allah benım belamı vermesin kızlar

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
318
Amasya
1 saat once gururumu yerler altına alıp eskı sevgılıme msj attım hala cevap yok daha once nasıl ayrıldıgımzı oncekı yazılarımda anlatmısdım kımse cevap yazmamısdı :D :P kızlar dayanamıyorum ısın sakası unıveersteye basladım ek yerlestrmeyle geldım alısmadm arkadas ortamına onu ozluyorum unıde bırı gırer hayatıma dıyodum yok kımseden ses seda kızlar yardım edın

1 saat once gururumu yerler altına alıp eskı sevgılıme msj attım hala cevap yok daha once nasıl ayrıldıgımzı oncekı yazılarımda anlatmısdım kımse cevap yazmamısdı :D :P kızlar dayanamıyorum ısın sakası unıveersteye basladım ek yerlestrmeyle geldım alısmadm arkadas ortamına onu ozluyorum unıde bırı gırer hayatıma dıyodum yok kımseden ses seda kızlar yardım edın

yahu şu eski sevgililere mesaj atıp biyerlerini kaldırmayın şimdi egosu şişmiştir :37:

ki daha yeni başlamışsın okula elbet biri girer hayatına, boşluktasın şuan hemen bi erkek girsin istiyorsun hayatına. Bence bu kadar sabırsız davranma.

yahu şu eski sevgililere mesaj atıp biyerlerini kaldırmayın şimdi egosu şişmiştir :37:

ki daha yeni başlamışsın okula elbet biri girer hayatına, boşluktasın şuan hemen bi erkek girsin istiyorsun hayatına. Bence bu kadar sabırsız davranma.

tamda benı ıfade ettın evet bosluktayım ama 2 sene beraberdık 8 aydır konusmuyoruz kızlar cok zoruma gıdıyo cok zor cok agır

Ya ben bu insanlari anlamyorum arkadasm ne egosundan bahsederler anlamam senin zaten 2 ylln geçmiş sen zaten onun egosunun tavan yapp yapmacagni bilemeyecekmsiin bence sen sadece konusmk istemissi ya insanlarn tek eksigi ne biliyormusun empati yapamyorlar eved ben herkesin dusuncesine sayglym ama suan senn yaptgna birsey diyemem ama bence halen içinde bir sey kaldysa ona soylemek istedigin ve soylediysen ii olmus bence skma cannı ölümlü dunya degil mi ama sunuda unutma eger karsndaki insan degerli ise halen sonuna kadar mucadele et derim ama degilse brk bosver belkide daha hayrlsi onune ckr...

Ya ben bu insanlari anlamyorum arkadasm ne egosundan bahsederler anlamam senin zaten 2 ylln geçmiş sen zaten onun egosunun tavan yapp yapmacagni bilemeyecekmsiin bence sen sadece konusmk istemissi ya insanlarn tek eksigi ne biliyormusun empati yapamyorlar eved ben herkesin dusuncesine sayglym ama suan senn yaptgna birsey diyemem ama bence halen içinde bir sey kaldysa ona soylemek istedigin ve soylediysen ii olmus bence skma cannı ölümlü dunya degil mi ama sunuda unutma eger karsndaki insan degerli ise halen sonuna kadar mucadele et derim ama degilse brk bosver belkide daha hayrlsi onune ckr...

karsımdakı benı haketmıyecek bırı ama sevıyorum bıde sımdı uzakda olunca yenı bı hayat olunca yanında bı arkadasın sevdıgın sana destek cıkacak hıc kımse olamayınca cok zor oluyo kaldıramıyorum

Bismillah.:ssz:

Ek yerleştirme yapılalı ne kadar oldu zaten ? Normal şartlarda sizin not falan bulmaya çalışmanız lazım.:51:

Elde var sıfır...Eski sevgilisinin şişen egosu yanınıza kar kaldı.:28:

Öncelikle amin :) sonralıkla hiiç kafana takma yapmak istedin yaptın hayatına girecekse tekrar bir şekilde vesile olmuş olur yok girmeyecekse bir daha karşılaşmayacağım adamın egosundan banane benim gururumun kırılmasından ona ne? boşveer.üniversiteye daha yeni başladın sayılır bekle daha erken. üzülme,düşünme canın isterse bir daha at valla bak çok mu sıkıyoruz kendimizi ne :)) hakkında hayırlısı

Üniversiteye başladın diye hayatına yeni birisi girecek diye bişey yok. Eğer ilk zamanlarda böyle aklın havada olursa ben gibi alttan derslerinle uğraşırsın senelerce. Okulumu uzattım sırf birinci sınıftaki havailiğim yüzünden:31: Bitirdim ama gel de bana sor nasıl bitti.

Derslerine odaklanmanı öneririm.

Eğer eski sevgilini sevdiğinden eminsen mesaj atmanda bi sakınca görmüyorum, ama sırf boşluktansa diyecek bişeyim yok.

