Allah bunların da belasını versin mi Hüseyin

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
      • http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...rm=post&utm_content=&utm_campaign=yazar_ahmet
      • ahmet hakan
        HÜSEYİN Kocabıyık adlı AK Parti milletvekili şöyle buyurmuş:
        "Şehitlerimizin vebali HDP'ye oy verenlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin."

*

Peki Hüseyin...

Soruyorum sana.

*

- Seçimden hemen önce HDP'nin önemli isimleriyle Dolmabahçe'de buluşan anlı şanlı iktidar yetkilileri vardı ya... Allah onların da belasını versin mi Hüseyin?

*

- HDP'li milletvekillerinin İmralı ile Kandil arasında mekik dokumalarına olanak veren bir devlet aklı vardı daha düne kadar. Şehitlerimizin vebali bu devlet aklının da üzerinde midir Hüseyin?

*

- Öcalan güzellemeleri falan yapıyorlardı iktidarın anlı şanlı isimleri... Söyle bakalım Hüseyin, Allah onları ne yapsın?

*

- PKK'nın şehirlere onbinlerce silah yığınağı yaptığı yazılıp çiziliyor sizin gazetelerde. Bu yığınağın yapılmasına ses etmeyen ve göz yuman bir devletimiz var. Gariban çocuklarının şehit edilmesinde hiç mi vebali yok bu devletin Hüseyin? Bir deyiver hele.

*

- Daha düne kadar "Öcalan iyi, Kandil kötü, HDP eh işte" diye ahkâm kesiliyordu. HDP'ye oy verenlerin Allah belasını verecekse... Bu ahkâmı kesenlere Allah ne yapacak Hüseyin?

*

- "Çözüm süreci, çözülme sürecidir" diyen MHP'ye "Bunlar çözümsüzlük istiyor, kandan besleniyor" diyordunuz. Şimdi siz de "HDP'ye oy verenler şöyledir, böyledir" diyerek MHP gibi oldunuz. Daha iki ay öncesine kadar MHP'ye uzattığınız dilleri Allah ne yapsın Hüseyin?

*

- "Bu iş artık müzakere ile çözülecek" demiyor muydunuz? "HDP bu ülkenin legal partisidir" demiyor muydunuz? Sırrı Süreyya ile Meclis'te kahkaha atmıyor muydunuz? İmralı Heyeti sizin sayenizde gitmiyor muydu İmralı'ya? Ne yani siz temize çıktınız da HDP'ye oy verenler mi suçlu oldu Hüseyin?

*

- "Silahlı mücadele bitti, silahlara veda, 35 yıllık sorun çözüldü" diye manşetler salladınız durdunuz. Milli iradenin yüzde 13'ü de "Madem sorun çözüldü, madem silahlara veda edildi, biz de oyumuzu HDP'ye verelim" dedi... Allah niye bu nedenle bu insanların belasını versin ki vicdansız Hüseyin?

*

- Şehitlerin hesabını HDP'ye oy veren milyonlardan sormak caizse Hüseyin... Azıcığını da sizden sormak niye caiz olmuyor ki Hüseyin? Ha Hüseyin?

Hdp === pkk
Eee hani ozgurluk hani esitlik hdp
Evet bunlari deyipde askeri bombalayann pkk ile ona destek veren hdp nin secmenleri ......Aaaaa
Kimse yok...!
ben bela okumayi sevmem ama Vebali uzerinize olsun

Hdp === pkk
Evet bunlari deyipde askeri bombalayann pkk ile ona destek veren hdp nin secmenleri ......Aaaaa
Kimse yok...!
amin diyelim. zaten ahmet hakanda öyle yazmış. örneklerde işaret ettikleri şeyler için aminn diyelim

Allah şehitlerimizin kanını döktürenleri islah etsin ...

Hdp === pkk
Kimse yok...!
Yok suçu öyle sadece hdp ve hdp seçmenine atıp gitmek yok öyle.

En az onlar kadar hdp yi pispislayan, apo ya haklar veren ve onu muhatap alan şehitlere kelle diyen Erdoğan ve akp seçmeni de suçlu.

Vebali hepinizin üzerine olsun.Amin!

aminnn

Yazik bu firsati akp ve sempatizanlari verdi hdp ve pkkya ama kimi inanaci kimi cikari icin ama desteklediler .sonuc husran ama kabullenmezler tabi:/ yine de aptal olmak serefsiz olmakran iyidir

ben amin diyorum

amaçta pkk iltimas diye birşey yoktu

ama vardısa kocaman amin diyorumm ülkemizi vatanımız birliğimizi dirliğimiz bozmak için oynan her oyuna -her kıvırıkcılığa

gizli ya da açık

ama garipim hakaaaaann çok içlenmisin sen

o gün ağzın kulaklarına varıyodu tabi hdp barajı geçti diye

Allah hepinizin toptan belasını versin be hüseyin...

(Sanırım 30 yıllık hayatımın ilk belasını gönderdim hüseyine)

Adamlar Pkk dahil her şeyi sömürdü, hala hdp ye oy verenlerin mi Allah belasını versin? Yıllardır aynı döngü: Kürtlere barış de, özel timleri üzerlerine sal, mit elemanı olduğu alenen ortaya olan tiplere eylem yaptır suçu Kürtlere at. Kamuoyu oluştur, oy topla.
Ben pkk ve Kürtler hiç eylem yapmıyor demiyorum ama bu sansasyonel, hükümetin ve havuz medyasının beslendiği olayların hepsinin altında mit var.
Sonra analar ağlamasın. Bir kere de şunların anası ağlasın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…