Allah daha büyüğünü vermesin ama boğuluyorum..

benm durumuma çok benzer i durum.benm erkek arkadaşım da biraz yalnz kalmak istiorm dedi onca msj attm cvp yazmadı aynen senn gibi sabrszlk edip aradm cvp atmaynca iice sinrlendm.sonra bikaç gün geçnce yumuşak msjlar yazdm anca o şeklde bi tane msj attı tatilde o da ve döneceği zamanı söledi sadece.biz öncesnden de tartşmştk o yüzden yalnz kalmak istiorm çok kırıldm dedi bence ona biraz zamn vermelydn ilşkinn tazelenmesi için.dönünce hala soğuksa o şeklde bitrmelydn çünkü sorn senden kaynaklı ama söleyemedği bişi de olablrr.sessz kalmaları çok sinr bozucu ama muhtemeln altnda sendn bişi yaptğn için soğuması yatıo.ayrılıp ii mi ettn bilemiorm yalnz deilsn bu sornları yaşıyan, biraz daha alttn alıp sabırlı olmalyz bence.

"aslında ben sana layık değilim" klişesini de unutmayalım
bu kadar değer verip, yüz verip şımartırsak, peşlerinde koşarsak kendilerini bişi sanır bu erkekler
hani nerde şu filmlerdeki, destanlardaki erkek kadının peşinde sürünür mantalitesi mirmirmirmir

inan tahmin edemiceğin kadar sabırlıyım.1 hafta rahatsız etmedim kafasını toplasın die.soğuycağı tek bişey yapmadım bana göre..kii bi adım atsaydıı yine sabrederdim yine sabrederdim.ama onu hakettiğini düşünmedim.

işte bide o var tatlımm.öle bi erkek yokmu acaba..bu da korkutuo beni.
bana göre de "aşık olmak erkeğe yakışır,kadına yakışan sadece aşktır.."

sen yine ii dayanmışsn ben 3 gün sabredp sonra msjlarmla çok boğdm hiç bişi içimde klasn istemedm ama sonra üzülen yine ben oldm onu kırdğm için...bence kendnce halledemedği sornları var çünkü açık açık soğudm boğldm demş belki herşeyden soğumş ve herşy onu sıkmş olablr size ait bişi deildr, ama seviosa dönecektr zaten yine...

senin içinde hayırlısı olsun canım benim.istediğin kadar boğ yada boğalım..seven sessiz kalamazz..

Bence dönsede sen onun olma....

değmez çünkü bahaneler üretip olmuyo yürümüyo gibi ufak kelime oyunları oynamış...

boşver daha iyileri çıkar muhakkak karşına o zaman arkanı dönüp baktığında iyiki de olmamıştır diyeceksin... Şimdi kendini çok yormadan çok bunaltmadan bu süreci geçirmeye çalış...

Kesinlikle ve kesinlikle de geri dönmesini bekleme yada geri dönsün diye düşünme...

Çok tatlısınız siz yaa, bayılıyorum yorumlarınıza

Ya çok yüz buldu, şımardı

Yada hayatında birisi var

İki durumda da bence bir müddet çekilin, uzak durun, aramayın sormayın o arayana kadar..

Bunlara yani erkeklere seviyorum diyeceksin ama ay sen benim herşeyimsin, sensiz yapama imajı vermeyeceksin. Uleeyn sen yokken de ben vardım teheeey diye dolanacaksın yanlarında, çok üstlerine düşmeyeceksin bak nasıl köpek oluyorlar :))

Son düzenleme:
Konu baslıgınız yanlıs olmus yazamadan gecemedim.kusura bakmayın.
"Alah daha büyüğünü vermesin ama boğuluyorum.."
"Allah daha büyüğünü vermesin ama boğuluyorum.."

Zamanla hersey gecicektir, yoluna varır hersey. uzmemeye calısın kendinizi. a.s.

daha iyisi çıkarmı ..bu da bi muamma meltemcim

aslında o bana bu imajı vermişti..ilginç olan da bu..elbette onsuz da yaşarım ki daha ağırlarını yaşadım.ama neden..bu beni boğuyoo.belki bu şeklde bitmeseydi bu kadar canım acımayacaktı.sanırım amacına ulaştıı..

pardonn.olayın siniriyle yanlış yazmış olabilirim..

geçicek ama ne zaman..dilerim tez vakitte..CADIARZU

bence fazla üstüne düşmüşünüz erkekler biraz kaçan kızlardan hoşlanıyorlar herzaman söylenen bir lafı yazacağım kaçan kovalanır.sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin

Sebep ne olabilir ki,sana bağlanmamış ve bağlanmak istemedi.Sana ne açıklama yapabilir ki canım.Sakın ola kanma bu tür kişilere dönse bile.

bence fazla üstüne düşmüşünüz erkekler biraz kaçan kızlardan hoşlanıyorlar herzaman söylenen bir lafı yazacağım kaçan kovalanır.sizi istemeyen birini siz hiç istemeyin

istememeliyimm:))
istemiorummm:dilcikar: yalannnnnnnn :))))

Sebep ne olabilir ki,sana bağlanmamış ve bağlanmak istemedi.Sana ne açıklama yapabilir ki canım.Sakın ola kanma bu tür kişilere dönse bile.

bu kadar acımasız olamıorum..hep iyi şeyleri geliyo aklıma maalesef..
galiba sadeece birazcık zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…