Allah bin belanı versin taksici

Sesini cikarmamissin ortakcisin bence. Tabi hukukcular bilir dogrusunu. Sor arastir oyle hareket et onu diyorum. Biraksak cumhurbaskanina cikacaksin sanki ilk taksici magduru sensin :d
O ne demek ya kafan mı iy senin.İlk tecavüze sen mi uğradın da dersin sen.Haksızlığa uğramışsın ilki sonu mu var.hakkımı savunucam tabiki.
Sen bu cücük beyninle fazla konuşma asude.İlk hakarete uğrayan sen değilsin fazla abartmazsın artık

simdi cucuk beyni gosterir sana yoneticiler

Saol canım tabikide bırakmıycam peşini iyki yazdın tesekkür ederim.Burda bile millet aman abartma pozisyonuna gecmiş baksana .

Taksiciler birliği vs olsa gerek oralara da şikayet edin. Savcılığa da hakaretten suç duyurusunda bulunun.
Taksici tarafından bende mağdur edildim, havaalanı taksisiydi hemen havaalani isletmeyi aradım. 3 gun duraktan uzaklaşma verdiler adama. Her adımda mail ile bilgilendirme yaptılar vs. Ama boyle serbest dolanana yaptırım nedir bilmiyorum.

simdi cucuk beyni gosterir sana yoneticiler
İlk hakarete uğrayan senmisin demiştin neoldu şimdi neden hakkını savunmaya gectin hemen nasıl yöneticiye koştun savunma için. yapamayacağı şeyi savunuyorsun iki dakkika adam olun burda bi dert anlqtıyoruz

İy yapmışsınız cok iyi olmuş.Size ne yapmıştı

İlk hakarete uğrayan senmisin demiştin neoldu şimdi neden hakkını savunmaya gectin hemen nasıl yöneticiye koştun savunma için. yapamayacağı şeyi savunuyorsun iki dakkika adam olun burda bi dert anlqtıyoruz
Sen kimsin ki senin seviyene dusecegim

Zaten taksicinin seviyesine dusup mahalle kavgasi da yapmazdim, baska yolcuyu aldigi gibi iner sikayet ederdim ki oyle yapiyorum

Sen bana hakaret edince de forum yoneticisi gelecek senin haddini sana o bildirecek ve ondan ogreneceksin forumda uyelerle nasil muhatap olabilecegini

Her gün gittiğim normalde 6₺ yazan yere taksici 10₺ istedi benden. İtiraz edince de nolur sanki gönlümü yapsan Dedi. Hıyara bak ya sen kimsin gönlünü yapayım. Çocuklarım da yanındaydı o sırada plakasını almayı unuttum. Bi ton kavga etti benimle Allah'ın cezası.

Mune @Margarikotin Kazen
Konumla ilgili seviyesiz yorumlar ve bana edilen hakareti küçük gören şu üyecik ile ilgilenirseniz iyi olur.bu aralar ilgiye ihtiyacı var amlaşılan

İy yapmışsınız cok iyi olmuş.Size ne yapmıştı
10 liralık mesafe olduğu için gideceğim yere kadar söylendi. Taksiden inerken de bari fazla para verseydin dedi. Üstüne de valizimi yere attı, bagaj kapağını çarptı. Bende kendisiyle hiç muhatap olmadan şikayet ettim. Saat gece 2 ydi. Telefon üstüne telefon geldi, bayaga ilgilendiler. Havaalani olduğu için işi daha ciddiye alıyorlar sanırım.

Herkes kendi rızkını binbir zorla kazanıyorlen adam bedava 2-3 lira kazanmak için kavga ediyor .Yazık ya şu toplumun haline bak

savcılığs başvurucsm zaten plakadan durağı nasıl öğrenebilirim bilmiyorum

şoförler odasından öğrenebilirsiniz..
Ok. Savcılığa gidin mutlaka. İnsan gibi çalışmayı ve davranmayı öğrensin.
Geçmiş olsun..
O Ceza alınca siz rahatlarsınız eminim..))

Daha once basima geldi aynisi, karakola git hemen sikayetci ol, kesinlikle gerisi geliyor ve hakettikleri cezayi aliyorlar!

yazan oldumu bilmiyorumda plakayı buraya yaz hepimiz 155 i arayıp şikayette bulunalım. arkadaşımıza hakaret etti diyelim

savcılığa direkt şikayeti bilmiyorum fakat karakola hemen gidebilirsiniz nöbetçi memurlar oluyor.pazartesi de işleme alınır hemen sonra dava açılıp açılmaması hakkında ifade için savcı sizi çağırır.hem karakolda plakadan şahısa ulaşılır onu da ifadeye çağırırlar siz mutlaka mevkiyi ve kameraları söyleyin delil olarak görüntüleri alsınlar. ayrıca daha önce verilmiş sanırım fakat ŞİKAYET HATTI: 444 15 23

Herkeste bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var. Korkan sinik bir toplum olmuşuz.

Savcılığa git. Orada ki esnafla konuşsan şahitlik yaparlar mı acaba. Ayrıca kamera görüntüleri vardır mutlaka etrafta. bir de onların derneği oluyor orayı da ara bişey yaparlar mı bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…