• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bildiği gibi yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de okumamıştım son durumu.
Böyle saçmasalak davranması nasıl mümkün olabilir hiç anlamıyorum bu insanları.

Nasil insanlar var ya Allah sabir versin canim

ilgi görmek uğruna annesini öldürmek, kanser olmak.. çok garip..

mekanı cennet olsun anneciğinin nur içinde yatsın. üzme kendini dünyada vicdan sömüren insancık çok.

kendiyle ilgili anlattıklarına inanmıyordum ama annesinin öldüğüne inanmıştım.

atraentte su sıtede en aklı basında buldugum uyelerden bırısın
annecıgının mekanı cennet olsun
uzulme lutfen:cry:

Şu anda inan kendime hakim olamıyorum
Aptallığımamı yanayım, bacak kadar çocuğa oyuncak olduk ona mı yanayım, annemi özledim ona yanayım bilmiyorum
Yıllardır ağlamamayı başarmıştım, sinirlerim laçka oldu

Kadini ölmeden mezara soktu resmen. Allah annesine de sabir versin..böyle sizofren bi manyakla ugrasmak zorunda kaldigi icin ... Sizinde basiniz sagolsun, mekani cennet olsun.

Ben de kızı savunmuştum hastalık konusunda yalan söylenmez diye.
Artık Kazen ne derse koşulsuz inanırım.
Annenizin mekanı cennet olsun.

annemi akciğer kanserinden kaybettim. 27 kiloya düştü. 1 sene yatttı. 1 sene acılar içinde yaşsdı. o konuyu okuduğumda çok üzüldüm. kanserim dediğinde de.. kazenin konuya yazdığı ilk açıkklamayı okudum. ama annesiyle konuştuğunu falan yaşadığını bilmiyordum.
umarım burayı okuyorsun. yaşamadığın için bilemezsin. alay ettiğin dalga geçtiğin konu bizin hayatımızın en büyük acısıdır. umarım sen gerçekten yaşamazsın bunu.

Diğer konu kaldırılmış mı? Ben kazenin açıklamasını görmedim.

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun annenin.

annemi akciğer kanserinden kaybettim. 27 kiloya düştü. 1 sene yatttı. 1 sene acılar içinde yaşsdı. o konuyu okuduğumda çok üzüldüm. kanserim dediğinde de.. kazenin konuya yazdığı ilk açıkklamayı okudum. ama annesiyle konuştuğunu falan yaşadığını bilmiyordum.
umarım burayı okuyorsun. yaşanmadığın için bilemezsin. alay ettiğin dalga geçtiğin konu bizin hayatımızın en büyük acısıdır. umarım sen gerçekten yaşamazsın bunu.

Başın sağolsun, nurlarda yatsın anneciğin

Attraente uzulme lutfen o bacak kadar cocuk (cocuk mu desem psikopat mi ) hepimizi oyuncak etti. O degil de acil tedavi olmasi lazim. Boyle kizim olsa korkarim. Senin de annenin mekani cennet olsun uzulme canim

konu kaldırılmış, kanserim başlığı ile çıkıyordu, bulamıyorum.

Zenginliğe özeneni gördüm..

Bilgiye özeneni gördüm..

Ama bi insan neden hasta olmaya özenir ki..
ATTRAENTE ATTRAENTE sana uzuldum ama bu sahte kucuk kıza hasta olmadığı ıcın sevinsem mi yoksa problemli olduğundan üzülsem mi bilemedim..

belliydi yalan olduğu ayan beyan. ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırmış travmatik birşey yaşıyor ama pek bi eğlendi heralde
hastaneye ziyarete gelelim demiştik sesi çıkmadı
burdan birkaç arkadaşta bizi kınadı yalan niye söylesin diye
görünen köy kılavuz istemez tesadüfler kızın hayatı kıyametler silsilesi gibi. ayıp
ben annesinin öldüğüne bile inanmıyorum ya tavırlarında öyle birşey sezemedim.
Allah günah yazmasın bence annesi de sağ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X