Senin onu unutamadığını anladı şimdi,iyice egosu kabarmıştır çantada keklil misali :19:
Bence derslerine odaklan canım üniversite hayatına alışmalısın.. :34:

karsımdakı benı haketmıyecek bırı ama sevıyorum bıde sımdı uzakda olunca yenı bı hayat olunca yanında bı arkadasın sevdıgın sana destek cıkacak hıc kımse olamayınca cok zor oluyo kaldıramıyorum
Bak ben seni anlayabiliyorum ksmi olarak diyem ama sunu hic unutma hayat sadece ondan ibaret degil yeni insanlar ckcak karsna surekli o o diye diye yasmak olmzz hem degmeyecek bir insansa neden uzlen sen oluyorsunda o yasmna devam edior??kk.bakma ama bu hayata bencil olcen kardesim...

unutacaksın arkadaşım.. başka çare yok. 8 ay olmuş giden gitmiş işte. sana ne faydası var artık?

Aynı olayı yaşadım canım eski sevgilime mesaj attım bana kimsin dedi öküzz bende dedim şuşu işte sonra cevap vermedi oturdum ağlamaya başladım hüngür hüngür sonra tutamadım kendimi bir daha mesaj attım benimle biraz konuşamazmısın gibisinden yazdım bu arada ben ayrılmak istememiştim hiç severek ayrılmıştım neyse başka bir numaradan cevap geldi baktım oymuş sms lirası felan bittiği için cevap verememiş k.b. felan dedi sen ne konuşmak istiyorsun ben geri dönemiyorum sen yaz ben dönücem dedi sana bende boşver gibisinden bir cevap verdim ve geceydi sonra bir daha hiç konuşmadık ama unuttunmu diyeceksin hayır canım hala seviyorum..... Bende dedim üniye gidince unuturum diye ama olmadı unutamadım eskisi gibide acımıyor geçiyor. Gerçekten beni seven birinin karşıma çıkacağına inanıyorum eğer içinde kalmadı ve attıysan boşveer ben iyiki atmışım diyorum kendime içim rahatladı :)) ayrıca unutamazsın böyle anıları nasıl unutucaksın ki hafızanı yitirmen gerek unutman için :D sadece eskisi kadar takılma bence, ben öyleyim takılmıyorum üniversitedede öyle kimseyle felan ilgilenmiyorum.Yanlızlık şimdilik bence çok iyi kafanı dinle çokta unutmak istiyorsan onun kötü yanlarını getir aklına sonra ondan çok çok daha yakışıklı beğendiğin bir aktörün fotoğrafını al ve dediki kendine O mu? yoksa şu canım adammı? :D böylece kırizim geçiyor bu arada ben ne piskopat bir insanmışım yaaa :D:DD:d: son olarak ben daha iyilerine layığım de (buda işe yarıyor:D)

Son düzenleme:
once karsılık vedı sevdıgını soyledı hayatına gıren en guzel kız ben oldugumu sonra sevglısı oldugunu sonrada engelledi beni... bende tum msjları yenı sevgılısıne attım

once karsılık vedı sevdıgını soyledı hayatına gıren en guzel kız ben oldugumu sonra sevglısı oldugunu sonrada engelledi beni... bende tum msjları yenı sevgılısıne attım

Cidden yaptın mı bunu:1:
Ya güldüm ama kötü olmuş ya seviyorum hala demiştin:26:
İyi tarafından bak eskiye dair umutların tükendi bu demektir ki yeni bir sayfa için her şey tamam.
Mesaj attığın için sakın pişman olma egoymuş oymuş buymuş kaç kere geliyoruz dünyaya?
Ben eski ilişkimde kafama estiğinde mesaj atmıştım hiç pişman olmamıştım hala da olmadım içimde kalsa daha mı iyiydi:9:

Ne amaçla yaptınız ki böyle bir şey?. .
-Eski sevgilinizin hayatındaki en güzel kız olduğunuzu kanıtlamak için mi?
-En güzeli olmanıza rağmen, hala O na olan hislerinize rağmen yeni sevgilisine olan sadakatini kanıtlamak için mi?

Hangisi?

sizin okulda vizeler başlamadımı? bizde başladı valla gece gündüz ders çalışmaktan kocamı düşüncek halim kalmıyor yemeğini kahvaltısını hazırlamayı düşünüyorum sadece oğlumda uyusun diye can atıyorum sınav korkuları bastı beni bu ikinci senem ilk sene daha beterdim rüyama girerdi sınavlar çalışmıyorum geçemiycem diye 1 saat önce yattığım yataktan fırlardım eşim bana kızardı karnındakini düşün derdi sende derslerini düşün geçmeye bak sınıfını en önemli bu şuan da canım tamam mı aşkmış meşkmiş boşver giden zaten gitmiş

Back
X