ALLAH ım.sana sığınıyorum ben yapamam sen al canımı...

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çok kötüyüm.daha önce anlatmıştım size annem olacak kadınla ve onun 2.eşinden olan çocukla ilişkimi.dün yine ev sahibi geldi böyle olmaz dedi.bu ses şamata iyi olmaz dedi.karar verdiler çocuk yurda gidecek.kadın da memleketine.bugün bana yine bir sürü beddua ediyor.o.pu.en hafif lafı akla hayale gelmeyecek beddualar ediyor.kanseden geber inşallah diyor ve bunları hakedecek bir evlat olmadım hiçbir zaman.ama ipler tamamen koptu artık.oğluna patates kızartmış oğlu da yemem dedi.bu da tabağı yere fırlattı.bana ciğerin g.tünden dökülsün inşallah dedi.oğluma yemeğini yedirmiyor dedi şimdi benim suçum ne bunda?
artık ipler tamamen koptu asla gitmem onun yanına memlekete.kızlar tek korkum yaz tatilleri yalnızık...hayatta yapayalnızım sadece dua ediyorum ALLAh IM VAKTİMİ TAMAM ET VE CANIMI AL DİYORUM.başka bişey gelmiyor elimden.

pskolojik bi rahatsızlığı yada nebiliyim baska bi sorunumu var annenin canım? durduk yere böyle davranmaz ki bi kadın yani...
yalnızlıktan korkma neden yalnız kalasın ki elbet arkadasların sewgilin vs olucaktır... isyan etme sen otur duanı et namaznını kıl rahatlarsın

Son düzenleme:
normal bir kadın değil.zamanında da babamdan çok çekmiş.çok dayak küfür hakaret aşağılama.şimdi acısını benden çıkarıyor işte.

allah seven kullarini sinarmis. sizde ümidinizi kaybetmeyip bol bol allaha siginin derim. bir kapi kapanir digeri acilir...

Annen ciddi anlamda hasta arkadaşım
Her doğuran ANNE olmuyor'a en şahane örnek seni dünyaya getiren...
Zamanında babanla anlaşamaması sana küfür etmesini haklı göstermez asla ve asla
Beddua döner dolaşır sahibini bulur endişen olmasın.
Zaten bu kadar bedduayı ağzına sakız etmiş birinin işi de rast gitmez kesinlikle.Yukarda Allah var.
Sen öğretmenmişsin.İstesene tayinini başka bir şehre.Taşın durma o evde.
Kendine yeni bir hayat kur.
Babanla görüş.Onunla olan bağını koparma.
İlaveten yalnızlık hiçbirşey inan o evde böyle yaşamanın yanında.

Tövbe estağfirullah:O
Bunlar ne biçim beddualar ya ömrümde ilk kez duydum.
Biraz ayrı kalmanız daha iyi olacak gibi görünüyor.
Teyzeniz,dayınız yok mu annenizi bir psikologa götürebilecek.
Çünkü normal davranışlar değil bunlar.
Sizde sakin olun.
Şuanda vicdanen rahatsızsınızdır annenizle bu şekkilde ayrılacağınızdan.
Aslında size bir tavsiyem var.
Eğer kabul ederseniz?

nedir tavsiyen kardeşim?

Ayy canım yaa allah yardımcın olsun ama sana tavsiyen çok sabretmen belki annene sabretmeyle gireceksin cennete. Sen bol bol hasbünallah çek ve dua et. Bakma beddua ettiğine. Sen haketmediğin sürece hiç biri tutmaz allahın izniyle. Senin imtihanında buymuş. Allah şimdi diyorki bakalımm böyle bir anne karşısında kulum ne yapacak isyan mı edecek sabır mı. E imtihan dünyası sonunda cennet ve cehennem var. Rabbim kolaylık versin. Annene de vicdan versin. Kalbini doğru yola çevirsin.

sabredemedim dayanamadı söylediklerine bugün gidiyor.oğlunu da yurda yerleştirdi.

ciğerin g.tünden dökülsün

kırkyıl düşünsem böyle beddua aklıma gelemz gerçekten normal değil dayanması çok zor

okuyormusunuz yanı hiçmi başka yerde yaşama şansınız yok

ölümü aklınızdan çıkarın okuyorsanız yardım almaya çalışın mutlaka vardır böyel öğrencıye falan yardım eden çalışıyorsanızda kendınıze bı hayat kurun ama annenızle kalmayın

böyle bir anneyi hayatta görmem.. oğulcuğuna patatesler kızartsın kendileri. yüzüne bile bakmayın. yok sayın.

