yok valla tekrar okudum size ne yaptı anlamadım ben
Bende de var bir tane, ama artık tınlamıyorum.. Beni gıcık etmiyor mu, ediyor ama ben sallamıyorum.
Onu umursamadığını göster, kendisi kudurur sinirden, amacına ulaşmasına izin verme..
Direkt bana bir kötülüğü yok ama çift karekterli, bencil ve cahil olduğu için dikkatli davranıyorum. Kaynımı aşırı derecede çok severim, kardeşlerimden uzak olduğum için öz kardeşim gibidir ama maalesef oda pençesine düştü ve kesinlikle laf geçiremiyor..Kayınvalidemlerle sorunları var, kayınvalidem de beni araya koymaya çalışıyor ama ben kesinlikle yem olmuyorum ve karışmıyorum.. Neme lazım, onlar iyi olur ben kötü..
Allah sabır versin diyorum. Umursamadığını göster o zaman kendisi kaynım aynı anlattığın gibi hep güler sakindir utangaçtır , o kadının elinde daha ne kadar böyle iyi kalabilir bilemiyorum, eltimi kaynanamlar görücü usulü almışlar yaktık oğlumuzu diye dizlerini dövüyolar şimdi.aynen katılıyorum sana kaynanamla eltimin arası beni ilgilendirmez.eltimede kesin tavrımı koyucam artık o isteyince konuşup o isteyince küsme mevsimi bitti artık...:enbuyukkk:
guatarı sorunludur çok eriyor dedinde onlar anormal oluyor:icecream:
ben size ne yaptığını anlamadım.....
Birde derler ki kadın erkek eşit.
neresi eşit ayol,kadınların içinde besledikleri kini,nefreti acaba erkeklerde besler mi?bence beslemez.öyle olsaydı dünyadaki insanlar birbirinin saçını başını yolardı herhalde.
bir insanı sevmiyor olabilirsiniz bu pek tabi,normal birşey.
anormal olan ise sevmediğiniz insandaki kusuru söylemek,hakaret etmek,küçük düşürmek,vs.
asıl böyle düşünen ve yapan insanlar kıskançtır bence.
bayanlar lütfen biraz pozitif düşünün.
Bende de var bir tane, ama artık tınlamıyorum.. Beni gıcık etmiyor mu, ediyor ama ben sallamıyorum.
Onu umursamadığını göster, kendisi kudurur sinirden, amacına ulaşmasına izin verme..
Direkt bana bir kötülüğü yok ama çift karekterli, bencil ve cahil olduğu için dikkatli davranıyorum. Kaynımı aşırı derecede çok severim, kardeşlerimden uzak olduğum için öz kardeşim gibidir ama maalesef oda pençesine düştü ve kesinlikle laf geçiremiyor..Kayınvalidemlerle sorunları var, kayınvalidem de beni araya koymaya çalışıyor ama ben kesinlikle yem olmuyorum ve karışmıyorum.. Neme lazım, onlar iyi olur ben kötü..
Allah sabır versin diyorum. Umursamadığını göster o zaman kendisi kaynım aynı anlattığın gibi hep güler sakindir utangaçtır , o kadının elinde daha ne kadar böyle iyi kalabilir bilemiyorum, eltimi kaynanamlar görücü usulü almışlar yaktık oğlumuzu diye dizlerini dövüyolar şimdi.aynen katılıyorum sana kaynanamla eltimin arası beni ilgilendirmez.eltimede kesin tavrımı koyucam artık o isteyince konuşup o isteyince küsme mevsimi bitti artık...:enbuyukkk:
Amin canım, Allah sana da, hatta aynı durumda olan herkese sabır versin.. Ne güzel erkeklerin böyle sorunları yok - olsada bizim ki gibi olmuyor.
Kaynım resmen elinde bir kukla olmuş - ya kaynım bekarken çok büyük konuştu yada bilmiyorum.. Bence de kesin tavrını koy canım yoksa yıpranan sen olursun. Hep ben idare ettim bugüne kadar ama yeter artık. Kapımı kapatmam tabii ki ama mesafe her zaman iyidir..
ya seni anliyorum problemler herzaman oluyor esin tarafiyla fakat sen biraz abartmissin ve sende biraz kendini beyenirlik var neymis sen balik etliymissin o kuru degnek sen cocukmusun yahu.
bilemiyorum ama bana cok bilmis geldin
oyle degilsende affina siginiyorum :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?