- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
O ne demek ya kafan mı iy senin.İlk tecavüze sen mi uğradın da dersin sen.Haksızlığa uğramışsın ilki sonu mu var.hakkımı savunucam tabiki.Sesini cikarmamissin ortakcisin bence. Tabi hukukcular bilir dogrusunu. Sor arastir oyle hareket et onu diyorum. Biraksak cumhurbaskanina cikacaksin sanki ilk taksici magduru sensin :d
simdi cucuk beyni gosterir sana yoneticilerO ne demek ya kafan mı iy senin.İlk tecavüze sen mi uğradın da dersin sen.Haksızlığa uğramışsın ilki sonu mu var.hakkımı savunucam tabiki.
Sen bu cücük beyninle fazla konuşma asude.İlk hakarete uğrayan sen değilsin fazla abartmazsın artık
Saol canım tabikide bırakmıycam peşini iyki yazdın tesekkür ederim.Burda bile millet aman abartma pozisyonuna gecmiş baksana .Biz böyle bir öküzü verdik savcılıga dava açıldı 1 yıl sürdü ama trafikten men edildi birde para cezası ödedi.
Yok birşey yapmazcılara kulaklarını tıka böyle aman bana ne diye diye millet kabadayı oldu ama iyi ama kötü bir şekilde hukuk var
İlk hakarete uğrayan senmisin demiştin neoldu şimdi neden hakkını savunmaya gectin hemen nasıl yöneticiye koştun savunma için. yapamayacağı şeyi savunuyorsun iki dakkika adam olun burda bi dert anlqtıyoruzsimdi cucuk beyni gosterir sana yoneticiler
İy yapmışsınız cok iyi olmuş.Size ne yapmıştıTaksiciler birliği vs olsa gerek oralara da şikayet edin. Savcılığa da hakaretten suç duyurusunda bulunun.
Taksici tarafından bende mağdur edildim, havaalanı taksisiydi hemen havaalani isletmeyi aradım. 3 gun duraktan uzaklaşma verdiler adama. Her adımda mail ile bilgilendirme yaptılar vs. Ama boyle serbest dolanana yaptırım nedir bilmiyorum.
Sen kimsin ki senin seviyene dusecegimİlk hakarete uğrayan senmisin demiştin neoldu şimdi neden hakkını savunmaya gectin hemen nasıl yöneticiye koştun savunma için. yapamayacağı şeyi savunuyorsun iki dakkika adam olun burda bi dert anlqtıyoruz
Sen kimsin ki senin seviyene dusecegim
Zaten taksicinin seviyesine dusup mahalle kavgasi da yapmazdim, baska yolcuyu aldigi gibi iner sikayet ederdim
Sen bana hakaret edince de forum yoneticisi gelecek senin haddini sana o bildirecek ve ondan ogreneceksin forumda uyelerle nasil muhatap olabilecegini
10 liralık mesafe olduğu için gideceğim yere kadar söylendi. Taksiden inerken de bari fazla para verseydin dedi. Üstüne de valizimi yere attı, bagaj kapağını çarptı. Bende kendisiyle hiç muhatap olmadan şikayet ettim. Saat gece 2 ydi. Telefon üstüne telefon geldi, bayaga ilgilendiler. Havaalani olduğu için işi daha ciddiye alıyorlar sanırım.İy yapmışsınız cok iyi olmuş.Size ne yapmıştı
Herkes kendi rızkını binbir zorla kazanıyorlen adam bedava 2-3 lira kazanmak için kavga ediyor .Yazık ya şu toplumun haline bakHer gün gittiğim normalde 6₺ yazan yere taksici 10₺ istedi benden. İtiraz edince de nolur sanki gönlümü yapsan Dedi. Hıyara bak ya sen kimsin gönlünü yapayım. Çocuklarım da yanındaydı o sırada plakasını almayı unuttum. Bi ton kavga etti benimle Allah'ın cezası.
E sen adam baska yolcu aldiginda inecektin arabadan. Adam gibi sofor olsa zaten yasak dolmusculuk yapmasi. Ne bekliyosun tabii ki uckagitcilik yapacak bi maganda o. Sen de basta susuyosun sonra cosuyosun[/QUOTE
Aynen.! İlk anda inecektiniz ne münasebet.!
Konu sahibi savcılığa başvurun, polisin bişey yapacağını sanmıyorum.