diğer konunu da hatırlıyorum benzer sıkıntıların vardı çok üzülmüştüm
umarım bir an önce uzaklaşabilirsin o kadından canım benim annenden demeye dilim varmıyor

Canım çok üzüldüm gerçekten Bir annenin evladına bu şekil de beddua etmesi hiç normal değil .Yine de annelerin kötü niyetli olmadığını düşünmek istiyorum. Annenin psikolojik sorunları olabilir mi ? daha önce hiç bir uzmandan yardım aldınız mı ? Sanırım kötü bir evlilik yaşadı , o dönemlerden kalma birikimleri olabilir , o yüzden siz alanında uzman olan doktora danışın derim .Muhtemelen psıkolojik rahatsızlığı var annenin Sana da Rabbim yardım etsin .

annenin kesinlikle psikolojik sorunları var belli ki babana olan hırsını senden çıkartıyor.buna katlanmak zorunda değilsin.

hatırladığım kadarıyla öğretmendin.kendi ayakların üstünde durabilirsin.yalnız da kalmazsın ki illa ki arkadaşların ya da sevgilin olabilir.

en olmadı öğrencilerin var.onlar için iyi şeyler yapmaya çabalayarak yalnızlık duygusundan kurtulabilirsin.

Allah yardımcınız olsun ölmeyi düşünmeyin.

Allah korusun canım ölmeyi düşünmekte neyaşadıklarınızdan sizde bunalıma girmişsiniz,Allaha dayanın bol bol dua edin,bir anne ne kadar sinirli olsada bu denli ağır beddua etmez,etmemeli döner dolaşır yine kendine bulur ya neyse,annenizin ciddi psikolojik sorunları var kanaatindeyim,maalesef böyleleri var canım bariz örneğini bende gördüm eşimin ananesi kadın 86 yaşında ama çocuğuna öyle beddualar ediyor ki akla zarar,ne oldu biliyormusun o beddua ettiği çocuğunun oğlunun beyninde tümör çıktı ve acil ameliyat olması gerekiyorşimdi duymuştur eminim üzülmedimi acabaa..Rabbim anne babanın evladında hayırlısını nasip etsin canım,bence annenle yaşamaktan vazgeç,yada sevdiğin varsa evlen ve biran önce ordan kurtul,çünkü o psikolojiyle senide depresyona sokacak annen her doğuran anne olamıyor iştee..Rabbim ıslah etsin

Allah yardımcınız olsun .
Şükürler olsuın ki bir mesleğiniz var . Bende küçük bir şehre tayin istemeniz taraftarıyım . Tebdili mekanda ferahlık var . bir şeylere sıfırdan başlamak başta zor görünse de mevcut durumdan daha zor olamaz .

Ne öğretmenisiniz bilmiyorum ama eş zamanlı özel dersler vererek , etüd merkezlerinde çalışarak hem maddi hem manevi kazanç sağlayabileceğinizi düşünüyorum .

Dualarım sizinle

nedir tavsiyen kardeşim?

Yeniden merhaba
Şimdi gördüm yazınızı geç döndüm kusura bakmayın.
Şunu diyecektim çok mu hayalvari yada safçadır bilmiyorum ama.
Şöyle yapsanız;
annenize çaktırmadan valizinin bir köşesine yada cüzdanına yada nebileyim onun hemem farkedemeyeceği bir yere bir mektup yazıp bıraksanız.
Tüm hissiyatınızı anlatsanız.
Anne şefkatınden mahrum kaldığınızı vs.
Belkı okuyunca kalbi yumuşar anlar sizin gerçek hislerinizi.
Yani ben kendim yapıyorum bunu.
Anneme yada en iyi arkadaşıma sevgimi anlatan notlar yazıp koyuyorum bir kenara ve bu dile gelmeyen şeyleri açığa çıkarıyor.
Tabii karar sizin.
İnşAllah komik bulmazsınız.

Omur boyu aile destegi cok onemlidir

Haklisin seni sadece sen oldugun icin sevmesi gerken

Annenden darbe yemen berbat birsey

Ama en azindan ogretmenmssin

Kendi duzenini kurabilirsin

Hala ilcedemisin

Yeni bir sehir okul etkinlikler belki daha guclu kilacak seni

İnsallah rabbim can dostu bir es versin sana

Sabret arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…