- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
James franco ya dokunmayin ablalar 12 yaşından beri vurgunum
Değil onu ona benzerini bile bulamadım
Değil onu ona benzerini bile bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar olmadan olmaz,piknik tüpü,mangal da çay ooh tamamÇubuklu pijama birde beyaz atlet tamamdır Vin'ın işi![]()
O ne ola ki cahilim miss sövüyorlar mı dövüyorlar mı wife beater deyince hahahahahaMilli giysimiz beyaz atlete Amerikada wife-beater deniyor![]()
evet büyük aşk yaşamışlar ... hatta tolstoy un da bir sözü var o kadınla ilgili .. keşke herkesin karısı onun gibi olsa vs diye . bayağı saygı uyandırmış .. zaten o sözü bile ne kadar müteveazi farklı biri olduğunu gösteriyor .. ne diyeyim bizede öyle aşklar nasip etsin Allah ..Kim bilir ama dostoyevski büyük bir aşkla karısını sevmiş. Ben biraz değişiğim. İç dünyası zengin adamlar her zaman daha çekici gelir.
Çok vurucu diyedir,sexy yaniMilli giysimiz beyaz atlete Amerikada wife-beater deniyor![]()
Allah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, baktıkça huzur bulacağınız bir insana sizi denk getirsin...evet büyük aşk yaşamışlar ... hatta tolstoy un da bir sözü var o kadınla ilgili .. keşke herkesin karısı onun gibi olsa vs diye . bayağı saygı uyandırmış .. zaten o sözü bile ne kadar müteveazi farklı biri olduğunu gösteriyor .. ne diyeyim bizede öyle aşklar nasip etsin Allah ..
Allah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, baktıkça huzur bulacağınız bir insana sizi denk getirsin...
amin ...Allah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, baktıkça huzur bulacağınız bir insana sizi denk getirsin...
O ne ola ki cahilim miss sövüyorlar mı dövüyorlar mı wife beater deyince hahahahaha
Yalnız profil resminizdeki kadında inanılmaz derecede asil ve cinsel cazibesi yerinde bir kadın olduğunu iddia ediyordu.:))) :)))) yerim ben onu..Güzellik göreceli bi kavram oldugu için tartışmak saçma olur.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Allah çirkin şansı versin sözü bence böyle şeyler için söylenmemiş![]()
Çok vurucu diyedir,sexy yani![]()
Hmmmm ilginç bir tespit ama doğruluk payı vardır, bu Vin amca da hep asi dövüşen erkek rollerinde oynardı, beyaz atlet giyerdi, Amerikan filmlerinde belki de beyaz atleti özellikle giydiriyorlardır, daha çok dikkatimi çekecek şimdiValla ablacım şöyle açıklayayım
Beyaz atlet == karısını döven erkek giysisi istatistiksel bir çıkarımdan oluşmuş bir deyiş
Amarigada gözlemlenen o ki beyaz atlet giyenler karılarını dövmeye daha neyilli misal latin amerikalı göçmenler, zenciler
Böyle yani beyaz atlet =eş döven erkektir USA da
Evet kendisi vajinusmus ama 32 cocugu varYalnız profil resminizdeki kadında inanılmaz derecede asil ve cinsel cazibesi yerinde bir kadın olduğunu iddia ediyordu.:))) :)))) yerim ben onu..
Allah o karısına,sevgilisine,her türlü canlıya el kaldıranın elini kırsın,beton olsunlar insYok gerçek dayak yani eviçi şiddet![]()
Vajinismus olmasaymış 100 tane yapacakmış zaarEvet kendisi vajinusmus ama 32 cocugu var![]()
Hmmmm ilginç bir tespit ama doğruluk payı vardır, bu Vin amca da hep asi dövüşen erkek rollerinde oynardı, beyaz atlet giyerdi, Amerikan filmlerinde belki de beyaz atleti özellikle giydiriyorlardır, daha çok dikkatimi çekecek şimdi![]()
Ulan bak türkiye'ye soruyorum. Bu kadının kocası eve gelir mi? :)))Evet kendisi vajinusmus ama 32 cocugu var![]()