• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah iin bana bir akl verin..

evlenmiş de umarım pişman olmaz...
umarım eşinin huyu bu değildir sadece düğün öncesi gerginliktir
umarım...

allah sabır versin canım ama birz sende sabretmen gerekir erkekelrin çogu böyledir sinirlidir aldırma cıkma canınnı

Ellerinizde kelepce mahkum olamak icin atmiyorsunuz imzayi, su an statunde bekar yaziyor guzel kardesim. Umarim verdigin karar her ne ise mutlu olursun. Hayat bir kere sunulmus bir sanstir, bir daha sefere deme hakkimiz yok. Hicbir karar icin hicbir kosul gec degildir. Bir karakterin bir kac gzuel soz ugruna hice sayilip, sil bastan yaratilacagina asla inanmam. Ama bir mucize olsun ve partnerin (su anki sifatini bilemiyorum) seni cok mutlu etsin. Kim kimi ezebilir, maddi imkanlarini elestirme hakkini kendinde bulabilir.... Bu bir savas degil ki galiiyet olsun, elele gececek bir omur....

peki o sana bağırdığında sen ona bağırmadın mı hiç, tepkisi ne olur acaba.. ayrıca biraz rest çeksen bence yi olur, seni seviyorsa kaybetmek istemiyorsa o da kendni değiştirir, ama sürekli senin değişmeni isteyip kendisi bu kabalıkla kalacaksa ömür boyu mutsuz olursun canım

oooo şimdiden boyleyse yandın sen cok kotu alıstırmıssın valla bugun evlılık yıldonumum keske dugnume onbesgun degılde bı gun kala zamana gerı donsem arkama bakmadan hayır yallah derdım cok pısmanım bızımkı tam tersıne hereyıme alana kadar evet dedı evlenınce ıse gercek yuzunu gosterdı odaha zor ınankı ama yok ben bunu yola getıtırırım sevgı var aramaızda dıyorsanda sen bılırsın kendıne guvenıyorsan buyur dene
boylesıylede bır omur gecım yapmak bılmıyorum bıdaha dusun olurlarını olmazlarını yaz hatta boyle bı ımkanınız varsa bı psk danısmanlıga gıdın onların testlerı felan var uyumlu bır cıft mısınız felan dıye stv de ıkı alyans dıye bır prgram var evlenmek ısteyneler e danısmanlık yapan efkan ısmınde bı danısman vardı ılıskı uzmanı orda gormustum bence ne yap ne et kızmadan gerekırse son kez alttan alarak oyle bıyere gıdın ıkınız beraberce bı uzmandan destek alın nerde ne eksıklık var boyle bı ılıskı devam edermı karakterlerınız tutuyormu vs hepsıne bı baksınlar bunlar artık olan seyler gıtmemek aptallık bence sımdılkı alım olsa ahhh ahhhh neler yaprdım ınan bır omur mutsuz olmaktansa dene canım ne dıyım allah yardımcın olsun sabredenlerden ol ama geregınden fazla degıl ben ettımde ne oldu

oooo şimdiden boyleyse yandın sen cok kotu alıstırmıssın valla bugun evlılık yıldonumum keske dugnume onbesgun degılde bı gun kala zamana gerı donsem arkama bakmadan hayır yallah derdım cok pısmanım bızımkı tam tersıne hereyıme alana kadar evet dedı evlenınce ıse gercek yuzunu gosterdı odaha zor ınankı ama yok ben bunu yola getıtırırım sevgı var aramaızda dıyorsanda sen bılırsın kendıne guvenıyorsan buyur dene
boylesıylede bır omur gecım yapmak bılmıyorum bıdaha dusun olurlarını olmazlarını yaz hatta boyle bı ımkanınız varsa bı psk danısmanlıga gıdın onların testlerı felan var uyumlu bır cıft mısınız felan dıye stv de ıkı alyans dıye bır prgram var evlenmek ısteyneler e danısmanlık yapan efkan ısmınde bı danısman vardı ılıskı uzmanı orda gormustum bence ne yap ne et kızmadan gerekırse son kez alttan alarak oyle bıyere gıdın ıkınız beraberce bı uzmandan destek alın nerde ne eksıklık var boyle bı ılıskı devam edermı karakterlerınız tutuyormu vs hepsıne bı baksınlar bunlar artık olan seyler gıtmemek aptallık bence sımdılkı alım olsa ahhh ahhhh neler yaprdım ınan bır omur mutsuz olmaktansa dene canım ne dıyım allah yardımcın olsun sabredenlerden ol ama geregınden fazla degıl ben ettımde ne oldu

Niye cekiyorsunuz bu adami hala niye:((. Maddi olanaksizliklar hapis hayatina mahkum etmemeli sizi. Bir yolunu bulun, yasaminizi renlkendirin, bosanmak icin hic bir zaman gec degil sizin durumunuda anlatiiginiza gore... Bu hayat sizin cekip kurtarin kendinizi.

canım benim daha şimdiden böyle ise evlendikten sonra bu yaşadıklarının en az iki mislini aşayacaksın demektir. Kişiliği ile ilgili sinyaller vermiş sana daha ne olsun.Çok iyi düşün derim sana.....

canım benim daha şimdiden böyle ise evlendikten sonra bu yaşadıklarının en az iki mislini aşayacaksın demektir. Kişiliği ile ilgili sinyaller vermiş sana daha ne olsun.Çok iyi düşün derim sana.....