Adamın plakasını aldığınıza göre bağlı olduğu durağı vs. Öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
İlgili durak ve şoförler odası na şikayet etmenizle para cezası felan aldıklarını biliyorum.
Bende birini şikayet etmiştim çünkü.
Ceza aldığı bilgisini durak bşk nı bana bildirmişti.
O şoförde başkanı ile birlikte ziyaretime gelerek özür dilemişti..
savcılığs başvurucsm zaten plakadan durağı nasıl öğrenebilirim bilmiyorumSen kimsin ki senin seviyene dusecegim
Zaten taksicinin seviyesine dusup mahalle kavgasi da yapmazdim, baska yolcuyu aldigi gibi iner sikayet ederdim ki oyle yapiyorum
Sen bana hakaret edince de forum yoneticisi gelecek senin haddini sana o bildirecek ve ondan ogreneceksin forumda uyelerle nasil muhatap olabilecegini
Daha once basima geldi aynisi, karakola git hemen sikayetci ol, kesinlikle gerisi geliyor ve hakettikleri cezayi aliyorlar!Taksiye bindim bir yere gidiyordum.Bindiğin yerden bana sormadan bir yolcu aldı .Acelem var demiştim üstelik.Neyse binenlerinde üstü başı yırtıklı kötüydü bişey demedim.Acilmiş işleri onlarında.Binince tesekkür ettiler bana bende bişey değil dedim.
2-3dk sonra inecekleri yere geldik.
Taksimetrede 6 tl yazıyordu.Adam 10 tl istedi onlardan .Ben şaşkınlıkla bakıyorum.Onlarda mahcup bişekilde inerken durun dedim neden 10 tl aldın abi dedim.6tl tuttu dedim.Adam dikiz aynasını cevirip Sen ne karışıyorsun ben ne alacağımı biliyorum işine bak diye bi bağırdı.Yanımdaki kadın da korktu.Bende insanların hakkını alıyorsun diye bağırdım ibdim arabadan.inince o da indi ver paramı dedi.Ne parası istiyon hala dedim.
Bu sırada yolda arabalar durdu bizi bekliyor adamın bağırmasına esnaf cıktı dükkanlardan.Adam bağırıyor.Edepsiz ver paramı diye.Ben ne yaptım abi diyorum ne parası istiyon fazla para aldın bu insanlardan dedim.Onlarda özgüvensiz bir kadın iki çocuk durumları da halleri de kötü.Adama birşey demiyorlar beni cekiyorlar gel kızım boşver diye.herkesin içinde bağırdı bana hakaretler etti.Yetmiyormuş gibi tüm esnafada bağırdı .ben ağlamaklı oldum zaten cok kötüydüm bu günlerde.
Ne demek edepsiz ne demek terbiyesiz.İnsanların hakkını korumakda mı suc oldu .Üstelik bana sormadan yolcu aldı bu ş..z .
153 ü aradım şikayerit ettim beyaz masaya.Ama cezai işlem yapmıyorlarmış sadece uyarıyorlarmış öğrendiğime göre.
155 i aradım polis beyaz masayı ara dedi.Bişey yapmadı.
Sonra tekrar 155 i aradım bu adama bişey yapılmayacak devam mı edecek bu dedim.Adam plakayı istedi teafik şubeye bildircem cevirsinler dedi.
Ben ne yapabilirşm başka.
Bu ş..z. Köpek hakaret etti bana .fazla para aldı birde benden de istedi attım yüzüne defol git dedim.Çünkü adam üstüme yürüdü.Esnaf hiçbirşey yapmadı.Polisi arayacam diye teli cebimden cıkardım ama o an adam üstüme geliyordu .Çok caresiz ve kimsesiz hissettim.bu adam fazla para alıyor yardım edin diyorum.Millet bakıyor.adam bindi gitti polisi aradım tabi gittiği yönüde söyledim trafik şubeye bildirdiler.
Bişey yapmışlarmıdır?ceza falan bilmiyorum tekrar polisi arayıp sorucam.
Çok kötüyüm hala o kadar insanın içinde bu kAdar aşşağılanmamıştım.Sucsuz olduğun halde.savcılığa versem bişey cıkarmı?sadece plakayı biliyorum.
Yardım edin cok kötüyüm kıxlar elim ayağım titriuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?