Allah icin yardim edin

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Damla damla devam eden kanamam oldu . Bugun nöbetçi zar zor bi doktor bulduk gittik göründük ultrasondan bakti daha sonrasında keseyi gördü yuvarlak değil diyo dikdörtgen dedi sağlıksız gebelik gibi duruyo dedi kürtaj yapmamz lazım dedi kan değeri istedi 4280 cikti 6 haftalik hamilelikte 30.000 40.000 bekleriz dedi direk kürtaj yapalim dedi alah için yardım edin dünyam karardı böyle yaşayan var mı yada soylediklerinde gerçeklik var mi

Başka bir doktora da görünün mutlaka. Ultrason makinesi belki çok iyi değildi veya nöbetçi olduğu için dikkati dağınıktı. Ani karar vermeyin

Damla damla devam eden kanamam oldu . Bugun nöbetçi zar zor bi doktor bulduk gittik göründük ultrasondan bakti daha sonrasında keseyi gördü yuvarlak değil diyo dikdörtgen dedi sağlıksız gebelik gibi duruyo dedi kürtaj yapmamz lazım dedi kan değeri istedi 4280 cikti 6 haftalik hamilelikte 30.000 40.000 bekleriz dedi direk kürtaj yapalim dedi alah için yardım edin dünyam karardı böyle yaşayan var mı yada soylediklerinde gerçeklik var mi
Ay canım yarın pazartesi zaten bi başka doktora daha görün hemen karar verme Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin Rabbim

Yarın işinde uzman, imkanınız varsa üniversite hastanesinde özel muayene ile profesör e muayene olun derim

Peki 6 haftalik hamilelikte beta kaç olmalı

Niye dünyanız karardı tamam üzülürsünüz de aşırılığa gerek var mı
Tabiki böyle durum yaşayan var, örneğin ben….düşük yapıyorsunuz, doktorda ağrı sancı başlamadan almayı önermiş

Back
X