• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah iin bana bir akl verin..

Valla düğün stresi kişiyi olduğundan farklı hale getirmez benim bildiğim,olanın altını çizer..
Al en pahalı yerden gelinlik,tut elinden alışverişe çıkın,beğen bana bi gardrop kıyafet ama en iyi marka olsun,yanına yakışmam lazım de,ayrılacaksan da öyle ayrıl:lepi:
Sonra isterse ver geri hepsini,ne halt ederse etsin,isterse hepsini kendi giysin.Belki yatışır sinirleri :delphin:

Biz böylelerine "dengesiz insan" diyoruz. Kendi içlerinde problemleri çözememiş insanlardır. Davranışlarında mantık aranmamalıdır. Acaba ben mi bir hata yaptım dediğiniz an bittiğiniz andır. Eğer böyle bir insanla devam ederseniz tüm enerjinizi ve mutluluğunuzu sömürürler. Onun sorunlarını düzeltebileceğinizi veya yontabileceğinizi sanıyorsanız büyük yanılgıya düşüyorsunuz demektir. Aksine zamanla sizi psikolojik olarak değişik hastalıklara itmesi kaçınılmaz. Halen geç kalmadıysanız mümkün olan en kısa zamanda uzaklaşmanız sizin yararınıza olacaktır.

hiçbir şey için geç değil
sana sürekli bağıran biriyle hayatını geçiremeyeceğine inanıyorsan -ki ben böyle düşünürdüm-
evlenmek zorunda değilsin
düşünmek için hala zamanın var
mutlu olmak için evleniriz
sürekli onurumuz kırılsın, aşağılanalım, ağlayalım diye değil
tekrar tekrar düşün derim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

düğünü biraz erteleyelim senin bu davranışlarından dolayı baktık düzelmiyosun tamamen iptal ederiz o zaman de.
sen bu adamla ömrünü geçireceksin.

ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama şu var ki bu duruma gelene kadar iyi kötü çok şey paylaştınız eminim. şimdi gözüne sinirle bunlar pek önemli gözükmüyodur tahmin edebiliyorum.
ama ne hayallerle çıkılan yolun böyle noktalanması inan çok ağır oluyor.alttan almaya devam et sesini çıkarma demiyorum tabiki.ama sadece onunla etraflıca bir konuş. tabi gayet sakin bir şekilde. yaptıklarının seni ne kadar incittiğini paylaş onunla.bazen erkekler ne kadar kırıcı olduklarının farkında olamayabiliyorlar.şimdi bir de sizin için hem senin için hem nişanlın için oldukça stresli bir dönem. sen olgun davranarak bu stresini ona yansıtmıyorsun ama işte o senin kadar olgun olamamış.belki içten samimi bir konuşma onu kendine getirir. bu arada ayrılmak istediğin sinyallerini de ver ama hemen kestirip atma.ona da söylediklerini düşünmesi için bir iki gün süre ver. zaten seviyorsa bir şekilde farkına varır ve o da birşeyler yapar ama baktın hala herşey eskisi gibi o zaman karar yine senin.
inşallah herşey gönlünce olur....hep mutlu olursun inşallah...

stres ınsanları cok fazla degıstırıyor canım umarım bu tatsızlıklar o yuzden dır ve en kısa zamanda gecer

Canım nasılsın ne yaptın konuştun mu nişanlınla inş haberler iyidir değilsede sıkma tatlı canını bilmediğimiz bir hayır vardır herşeyde .

Canım nasılsın ne yaptın konuştun mu nişanlınla inş haberler iyidir değilsede sıkma tatlı canını bilmediğimiz bir hayır vardır herşeyde .

konustum dün..senden ayrılmak istiyorum dedim..
sok oldu..bende anlattım herşeyi ona..
ömür boyu seni böyle çekemem dedim..
sen benım kişiligime haraket ediyorsun saygın yok senin dedim..
bu düşüncemi ablana bile soyledim en son ssana söylüyorum dedim..
saçmalama dedi..neden benımle konusmadın,
neden hatalarımı bana söylemedin, ben seni incittigimi
nerden bilicem yapma lütfen dedi..
bende senınle konusulmuyo ki dedim..
benı dinlemiyorsun, anlamıyorsun sen dedim..
özür diledi, birdaha asla yapmıyıcam, bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum dedi..
bende evet cok ciddiyim dedim..
söz yapmıyıcam, sen ne dersen o olucak bundan sonra dedi..
bir sürü şey söyledi, bende tamam dedim..
evlendikten sonra bile aynı şeyleri yapsan senden yine boşanırım dedim..
anlamassın bile , bir bakmıssın mahkemeye başurmusum dedim..
seninle evleniyorsam bu ayrılamıyacagım anlamına gelmiyo dedim..
sok oldu..söz verdi.. şimdi iyi bakalım inşallah böyle olur..

Canım sevindim ya.
Hatalı olan oydu ve bi şekilde hatasını artık öğrendi. Hayatım belkide senin sorunda odur fazla cici olman bundan sonra olayı erteleme hangi huyuna ayar oluyorsan bi şekilde tatlı dille izah et bence.
Gelinlik falan içinde bilgilendir bizi. Ya anlamıyorum inan ekonomi olayında aslında bende muzdaripim benim nişanlımda öyle nerde kazık var oraya, bi ikaz etmeye çalışıncada kızıyor. Erkeklerin yapılarında var bu olsa gerek. Herşey gönlünce olsun canım benim ilişkine dört elle sarıl çok çok mutlu ol çoook !!! Düğün albümünden tebrik ederiz artık buradan seni (inş) güzel güzel fotolarına da bakarız.
Mutluluklaaaaaar !!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
bence huylu huyundan vazgeçmez şimdi böle demiş olabililr canım ama sen değişicene eminmisin
düğününüz ne zaman.bence düğüne kadar iyice davranışlarına bak değişicek gibi mi.öle evlen derim ben

6 gun sonra evleniyorum..şimdi tam hesapladım ayın 4 de evleniyorum...bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun hakkımda inşallah

Canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcınız olsun mutlu mesud sağlıklı hayırlı bir ewlilik we ömür yaşayın inşşallah herşey güzel olur umarım sewgilerimleopuyorumnanaktan

Bu kız ne yaptıki acaba :bbo: Düğünü olmuştur cicim aylarında olduğundan arada bizi aydınlatamaz sanırsamkaydirigubbakcemile3. Müsait bir ara doo ver canım inş herşey istediğin gibi güzel geçmiştir:nazar:

ben olsam çoktan tekmeyi yemişti
nasıl sabrettin yahu :bbo:

çok haklısın canım valla dengesiz yaptıkları işte hiç düşünmicen gitcen en pahallı yerlere üsütünü basını en kaliteli yerden buna aldırcan makyajınıda kuaföre yaptırtcan ona müstahak olurr
çok merak ettim valla konuyu 9. ayda açmışın son durum ne ne yaptın evlendin mi gelinlik işi ne oldu
evlendiysen unutmaki huylu huyundan vazgeçmez ama sen huylarını değiştir ve o bagırsa sende bagır falan kendini göster
allah yardımcın olsun

merhaba ben olsam böyle bi insanı çekemezdim sanırım... ii dayanmışsın... bence evlenmeden önce konuş. mutsuz olucaksan hiç evlenme...

Back
X