• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah iin bana bir akl verin..

Sizde verin gazi verin :olmaz:
Evlilik arifesinde bu kiz, hatirlatirim.
Yapici olun biraz.
Su siralar bunlari yasamasi normaldir.
Sadece icine atmadan kirildigini dile getirmeliki hatalar tekrarlanmasin.
Bizler hic mi kirilmadik su anki esimiz/nisanlimiz/sevgilimiz tarafindan?
Yada hic mi kirmadik onlari?
Kirildik ve kirdik, ayrildik mi? yoooo..

katılıyorum..:ecrin_bebek:

erkeklerin gerçek yüzü evlilik hazırlığı sırasında çıkar bence siz zor geçinirsiniz kendinden bu kadar ödün verme sonunda tükenirsin bence yol yakınken vazgeç sana bağırmasına izin verme çok tutarsız biri benim fikrim bu 46 yaşındayım 24 yıllık evliyim bu konuda olduk ça tecrübeliyim bece çok iyi düşün böyle bir adamla ömür geçirmek istiyormusun dahası ömrün boyunca böyle bir muameleye hazırmısın karar senin allah yardımcın olsun

Yaa kızlar konuyu açan arkadaş çktaaan evlendi bile.. şimdi başka sorunlar var....
Eski konuları hortlatmışsınız gene, ama zaten evlenmiş birine de evlenme sakın yol yakınken dön falan diyorsunuzkomik olmuş....

evlendi o. 10 günlük evli. evlili*ğe alışamadık boşanalım mı dıye soruyo bı konusunda..

o kadar cok bagırıyo ki,
bu kadarcık okudum yani diğer yazılarını okumama gerek yok...
madem 15 gün var gelinliğinide almadın bence hiç alma
bu nişanlında ayrıl derim...
bu ne beee her şeye bağırmak çağırmak terbiyesiz...ayrıl kızım ayrıl...başını yakmadan ayrıl

evlilik dersi 1. asla bir erkekle alışverişe çıkma kavga çıkar

sonraları içinde geçerli ,erkeklerle herşey yapılmıyor

canım keısnlıkle stresten hem dugunde oluyor bu bayan ııcnde gecerlı eksık olmasın ıstıyorz her sey tam olsun ıstıyoruz tabı buda stres yaratıyor..ınanırmıısn bız kına gunu kuafore benı goturruken sacma sapan bır seyden kavga ettık ve ben bıtırdım gozum bır sey gormedı ve onun memleketındeydık babama gıtıtm ve bıttı gııdyoruz hadı dedım arabaya oturdum ve belkıde o an araya buyukler gırmese o sıtresten hersey bıtecektı yanı anlayacagın sadece stres dugunden sonra hersey ck guzel olucak sen rahat ol canım mutluluklar dılıyorummmmm:nazar:

Nisanliyken bunu yapiyorsa, evlinirken nasil olur merak bile etmiyorum. Yol yakin iken düsün bence..

Back
X