Allah bin belanı versin taksici

"kedilove, post: 44923038, member: 645897"]İstanbulda iseniz 444 15 23 bu. Ama bela okumayın derim ne kadar haklıda olsanız bela okumak hiç güzel bir sey değil. Sanırım taksici gittiği yere kadar olanın parasını istedi siz vermeyince o şekilde davrandı. Asla doğru değil bağırması vs ben olsam tamam abi al gittiğim yere kadar olan hakkın bu derim geçerdim. Bi de bir bayan olarak sürekli ş.. vs demeniz hoş değil bayanlara hiç yakıştırmıyrum ben argo küfür.. Hiç etmedim edemiyorum da eminim çok tatlı dillisiniz dir ama biz sinirden de olsa küfür argo konuşunca bu bizi daha da haklı yapmaz ki.. Sakinleşin gerekli mecralara başvurunuzu yapın..Adam zaten fazla para alıp o gunaha giriyorsa bu yaştan sonra biz öğretemeyiz o yanlışlığı ona... Millete gelince herkes bir tuhaf olmuş bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda. Geçmiş olsun gelebiliyor başımıza maleswef.

E sen adam baska yolcu aldiginda inecektin arabadan. Adam gibi sofor olsa zaten yasak dolmusculuk yapmasi. Ne bekliyosun tabii ki uckagitcilik yapacak bi maganda o. Sen de basta susuyosun sonra cosuyosun
Ya dedim ya durumları kötüydü hastanenin orda ineceklermiş ondan bişey demedim insanlık yaptım güya

Gittiği yere kadar olan para 6 tl tuttu.Kadın da 10 tl verdi.Bu şerefsiz hala neyin derdinde .Ne parası vercem polise şikayet edicem diye indim arabadan.

Ya dedim ya durumları kötüydü hastanenin orda ineceklermiş ondan bişey demedim insanlık yaptım güya
Ne insanligi parasini oduyo baska taksiye de biner. Sanki onlarin yerine para mi oduyosun da iyilik oluyo? Dolandirici oldugunu anladigin an inecektin arabadan sikayetini yapacaktin. Magandayla ugrasilmaz

Bu numarayı aradım şikayet için internetten form doldur diyor.Kimbilir nezaman ilgilenirler o formlada.En iysi savcılığa şikayet etmek gibi.

Ne insanligi parasini oduyo baska taksiye de biner. Sanki onlarin yerine para mi oduyosun da iyilik oluyo? Dolandirici oldugunu anladigin an inecektin arabadan sikayetini yapacaktin. Magandayla ugrasilmaz
Offf bilemedim o an yaaa

Gittiği yere kadar olan para 6 tl tuttu.Kadın da 10 tl verdi.Bu şerefsiz hala neyin derdinde .Ne parası vercem polise şikayet edicem diye indim arabadan.

Anladım .. nasıl iştir anlamadım.. umarım bir daaha yaşanmaz. Ankarada bu şekilde hiç başıma gelmedi o kadar taksiye bindik.. Umarım o taksicide bir daha bu tür şeyle yapmaz. Merak etmeyin zaten haram para güzellik getirmez ki

sende cıngar çıkarıp adamdan fazla bağırcaktın ülkemizde böyle maalesef veya beklemeden polisi arıycaktın. ayrıca plakayı biliosan git dava et hakaret ettiyse mahkemeye ver bence. çeksin cezasını hiç acıma. git bi karakola şikayet ettiğini söyle. davacı ol. bak o zaman tıpış tıpış özür diliyor.

Taksici lerden her zaman nefret etmişimdir çogu kadın müşteriye saygısızlık yapıyor geçen gün annemle bindik aşağı sokakta bırakın dedik sokmayın beni sokaga uzak degilse dedi annem olmasa hayatta binmezdim ondan sonra hak verdi tabi annemde bana minibüs otobüsü tercih ederim taksi dense

Savcılığa gidicem bu işi bırakmıcam böyle

Biz böyle bir öküzü verdik savcılıga dava açıldı 1 yıl sürdü ama trafikten men edildi birde para cezası ödedi.
Yok birşey yapmazcılara kulaklarını tıka böyle aman bana ne diye diye millet kabadayı oldu ama iyi ama kötü bir şekilde hukuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…