- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
çok kötüyüm.daha önce anlatmıştım size annem olacak kadınla ve onun 2.eşinden olan çocukla ilişkimi.dün yine ev sahibi geldi böyle olmaz dedi.bu ses şamata iyi olmaz dedi.karar verdiler çocuk yurda gidecek.kadın da memleketine.bugün bana yine bir sürü beddua ediyor.o.pu.en hafif lafı akla hayale gelmeyecek beddualar ediyor.kanseden geber inşallah diyor ve bunları hakedecek bir evlat olmadım hiçbir zaman.ama ipler tamamen koptu artık.oğluna patates kızartmış oğlu da yemem dedi.bu da tabağı yere fırlattı.bana ciğerin g.tünden dökülsün inşallah dedi.oğluma yemeğini yedirmiyor dedi şimdi benim suçum ne bunda?
artık ipler tamamen koptu asla gitmem onun yanına memlekete.kızlar tek korkum yaz tatilleri yalnızık...hayatta yapayalnızım sadece dua ediyorum ALLAh IM VAKTİMİ TAMAM ET VE CANIMI AL DİYORUM.başka bişey gelmiyor elimden.
Tövbe estağfirullah:O
Bunlar ne biçim beddualar ya ömrümde ilk kez duydum.
Biraz ayrı kalmanız daha iyi olacak gibi görünüyor.
Teyzeniz,dayınız yok mu annenizi bir psikologa götürebilecek.
Çünkü normal davranışlar değil bunlar.
Sizde sakin olun.
Şuanda vicdanen rahatsızsınızdır annenizle bu şekkilde ayrılacağınızdan.
Aslında size bir tavsiyem var.
Eğer kabul ederseniz?
Ayy canım yaa allah yardımcın olsun ama sana tavsiyen çok sabretmen belki annene sabretmeyle gireceksin cennete. Sen bol bol hasbünallah çek ve dua et. Bakma beddua ettiğine. Sen haketmediğin sürece hiç biri tutmaz allahın izniyle. Senin imtihanında buymuş. Allah şimdi diyorki bakalımm böyle bir anne karşısında kulum ne yapacak isyan mı edecek sabır mı. E imtihan dünyası sonunda cennet ve cehennem var. Rabbim kolaylık versin. Annene de vicdan versin. Kalbini doğru yola çevirsin.
çok kötüyüm.daha önce anlatmıştım size annem olacak kadınla ve onun 2.eşinden olan çocukla ilişkimi.dün yine ev sahibi geldi böyle olmaz dedi.bu ses şamata iyi olmaz dedi.karar verdiler çocuk yurda gidecek.kadın da memleketine.bugün bana yine bir sürü beddua ediyor.o.pu.en hafif lafı akla hayale gelmeyecek beddualar ediyor.kanseden geber inşallah diyor ve bunları hakedecek bir evlat olmadım hiçbir zaman.ama ipler tamamen koptu artık.oğluna patates kızartmış oğlu da yemem dedi.bu da tabağı yere fırlattı.bana ciğerin g.tünden dökülsün inşallah dedi.oğluma yemeğini yedirmiyor dedi şimdi benim suçum ne bunda?
artık ipler tamamen koptu asla gitmem onun yanına memlekete.kızlar tek korkum yaz tatilleri yalnızık...hayatta yapayalnızım sadece dua ediyorum ALLAh IM VAKTİMİ TAMAM ET VE CANIMI AL DİYORUM.başka bişey gelmiyor elimden.
nedir tavsiyen kardeşim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?