- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
Bende sanki belli belirsiz bir çizgi gördüm gibibanaderlerelif @Lioo K Kubra- S Sevimli_35 @Kuzukulagi
@kimyonkokusu
yaptım: negatif
sanki arada bir hayali çizgi görüyor gibi oluyorum ama bu durum ben görmek istediğimden, biliyorum
novacheck diye bir marka
adetim 2 gün gecikti
hâlâ hiç belirtim yok, ne adetle ilgili ne de gebelikle…
resmini ekliyorum;
Çok az silik belli oluyor kan versene canım sen böyle uğraşacağınabanaderlerelif @Lioo K Kubra- S Sevimli_35 @Kuzukulagi
@kimyonkokusu
sanki arada bir hayali çizgi görüyor gibi oluyorum ama bu durum ben görmek istediğimden, biliyorum
novacheck diye bir marka
adetim 2 gün gecikti
resmini ekliyorum;
Ben çok hafif gölge görüyorum canım ama geçen ay gölgemsi bir şey görüp negatif olmuştu benim de o yüzden bir şey diyemiyorumbanaderlerelif @Lioo K Kubra- S Sevimli_35 @Kuzukulagi
@kimyonkokusu
novacheck diye bir marka
adetim 2 gün gecikti
resmini ekliyorum;
Merhaba son durumun nediryani şimdilik hiçbir şey yok
normalde hep bir hafta önceden böyle ağrım olurdu kasıklarımda, göğüslerimde ama yok hayret ediyorum
normal mi ki acaba?
24 gün döngüm son üç aydır
dün bekliyordum ama gelmedi
Pazartesi günü kan ver bence var gibibugün döngümün 28. günü
gecikmemin ise 4.günü
dün akşam yatmadan evvel bir test yaptım böyle çıktı
ayrıca dün sabah bir defaya mahsus kahverengi bir akıntım oldu
hâlâ ciddi belirtilerim yok
sadece bel ağrısı başladı dünden beri, bir de şeffaf akıntım var yumurtlamadan beri devam eden…
resmi şimdi çektim, doğal olarak renkleri kurumaya başladı ama dün akşam tüm çizgiler pembeydi ve ilk 5 dakika içinde belirdi
acile mi gitmeliyim ne yapmalıyım hiçbir şey bilemiyorum şuanPazartesi günü kan ver bence var gibi
Hastane yakınsa gitme imkaninda varsa bence git hiç beklemeacile mi gitmeliyim ne yapmalıyım hiçbir şey bilemiyorum şuan
imkanım var ama nereye gidip ne söylemeliyim onu bilmiyorum?Hastane yakınsa gitme imkaninda varsa bence git hiç bekleme
Acile gidip ilaç kullanmam lazım ve gebelik şüphem var desen yaparlar belkiimkanım var ama nereye gidip ne söylemeliyim onu bilmiyorum?
acile mi gideyim yoksa kadın doğuma mı?
acile gidersem de ne diyeyim? sanırım bakmıyorlar gebeliğe?
Yada pazartesi kadın doğum sekreterinden rica edebilirsin gebelik testi yaptırmak istiyorum diyeimkanım var ama nereye gidip ne söylemeliyim onu bilmiyorum?
acile mi gideyim yoksa kadın doğuma mı?
acile gidersem de ne diyeyim? sanırım bakmıyorlar gebeliğe?
ya ne ilacı derlerseAcile gidip ilaç kullanmam lazım ve gebelik şüphem var desen yaparlar belki
ya ne ilacı derlerse
ay yalan söylemeyi asla beceremiyorum ki ben
yapmadııımmmmAma pazartesi ye çok varrr nasıl sabreder insan en son yaptığından sonra başka gebelik testi yaptın mı peki
Sağlık ocaginda geç çıkar direk kadın doğuma gitt benceyapmadııımmmmyarın sabah yapacağım bakalım ne olacak koyulaşma falan olacak mı
pazartesi de eğer böyle devam ederse sağlık ocağında kan vereceğim
randevu bakayım o zaman ben durSağlık ocaginda geç çıkar direk kadın doğuma gitt bence
Daha erken çıkar sonuç bence sen bulabildiğin saatte al git direk inslh güzel haberler alırsın beni de haberdar etrandevu bakayım o zaman ben dur
9 gün sonraya vaaarrrrr doktor en erkenDaha erken çıkar sonuç bence sen bulabildiğin saatte al git direk inslh güzel haberler alırsın beni de haberdar et
Ozaman sabah erkenden sağlık ocağına ve it bence9 gün sonraya vaaarrrrr doktor en erken
Merhaba tekrar erken gebelik testi yaptın mi9 gün sonraya vaaarrrrr doktor en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?