Allah daha büyüğünü vermesin ama boğuluyorum..

sana tecrübeyle sabit şunu anlatayım...
bu çocuğun ne kafası karışmış,ne hayatında başka birisi var.
sadece senden ayrılmak istiyor,seni istemiyor yani...
ama sen ona çok özen gösterdiğin için seni kırmak da istemiyor ve ayrılmak istediğini söyleyemiyor.
sebep hiç arama sebep yok çünkü...
ayrıcada umut bağlama döner diye dömeyecektir.
sil at onu ve hayatının keyfini çıkar...
sonra onu beklediğin,onun için ağladığın v.s. zamanlara çok küfür basarsın.
DEĞMEZ...

bi halt yemiş.

bi sevgilimde aynen böyle davranıyordu,birgün şaka yaptım ayrılalım o zaman diye,bu ciddi ciddi evet dedi,bende bişey demedim,3 gün sonra öğrendimki yazlık ortamında bi kızla flörtleşiyormuş.

korkarım kesin bir şekilde terk edilmişsin. sıkılmış ve seni istemiyor. ama kırmadan ayrılmak istemiş. keşke daha güzel şeyler yazabilseydim ama acı gerçekler.

yine de gerçeği duymak istiyorsan, "bak ben sıkıldım bu ilişkiden ve zaten uzun süredir ayrılmak istiyordum. eğer sen de sıkıldıysan lütfen gerçeği söyle ve bitsin" demeyi dene. gerçeği söyler o zaman.

evet evet kızlar,benden ayrılmak istemiş bu konuda hemfikiriz..zaten son dönem "üzmek istediğim en son insanssın " diyip duruyodu.sevemedim diyemedi.bitti dediğimde sabredemiosun demişti ya bana,kendimi yıprattım sabretmelimiydim diye.ama görülüoki gerek yokmuş.isteyen adam, ben "bitti" dediğim de "hoopp nereye" derdi zaten..Allah selamet versinn..daha iyiyim artık kızlar.teşekkür ederm sayenizde..

boşver canım bir ilişki cidden biti ise ve vicdanını rahatlatmak için sen bitirdin işte gibilerinden laflar ediyorsa karşındaki sana bırak yoluna gitsin..
öyleleri ile aynı yolda yürüme zaten.. dengini bulsun..

bence de kurcalamaya, kafa yormaya, kendini yıpratmaya gerek yok...
istememiş...
sebep ne bi başkası ne de sensin; kendisi devam etmek istememiş...
sen de kendi yolunda mutlu ilerle bayanssulusmile

teşekkür ederm canımm.giit bile yoluna çoktann.dendini bulurmu bilmem, o kiseyi sevemez bana göre..kendisine de söledm)

istememiş...

işallah..bi gün mutlu olcamdır heralde...a.s

mutlu olursan tabıkı umudunu yitirme yeterki birgun senı cokkk seven biri cıkar karsına bunlarada güler gecersinn:umursamaz:

istememiş...

aynan , okadar yani.
bulunmaz hint kumasi degilya canim, birak gitsin, aklina getirmemeye calis.. aklinialirimsmile

başka biri varsa tez vakitte çıksın karşıma da tükürüyüm yüzüneeeeeeeeeee.

şekerim erkeklern herzamanki dengesizliği işte kimbilir neye takıldı ve senle paylaşmadı sende boşuboşuna kendini yiyip bitirme sebep neydi diye onlar kendilerince okadar çok sebep buluyolaraki öğrenince diyosun ki bukadar basit olamaz. sen elinden geleni yapmışsın msj atmışsın aramışsın falan artık sakın arama(bunu yapabilsek zaten herşey daha farklı olcak ama neyse:)..) bence dönücek sana bekle cnm aradığı zamanda hiçbişiey olmamış gibi davranmaya çalış bu konuyla ilgili hiçbişi sorma seninde umursamadığını düşünsün(biraz zor ama yapabilirisn)

ahada buraya yazıyorum!!! cekememiş seni tatile falan gitmişsin ve tahminim sen ona fiziken ya da imkanlar dolayısıyla bir tık fazla görünüyorsun çevrece ve kendine güveni olan bir adamda değil pek...

bende öyle hissediorumm..gelicekk..ama bu defa da ben ona hayır.asla dicem..( diyebilirsem)

bi tık falan fazla değilim est.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…