- 27 Ağustos 2014
- 123
- 27
- 38
- Konu Sahibi alonedarkk
-
Çalışmıyorsunuz sanırım, bir iş bulamaz mısınız? Geçici olarak kendi ailenizden destek alamaz mısınız?
Anladım. Eşiniz ne kadar ceza aldı? Uzun bir süreyse evinizi kapatmalısınız bence.ailemde kalıyorum zaten . annem calısıyor bakamaz kı bebegım daha dha 6 aylık
ilk yatak odanızı satın hem de kayyyyyınpederinize ! sonra da iş bulmayı deneyin (iş-kura gidin bence)Evet kadınlar kulubunun sevgili hanımları ...
Bazı hayat hıkayelerını okudugnuzda değişik saçma gelebılır kımınıze ama bunlar gerceler bır zamanlar banada sacma gelıyordu boyle hayatlar ...
Gecenkı konumdan bılırsınız esım cezaevınde Ev sahıbım arıyor ve benı cok bunaltıyor para ıstıyor
esyalarını satarım dıyor. Kayınbabam olacak adam kı kaynbaba bıle demek ıstemıoyorum kocamın ona acıyıp verdıgı parayı vermıyor anlatıyorum sıkıntımı borcunu odemıyor dugunumuzde bıtanecık aldıgı yatak odasına sayın dıyor ev sahıbı mahkemeye verırım dıyorr son carem yatak odam harıc butun esyalarımı satmak olacak galıba adam haklı ama carasizlik zor galıba ..
Sizce napmalıyım ...
ilk yatak odanızı satın hem de kayyyyyınpederinize ! sonra da iş bulmayı deneyin (iş-kura gidin bence)
anneniz dışında size destek olabilecek yani bebeğinize bakacak birileri yok muCanım beebegım var 6 aylık annemde calısıyor bakacak kmsem yok kımseye ağız eyip borc ıstemeyecek kdrda irenç bı gurura sahıbım :S
bebek bakıcılığını deneyin anneniz çalışıyorsa çevresi geniştir. İnanın ben gerildim burda, eski konunuzu biliyorum hatta eşinizden ayrılmanız konusunda empati kurmanızı istemiştim hala yazdıklarımın arkasındayım ama gerçekten çok üzülüyorum, size en uygun iş bebek bakıcılığı yapmakmalesef kımseye emanet edemem kı .
Guvenemem kımseye bebegımı
allah muhtaç etmesin ama 17 ay..400 tl kira ödeyebilecekmisin..eşin çıkınca hemen iş bulamayabilir..düşmez kalkmaz bir allah..önemli olan sorunlarla başa çıkabilmek yenik düşmemek...şu an için evi kapatman makul gibi geliyor..depo gibi yerler varmış kiralık eşyalarını araştırp oraya bıraksan..Canım beebegım var 6 aylık annemde calısıyor bakacak kmsem yok kımseye ağız eyip borc ıstemeyecek kdrda irenç bı gurura sahıbım :S
dost düşman zor günde belli olur değilmi?Hangimizin zor günleri olmadıki,arkadaş bunuda aşacaktır allahın izni ile..Madem annenizde kaliyorsunuz evinizi kapatin. 17 ay boyunca kira odemeyeceksiniz ne de olsa. Imkani olup da yardim etmeyenler utansin ne diyeyim. Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?