Tam olarak ne yaptığını anlayamadım eltinizinbir bakıyorum ağustosun sıcağı bir bakıyorum martın soğuğu.ben alamadım nasıl insan bu kocası iyi dayanıyo allh sabır versin valla.benden uzak dursunda ne yaparsa yapsın salak.uzakta durmuyoki moral bozmada birebir.bayramın ilk gününü zehir etti bana takmıyım diyorum elimde değil ben kızdımmı adam dalmadan rahatlamam kayınpedere dua etsin.ne demişler kumanın gemisi yürümüş eltininki yürümemiş.hayatımda gördüğüm en cahil insan.niye bu kadar ciddiye alırım bilmemki.evime girer çıkar 40 yıllık dost gibi sırnaşır kayınpederlerde karşılaşınca düşman gibi uzaktan selam verir.benim alıp veremediğim yok onunla ama herkes kıskançlığında böyle yapıyo diyo.ben ondan sonra evlendim evim yerim ayrı anlamadım gitti.ben evlendikten sonra giyimini değiştirdi kayınpederlere iyi davranmaya başladı sağolsunlar sevilen bir gelinim güler yüzlüyüm insan olana bu yeter zaten o somurtuğun teki içi fesat dolu dedikodu için gelmiş bu dünyaya herkes kötü bir o iyi.fesatlıktan eriyo zaten bilseniz bir zayıf kuru değnek.ben balık etli bir bayanım habire gözü benim üstümde yediğimde giydiğimde sürekli takip ediliyorum anlayacağınız. yazdıklarım az bile sinirden ne yazdım bilmiyorum bile allah düşmanıma bile vermesin.cahil düşmandansa akıllı dost versin ne dediğimi anlasın.muazzez bu akan dereleri durdurur....Çok üzgünüm çoook
anladım canından bezdirmiş.. çok haklı sebeplerin olabilir de.. eltinin zayıf olusuna hakaret edip,kendi kiloluğunu övmeni garip buldum. zayıflık kusur olsaydı bile,bahane bulmak kınanmalı bence.. kaldı ki güzelim sen dünyanın altında mı yaşıyorsun? zayıflık artık paha biçilemez bir değer.. :sm_cool:
arkadaşım kiloyu problem yapan ben değilim aslında eltim bende zayıftım doğumdan sonra veremedim şimdi balık etliyim. zayıf olan insanları asla kırmak istemem onu beslenme uzmanına bile yönlendirdim. ilk yazımda çok kızgındım ne yazdığımı bile anlayamadım yazdım.ama onu tanıyan herkes herşeyi bu kadar kurcalama kendini yiyip bitiriyosun diyolar benimde aklımda o kaldı. çok açıklayıcı yazmadığım için yanlış anlaşıldım
eltimle ilk karşılaşmamı anlatayım eşim ve abisiyle ( eşiyle) ilk kez kaynanamlara gidecektik kapıyı eltim açtı bizi kocası sandı gülümsedi oysaki eşi arabayı parkediyordu. birden yüzü asıldı "sizmiydiniz" dedive içeri girdi.ne merhaba dedi ne hoşgeldiniz hiçbirşey.moralim bozuldu oturamadım ve 5 dakika sonra çıktım oradan.bu benim ilk aileyle görüşmem olacaktı yüzüm o kadar asıldıki o halimi anlatamam. eşimle bile kavga etmiştik ailen beni istemiyo herhalde bu nasıl karşılama diye eşim o benim ailem değil bakma sen ona dedi ama günüm zehir olmuştu bir kere.6 yıllık evliyim o gün bugün ısınamadım herkesle çok iyiyim bazen ona bile yakınlaşmaya çalıştım obunu kötüye kullandı geçenlerde iftara yemeğe davet ettim erken geldi şaşaırdım yardıma geldi sandım o ne yaptı o kadar işimin arasında kızını başıma bıraktı alışverişe gitti son bir saat kala geldi salataya yardım etti sofrada kayınvaldemlere çok yorulduk kebebı beğendinizmi berabar yaptık demiş,tabi eşim bilmediğinden yorumsuz kalmış gittiklerinde bana yemekleri kim yaptı dedi ve şok oldum "tabiki ben " dedim eltin beraber yaptığınızı söyledi dedi o yorgunluğun üstüne buda bana ikinci elti dersi oldu.senelerdir evine davet etmedi birtek kızının doğum gününde çağırır oda hediye için annesigillerede başka gün yapar bizleri bir araya getirmez bize evde yaptığı dandik pasta kendi yakınlarına ise marka yerden koca bir pastaaldığımız her hediyeyi değiştirmiştir benimkini görümceminkini kaynanamınkini hepsimi kötü yahu sırf fiyatlarına bakmak için nerden aldığımızı sorar. anlatsam gün yetmez arkadaşlar adı elti değilde başka bişeyde olsa insan olarak sevmiyorum artık.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?