Kesinlikle katılıyorum.
Düğün stresini kaldıramayan adam bir ömür boyu karşılaşacağı ve bunun beş beteri binlerce dertle tasayla nasıl başedecek? Sana bağırarak mı?

Şimdi görünüşüne laf ediyorsa 60- 70 yaşında buruşup kırıştığında seninle birlikte olmak isteyecek mi?

Önemli olan düğün, gösteriş şatafat değil benim müstakbel eşimin mutluluğu diyemeyen adama ben çoktan yol verirdim.

bi ailenle konssan desen böyle böyle ben dayanamiyorum diye, belki onlar sana bi cikar yol gösterirler.

dugunume 15 gun var ve ben hala gelinligimi almadım..bu hep nişanlım yüzünden.
herşeye o kadar cok bagırıyo ki, ben de ona hiç bişey diyemedim..
2 gun once dolaştık ve artık gec oldugunu, dikilemiyecegini söylediler..
cok üzüldüm..sonra yine alttan aldım dedim ki.annesi demiş ki
dikilmiyorsa hazır alın demiş..oda öyle yapalım dedi.bende tamam dedim..
.olsun hazır olsun dedim..isterse 50 kişi giysin eger ben beyeniyorsam
51. ci ben olurum hiç farketmez dedim..tamam dedi ama 5 dk sonra
ona da bagırdı..bizim buraya 10 dakikalık gelinlikciler var..oraya git bak dedi..
hem prova falan yakın olsun sana dedi..bende gidip baktım..beyenir gibi oldum.
sonra bana yine bagırdı..neden öyle ucuz yerlere gidiyorsun..
kendi başına iş yapıyorsun diye üstüme geldi..
sonra dedimki kuaförler cok ucuz mus dedim..150 ye yapıyorlarmıs dedim
aaa ne güzel uygunmus dedi..1 gun sonra bana yine bagırdı..hep ucuza kaçıyorsun diye..
ama ben sırf onu düşündügümden yapıyorum bunu..
inanın mobilya seciminde, tül perde seciminde halı seciminde hep onun istegi oldu..
ben bişey beyeniyorum ,hayır olmaz bu daha iyi olur diyoo..
karısmasam sen hiç ilgilenmiyorsun diyoo..karışmıyorum cunku..
benım beyendigim hiç olmadı,,hep onun istedigi oldu..
makyaj yapmayı bilmiyorsun diyoo..güzelsin ama güzelligini cıkarmıyorsun
makyaj yapmayı bilmiyorsun diyo..cok agırıma gitti bunlar..benı degiştirmeye
calısıyo..kendine kıyafetleri bile ucuz yerlerden alıyorsun diyoo..
artık tahammul sınırım kalmadı..bu yüzden ablasını aradım..
ve artık dayanamıycagımı söyledim..bir dedigi bir dedigini tutmuyor dedim..
ben kaldıramıyorum dedim..bir insanı seviyorsan o ne beyense sende beyeniyorsun
cunku sevdigin insan beyeniyo dedim..ama benı cok kırıyo,kendime güvenim
yok oldu artık..kendime bişey alamıyorum bile dedim..benım bütcem bu kadarını
el veriyo tabıkı keseme göre alışeriş yapıcam dedim..
ama ömür boyu bunu cekmektese ayrılırım,ölünceye de kimseyle evlenmem
daha iyi dedim..ablası haklısın canım ama sakın böyle düşünme dedi..
sen kardeşimden cok olgunsun dedi..bunu farkediyorum dedi..çok iyi şeyler
syledi..ama ben resmen artık dayanamadıgımı ve ayrılabilecegmin sinyalini verdim..
nişanlımla konusamıyorum cunku hemen sinirleniyo..bagırıyoo laf söyliyo..
e ben artık kırılıp kendimi tamir etmekten yoruldum..ne yapıcagımı bilmiyorum..
allah aşkına söyleyin suc bende mi..ne yapmalıyım sizce..cok yoruldum artık..
hem de coook..

hic haz etmedigim erkek tipi :olmaz: herseyi kendi bilir bunlarin :bbo:
tatlim nisanlindan ayril diyemem ben sana ama bugun nisanlisina bu sekil davranan bir adam evlenince esine nasil davranir dusunmek bile istemiyorum akannehir
evlenmene cok az kalmis insallah hakkinda hayirlisi olur ama cok iyi dusun bu adamla hayatini gecirebilirmisin??CADIARZU

Ayyy bi dakika bile yanında bulanamayacağım herif tipi resmen yaa -tatlicadiarzu-
Nettin gayı evlendin mi bu herifle :hulya:

daha öncede böyle olup olmadını bilmiyorum ama iyi dayanmışsın valla bence iyi düşün bir ömür böyle biriyle geçer mi .......:umursamaz:

Ayyy bi dakika bile yanında bulanamayacağım herif tipi resmen yaa -tatlicadiarzu-
Nettin gayı evlendin mi bu herifle :hulya:

daha öncede böyle olup olmadını bilmiyorum ama iyi dayanmışsın valla bence iyi düşün bir ömür böyle biriyle geçer mi .......:umursamaz:

Sizde verin gazi verin :olmaz:
Evlilik arifesinde bu kiz, hatirlatirim.
Yapici olun biraz.
Su siralar bunlari yasamasi normaldir.
Sadece icine atmadan kirildigini dile getirmeliki hatalar tekrarlanmasin.
Bizler hic mi kirilmadik su anki esimiz/nisanlimiz/sevgilimiz tarafindan?
Yada hic mi kirmadik onlari?
Kirildik ve kirdik, ayrildik mi? yoooo..

Back
X