• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bildiği gibi yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada atraente konuyu kapamak durumundayım. sitede üyelerle alakalı konu açmak ya
sak. hassas olduğunu biliyorum. ama kurallar böyle..

Umarım okuyorsundur Esmaeslem isimli üye !
Benim annem kanserden 9 yılda öldü, her gün bir parçasını kaybede kaybede...
Senin konularını okurken ve sana cevap yazarken her gününü yeniden başa sara sara içim parçalandı
Kanserim dediğin son konunda Kazen açıklama yapana kadar inanmak istedim sana hep ....
Yaşın, sorunların, bozuk psikolojin umurumda değil, Allah seni bildiği gibi yapsın.....

(Konu kurallara uygun mu değil mi bilmiyorum ama inanılmaz öfkeliyim, yıllardır ilk kez çenem titriyor sinirimden, umarım bir nebze utanır....)
Başın sağolsun ...
o ergenlik çağında boşver düşünme üzme kendini ...

Annenizin mekanı cennet olsun başın sağolsun canım ve sen insan olarak ki sadece bedenen değil ruhende insan olarak sorumluluğunu yerine getirdin vicdanlı biri olarak.

Hanımlar,
üzüntünüzü anlıyorum, ailelerini kaybeden herkese başsağlığı dilerim, Allah hepsinin mekanını cennet eylesin, sizlere sabır dayanma gücü versin inşaallah.

Son konusuna kadar yine de herşey tolere edilebilirdi lakin son konusunda topiğinde herşeyi yüzüne vurmamak için bende kendimi zor tuttum, yönetim emin olmadan rencide etmek istemedim.

Duygularınızla oynadığı, sizin hassasiyetlerinizden yararlanmaya çalıştığı için şahsen özür dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X