Allah beni kahretsin yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir sey olmaz ya bi kere senin telefonuna veya hesabina kimse bir sey yapamaz korkma. o adam da zaten cocugun hesabini hackleyemezdi bosuna ugrasmissin.

cocuga soyleyecegini de sanmiyorum ama diyelim ki soyledi, ben degildim ayni mesaji ben de aldim falan de gec. bir daha da ugrasma yani birinden hoslaninca hesabini hacklemek ne haajhsjahs dusman misin

Çocuğa söylerse söylesin de sen o hattı telefonuna takma. Telefonuna sızarsa çok daha kötü olur. Ayrıca mesajlaşmayı keşke silmeseydiniz. İnsan böyle tehdit edildiği bir olayda mesajları siler mi hiç?

Bu bir suç olduğu için bunu yapabilecek insanlar öyle herkese yapmazlar yani sosyal medyadan yazdığınız birinin gerçekten hacker olma ihtimali binde bir bile değil. Buradan anlamalıydınız zaten. Kimseye bir şey söyleyemez merak etmeyin

Haklısınız . Blöf yada şantaj yapıyor olabilir . Konu sahibinin dikkatli olup ödün vermemesi lazım ...

pişman olmak nasıl bir şey?
yaptığım rezilliğin ortaya çıkmasından korktum ve bu süreçte de yaptığım çok çok yanlış bir şey olduğunu ve herkesin özelinin kenidisinde kalması gerektiğini çok net anladım
yaptığımın bir hata olduğununn farkındayım hatamı anladım diye bdv ye konu neden açayım o kendi içimde halletmem gerekn bir şey şu an duyulur mu duyulursa naparım bu konuda insanlardan fikir almak için açtım
ama bunun fikrini almak için açmam yaptığım hatayı idrak etmeme engel değil

Bak şuan ben desem ki özelden, insanların hesaplarına girebiliyorum, koşa koşa gelirsin. Arkadaşın dediği gibi olayın ortaya çıkma ihtimali olmasa pişman falan olmayacaktın.

Ya neden başkasının hesap içeriğini merak ediyorsunuz? Size ne? Sırf hoşlanıyorsunuz diye ne bu hırs? İnşallah adama söyler de size de ders olur.

Bak şuan ben desem ki özelden, insanların hesaplarına girebiliyorum, koşa koşa gelirsin. Arkadaşın dediği gibi olayın ortaya çıkma ihtimali olmasa pişman falan olmayacaktın.
olmayacakti tabi cunku zaten kafaya koymus yapmayi. yani herkes icin bu boyle degil mi, gizli kalacak seyden bile pisman olacak insan hic yapmaya yeltenmez zaten.

yasi kucuk herhalde, bu da kendisine ders olsun. cunku baya uyanik gecinen saf belli ki. bir daha kolay kolay hack kelimesini bile kullanmaz sanirim

Sanırım 15-20 yaşları arasındasınız. Böyle çocukça ve ayıp bir şeyden pişmanlık duymak yerine korktuğunuz için tutuşuyorsunuz, o yüzden pişman oldunuz gibi geldi. Yaptığınız suç ve çok ayıp. Ama böyle tehdit etmek yerine yapardı hacker olsa, göz korkutmak belki de eğlenmek istedi kendince. Siz yine de dikkat edin.

Gerçekten hacker olsa tehdit etmez yapardı.

Bence de konu sahibinin gerçek hacker bulmuş şansı gerçekten düşük.

Yalnız bu olayın neden olduğunu iyi analiz etmesi lazım.

Diyelim ki sevdiği konu sahibini çok beğendi, çıkmaya başladılar. Bu sefer onun telefonlarına girip girip herşey için onu darlayacak mı? Sevdiğini kıskançlıkla bıktıracak mı?

Saygı çok önemli, inşallah sevdiği de konu sahibi de bu olayı felaket olmadan atlatır, konu sahibi kendini düzeltir, danıştığı kişi de daha fazla uğraşmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…