"aslında ben sana layık değilim" klişesini de unutmayalımHaa bi de "beni anlamıyosun sen" klişesi var... hee anlamıyorum, malım ben... anlat o zaman allam yaaa... o da yok.. niye yok? çünkü söyleyecek sözü yok... yok anlamıyosun, yok boğdun, hepsi hikaye bunların.. sıkılıyorlar, boğdun deyip kaçıyorlar, başkasına ilgi duyuyorlar anlamadın deyip kaçıyorlar... ama tek bildikleri kaçmak... delikanlı gibi çıkıp ya arkadaşım benim sana olan ilgim azaldı diyecek yürek yok bi çoğunda... aman haa kendilerine laf gelmesin, onlar mesul olmasın... hem suçludurlar hem de zeytinyağı gibi üste çıkarlar... biz kadın milleti de kendimiz yer dururuz.. ayy acaba ben ne yaptımm... çok mu üzerine gittim.... özür mü dilesem... insanı var ya kendinden şüpheye düşürür bu gizemli ayaklarında açıklama yapmadan çekip giden kısmı bunların.... inan var ya ciddiyim, boşver, zerre takma kafana...
benm durumuma çok benzer i durum.benm erkek arkadaşım da biraz yalnz kalmak istiorm dedi onca msj attm cvp yazmadı aynen senn gibi sabrszlk edip aradm cvp atmaynca iice sinrlendm.sonra bikaç gün geçnce yumuşak msjlar yazdm anca o şeklde bi tane msj attı tatilde o da ve döneceği zamanı söledi sadece.biz öncesnden de tartşmştk o yüzden yalnz kalmak istiorm çok kırıldm dedi bence ona biraz zamn vermelydn ilşkinn tazelenmesi için.dönünce hala soğuksa o şeklde bitrmelydn çünkü sorn senden kaynaklı ama söleyemedği bişi de olablrr.sessz kalmaları çok sinr bozucu ama muhtemeln altnda sendn bişi yaptğn için soğuması yatıo.ayrılıp ii mi ettn bilemiorm yalnz deilsn bu sornları yaşıyan, biraz daha alttn alıp sabırlı olmalyz bence.
erkek arkadaşıınla aynı işyerindemi çalışıyorsunuz?
"aslında ben sana layık değilim" klişesini de unutmayalım
bu kadar değer verip, yüz verip şımartırsak, peşlerinde koşarsak kendilerini bişi sanır bu erkekler
hani nerde şu filmlerdeki, destanlardaki erkek kadının peşinde sürünür mantalitesi mirmirmirmir
inan tahmin edemiceğin kadar sabırlıyım.1 hafta rahatsız etmedim kafasını toplasın die.soğuycağı tek bişey yapmadım bana göre..kii bi adım atsaydıı yine sabrederdim yine sabrederdim.ama onu hakettiğini düşünmedim.
sen yine ii dayanmışsn ben 3 gün sabredp sonra msjlarmla çok boğdm hiç bişi içimde klasn istemedm ama sonra üzülen yine ben oldm onu kırdğm için...bence kendnce halledemedği sornları var çünkü açık açık soğudm boğldm demş belki herşeyden soğumş ve herşy onu sıkmş olablr size ait bişi deildr, ama seviosa dönecektr zaten yine...
Amaaaaannn bu erkek milleti de hemencik boğulur.... tutturmuşlar bi beni boğuyosun beni boğuyosun başka laf bilmezler. Güzelim boşver yaa boğulduysa ayılmasın bi daha, bırak ne hali varsa görsün. İnan var ya git bak zerre takıyosa o kafasına dişimi kırarım, aynen sürdürüyodur hayatını, sen niye bozacaksın düzenini? Hiiiç ilgilenme, arama sorma. Zaten yürekten seven isteyen adam arar, ilgilenir, uğraşır. Onu yapmayanın da zaten burdan taaaaaaa.....
Haa bi de "beni anlamıyosun sen" klişesi var... hee anlamıyorum, malım ben... anlat o zaman allam yaaa... o da yok.. niye yok? çünkü söyleyecek sözü yok... yok anlamıyosun, yok boğdun, hepsi hikaye bunların.. sıkılıyorlar, boğdun deyip kaçıyorlar, başkasına ilgi duyuyorlar anlamadın deyip kaçıyorlar... ama tek bildikleri kaçmak... delikanlı gibi çıkıp ya arkadaşım benim sana olan ilgim azaldı diyecek yürek yok bi çoğunda... aman haa kendilerine laf gelmesin, onlar mesul olmasın... hem suçludurlar hem de zeytinyağı gibi üste çıkarlar... biz kadın milleti de kendimiz yer dururuz.. ayy acaba ben ne yaptımm... çok mu üzerine gittim.... özür mü dilesem... insanı var ya kendinden şüpheye düşürür bu gizemli ayaklarında açıklama yapmadan çekip giden kısmı bunların.... inan var ya ciddiyim, boşver, zerre takma kafana...
Bence dönsede sen onun olma....
değmez çünkü bahaneler üretip olmuyo yürümüyo gibi ufak kelime oyunları oynamış...
boşver daha iyileri çıkar muhakkak karşına o zaman arkanı dönüp baktığında iyiki de olmamıştır diyeceksin... Şimdi kendini çok yormadan çok bunaltmadan bu süreci geçirmeye çalış...
Kesinlikle ve kesinlikle de geri dönmesini bekleme yada geri dönsün diye düşünme...
Çok tatlısınız siz yaa, bayılıyorum yorumlarınıza
Ya çok yüz buldu, şımardı
Yada hayatında birisi var
İki durumda da bence bir müddet çekilin, uzak durun, aramayın sormayın o arayana kadar..
Bunlara yani erkeklere seviyorum diyeceksin ama ay sen benim herşeyimsin, sensiz yapama imajı vermeyeceksin. Uleeyn sen yokken de ben vardım teheeey diye dolanacaksın yanlarında, çok üstlerine düşmeyeceksin bak nasıl köpek oluyorlar :))
Konu baslıgınız yanlıs olmus yazamadan gecemedim.kusura bakmayın.
"Alah daha büyüğünü vermesin ama boğuluyorum.."
"Allah daha büyüğünü vermesin ama boğuluyorum.."
Zamanla hersey gecicektir, yoluna varır hersey. uzmemeye calısın kendinizi. a.s.
bence fazla üstüne düşmüşünüz erkekler biraz kaçan kızlardan hoşlanıyorlar herzaman söylenen bir lafı yazacağım kaçan kovalanır.sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin
Sebep ne olabilir ki,sana bağlanmamış ve bağlanmak istemedi.Sana ne açıklama yapabilir ki canım.Sakın ola kanma bu tür kişilere dönse bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?