Allah ım hayatı zindan ediyorum kendime !

arwinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
85
5
0
35
Bolu
Merhaba arkadaşlar ben artık kendimden bıktım. Paranoyak olduğumu düşünüyorum ama araştırdım paranoyaklar paranoyak olduğunu düşünmezlermiş. Ya sürekli biri beni tehdit edicekmiş ya da aileme hakkımda kötü şeyler söylücekmiş gibi hissediyorum. Sanki insanlar benden nefret ediyorlar beni çekiştiriyolar hatalarım oldu sanki o hatalarım gün yüzüne çıkıcakmış gibi ya çıldırcam ya ağlamaktan bıktım. sanki sır verdiğim insanlar sırlarımı birbirleriyle konuşuyorlar. napıcam yardım edin...

Sorun ne ? Neden böyle şeyler düşünüyorsun ?

hatalarınız olmuş ki hatalarınızın gün yüzüne çıkacağını düşünüyorsunuz..
yanlış bişiler yamışsınız ki tehdit edileceğinizi düşünüyorsunuz..
paranoya biraz da biliçaltıyla ilgili zaten..
biz neden durduk yere böyle şeyler düşünmüyoruz yani..
o yüzden paranoyak olduğunuzu düşünmeden önce kendi davranışlarınıza dikkat edin bence.

son bir yıldır düzgün davranıyorum ama önceki hatalarımın nasıl telafisi olabilir ki? davranış düzeltmek yetmiyor

son bir yıldır düzgün davranıyorum ama önceki hatalarımın nasıl telafisi olabilir ki? davranış düzeltmek yetmiyor

önceki hatalarınızın ne olduğunu bilmiyoruz tabi bi yorum yapmak zor olur.. siz sadece geleceginize odaklanın geçmiş geçmiştir.. dik tavrınızdan kendinizden emin olarak ilerleyin sağlam adımlar atın bundan sonrası için

bence sizi ele verseler yada sırlarınızı söyleseler neler olur bı bunları düşünün ne kadar kötü olabılır nekadar canınız yanar hepsını bır düşünün belki rahatlarsınız

bence sizi ele verseler yada sırlarınızı söyleseler neler olur bı bunları düşünün ne kadar kötü olabılır nekadar canınız yanar hepsını bır düşünün belki rahatlarsınız

yok düşündüğüm için rahatlayamıyorum işte. ölüm yok sonunda ama olsun sırtımdan vurulmak cok koyucu.

Kötü gülerin olmuş ki bu şekil paranoyalar yaşıyorsun.Kimseye sırrını verme gerçekten yarın birgün ne olcağı belli olmaz.Rahat ol kendini kasma.Seni konuşanlar kanatsız melek değil herkesin hataları olur herkesin hayatında yanlışları olur bu suç değil ki.Masum değiliz hiç birimiz:)Zamanla unutulur..

Eğer sadece bir kaç kişiden bunu bekliyorsanız bu paranoya değildir bence olabilecekleri tahmin etme gücü sonuçlarına dayanamama korkusudur, sizin dedikodunuzu yapan kişiler varsa eğer kaybeden mutlaka onlar olur merak etmeyin, herkes kim hakkında olursa olsun konuştuğu şeyi unutur bir gün konuşmaktan bıkar ya da farklı şeyler konuşarak oyalanırlar, dedikodularınızın modası geçer elbet... Sakin olup bir nefes alın çünkü dedikodu yapanın sorunu sizin değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…