Allah beni bu Eltiyle snyor herhalde

ne eltıymıs oyle...
mademkı sızı kıskanıyo sızı cekemıyo taklıdınızı edıyo mesafe koyunu araya..
merhaba merhaba.olsun..kımse ıle gorusme zorunlulug yokdur..
ama suda varkı allah sızı nıcın bı eltıyle sınasın kı....
vallahı zayıf dıye kılo almıyo dıye bı ınsan fesat ıse dıycek sozum kalmaz..

Eltiniz gibi insanlar o kadar çok ki herkesin karakteri farklı bu kadar dert edeceğinize umursamayın, resmi olun, Allah şükür edin daha ne dertler var sonuçta kapınızı kapattığınız an eltiniz dışarıda kalıyor demi.

bence çok abartmışsınız size fiilen bir kötülük

hakaret üzücü bir davranış yok bir sıcak bir soğuk davranıyosa mesafe koyarsınız

kadının zayıflığına bukadar anlam yüklemenize çok şaşırdım

ya seni anliyorum problemler herzaman oluyor esin tarafiyla fakat sen biraz abartmissin ve sende biraz kendini beyenirlik var neymis sen balik etliymissin o kuru degnek sen cocukmusun yahu.
bilemiyorum ama bana cok bilmis geldin
oyle degilsende affina siginiyorum :):):):)

ben size ne yaptığını anlamadım.....

en son bayramda yaptığını anlatayım arkadaşımbiz her sene kaynanalarda toplanırız orada bayramlaşırız oraya geldi laf vurduruyo sürekli bayramya gelirsiniz diye bekledik yahu her sene orada toplanıyoruz şimdi bu kuralı niye değiştirmeye çalışıyorsun çoluk çocuk yollar herşey problem zaten.sürekli aynı şeyi tekrarladı durdu açıklama yapıyorum anlamıyo.kaynanam birşeyini eleştirse cevabı şu hep beni görürsünüz zaten sanki benim yanlışımı söylemiyorlarmışda hep onun açığını yüzüne vuruyorlarmış gibi konuşuyor.

ben anlatamadım kendimi eltimin kusuru anlatmak değil amacım beni ilgilendirmez isterse 100 kilo olsun kız fesatlığından öyle.geçen yolda gördüm selam verdim dönüşünde yolun diğer tarafından geçti, gitti ne yapmalıyım böylesine aferin eltime deyip yüceltmelimiyim.ben insan olarakta eltim olarakta sevmiyorum benden uzak olsun...

arkadaşım kiloyu problem yapan ben değilim aslında eltim bende zayıftım doğumdan sonra veremedim şimdi balık etliyim. zayıf olan insanları asla kırmak istemem onu beslenme uzmanına bile yönlendirdim. ilk yazımda çok kızgındım ne yazdığımı bile anlayamadım yazdım.ama onu tanıyan herkes herşeyi bu kadar kurcalama kendini yiyip bitiriyosun diyolar benimde aklımda o kaldı. çok açıklayıcı yazmadığım için yanlış anlaşıldım

anladim arkadasim. sende kendeine dert etme herseyi bos ver araniza mesafe koy tavrini hissettir ve beyenmedigin taraflarini yuzunede soylemeye cesaret et olmadi hic muhatab olma
sen evliliginin tadini cikartmaya bak esin sana iyi olsun gerisi bos vallahide billahide bos arkadasim

eltimle ilk karşılaşmamı anlatayım eşim ve abisiyle ( eşiyle) ilk kez kaynanamlara gidecektik kapıyı eltim açtı bizi kocası sandı gülümsedi oysaki eşi arabayı parkediyordu. birden yüzü asıldı "sizmiydiniz" dedive içeri girdi.ne merhaba dedi ne hoşgeldiniz hiçbirşey.moralim bozuldu oturamadım ve 5 dakika sonra çıktım oradan.bu benim ilk aileyle görüşmem olacaktı yüzüm o kadar asıldıki o halimi anlatamam. eşimle bile kavga etmiştik ailen beni istemiyo herhalde bu nasıl karşılama diye eşim o benim ailem değil bakma sen ona dedi ama günüm zehir olmuştu bir kere.6 yıllık evliyim o gün bugün ısınamadım herkesle çok iyiyim bazen ona bile yakınlaşmaya çalıştım obunu kötüye kullandı geçenlerde iftara yemeğe davet ettim erken geldi şaşaırdım yardıma geldi sandım o ne yaptı o kadar işimin arasında kızını başıma bıraktı alışverişe gitti son bir saat kala geldi salataya yardım etti sofrada kayınvaldemlere çok yorulduk kebebı beğendinizmi berabar yaptık demiş,tabi eşim bilmediğinden yorumsuz kalmış gittiklerinde bana yemekleri kim yaptı dedi ve şok oldum "tabiki ben " dedim eltin beraber yaptığınızı söyledi dedi o yorgunluğun üstüne buda bana ikinci elti dersi oldu.senelerdir evine davet etmedi birtek kızının doğum gününde çağırır oda hediye için annesigillerede başka gün yapar bizleri bir araya getirmez bize evde yaptığı dandik pasta kendi yakınlarına ise marka yerden koca bir pasta aldığımız her hediyeyi değiştirmiştir benimkini görümceminkini kaynanamınkini hepsimi kötü yahu sırf fiyatlarına bakmak için nerden aldığımızı sorar. anlatsam gün yetmez arkadaşlar adı elti değilde başka bişeyde olsa insan olarak sevmiyorum artık.:umursamaz:

allah yardım etsin senin yediğine bakarsa al ayrı yerde ye görmesin sofradada iştahım yok debu kadar de ozaman neolur kesin çok der ama takma geçici dünya gibi geçip gitsin

ayıp etmiş sende tam tersi görgülü davran ki görgüsüze belki görgüyü öğretirsin.hemde için rahat olur.:sinifsinif:

akannehirseni baya kızdırmış bu elti.şekerim pek yapabilecek bişey yok uzak dur .

allah yardımcınız olsun.... ama genelde ilk gelinlerde daha sonraki gelinleri kıskanmak adet olmuş gibi...çevremdede hep duyuyorum sonraki geline şu alındı şu yapıldı falan filan gibi bir sürü sızlanmalar...herkes imkanları dahilinde yapar herşeyi belki oda böyle birşeyi dert ediniyordur kendine bu yüzdende tavır alıyordur size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…