır küfürler çocuk ve hayvanlara eziyet edenlere saklı !!

Didim de Baykallar Et lokantasi ..
Bimer e yazılabilir .
Savcılığa dilekçe verilebilir .
Sosyal medyada hastag le yayılabilir.
Kanalların whatsapp ihbar hatlarına gonderilebilir .
Bakanlıklara yazılabilir.
Toplanıp gidilip o kahrolası lokanta yıkılabilir ki en çok istediğim bu ..
Bu dünyayı o meleğe çok gören o kadın yana yana o kediyi ansın inşallah..
O masum kuzunun kanı ellerinden silinmesin her iki tarafta alnının karası olsun ne diyim
Didim'de ingiliz uyruklu bircok kisi var. Yaz kis yerlesen, yerlileri unutsa da onlat unutmaz ben en azindan protesto edilecegine eminim. Umarim kapatilir orasi.

Allah korkusu olan insan bir canlıya zarar veremz.Allah toplumumuzdaki böyle dengesizleri yola getirsin

Ya ne biçim bi devirde yaşıyoruz. Vicdan yok, Allah korkusu yok! O yavruya yaşattıklarını inşallah onlar da en ağır şekilde yaşarlar. Artık hayvanlara yapılan vahşetlere, zulümlere bi dur demek lazım. Yasa, ceza bişey olmalı. Resmen yaşama hakları alınıyo ellerinden.
Şikayet etmek lazım, ya da sosyal medyadan bu yerleri ifşa etmek. Kayıtsız kalınmamalı!

Hanımefendi vileda sopasıyla dövmüş diyorum..
Video var diyorum .[/Q
Ben de cümlem suç teşkil etmeyecek şekilde kafasına tuğla düşsün diyorum.Arkadaşlar anlamış yazmış ama sizin o an aklınız dağınıktır insan hali sorun değil.Önemli olan hayvana insana şiddettin ibretlik cezalar alması.

Bugün benim doğum günüm. Kalktım 40 yılda bir içimde azıcık bir heyecan . Belki güzel bir şeyler olur .Yeni başlangıç,yeni yas. Ama yok dünya kötü,insanlar kötü..
Işletme demeye dilim varmayan Aydın _Didim deki bir kötülük çukurunun sahibinin karısı bu yavruyu bir lokma yemek için kafasına tuğlayla vurup,yetmeyip bir de vileda sopasıyla vurup öldürmüş...
Bu yavrum 1 lokma mama için ölmüş...
Gördüğümden beri ağlıyorum...
Inşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç kalırsın pislik !!!
Dermansız dertlere yakalanirsin da bu masum gibi acılarla kivranirsin .
Beddua etmem sevmem ama bu ve bunun gibilerle ben aynı dünyada yaşamak istemiyorum...
Salya sümük ağlamaktan içim çıktı..
Aydın da yasayan varsa Allah rızası için şikayette bulunsun ...

Nolur bir şeyler yapalım...
Gerçekten allah belasını versin

öyle üzüldüm ki, tesadüfen okudum, resmi gördüm. kendimi susturamadan ağlıyorum...

Bugün benim doğum günüm. Kalktım 40 yılda bir içimde azıcık bir heyecan . Belki güzel bir şeyler olur .Yeni başlangıç,yeni yas. Ama yok dünya kötü,insanlar kötü..
Işletme demeye dilim varmayan Aydın _Didim deki bir kötülük çukurunun sahibinin karısı bu yavruyu bir lokma yemek için kafasına tuğlayla vurup,yetmeyip bir de vileda sopasıyla vurup öldürmüş...
Bu yavrum 1 lokma mama için ölmüş...
Gördüğümden beri ağlıyorum...
Inşallah 1 lokma ekmeğe muhtaç kalırsın pislik !!!
Dermansız dertlere yakalanirsin da bu masum gibi acılarla kivranirsin .
Beddua etmem sevmem ama bu ve bunun gibilerle ben aynı dünyada yaşamak istemiyorum...
Salya sümük ağlamaktan içim çıktı..
Aydın da yasayan varsa Allah rızası için şikayette bulunsun ...

Nolur bir şeyler yapalım...
Gerçekten kıyamet kopsamı artik..

Back
X