Allah ım şükürler olsun

evet gidicem birazdan kan vericem söyliycem düşük yaptığımıda

canim gözün aydin
cok sevindim senin adina
bence gayet net görünüyo ikinci cizgi
dualarimdasin canim
allahin izniyle insallah bu sefer bebegini alicaksin kollayrina

gözün aydın canım hayırlı olsun gayet belli ikinci çizgi.Allahım kucağına almayıda nasip etsin.

canım yaa çok sevindimmmmmm inşallah sağlıcaklan kucağına almakta nasip olucak tatlım sen içini ferah tut yaa ayy çok heyecanlı aynı gittik kuzu yaa ard arda kimyasal yaşadıktan sonra ard arda yine hamiş kaldık allahım bu sefer bağışlasın bizlere tatlım darısı olmayan isteyen tüm herkese inşallahh çok çok tebrik ederim opuyorumnanaktan

canım benim benim bebişin arkadaşları gelcek herkesi sürücem arkamdan kaydirigubbakcemile3 sağlıkla kucağına al inşallahh

Maşallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

BOZOOOOOOOO ya çok tebrik ederim çok sevindim. düşük yaptığındada çok üzülmüştüm. bak bekletmedi rabbim seni ne güzel.. dua et bizim içinde

Ay bozooo inan çok sevindimmm yeni yıl sana hayırlı uğurlu ve bebekli geldii zemuszemus
Dilerim bu sefer geçen seferki talihsizliği yaşamadan sağ salim alırsın bebişini kucağına a.s.

canım yürekten tebrik ederim seni...
umarım bu sefer problemsiz bi hamilelik dönemi geçirirsin..

bozommmm kabak gibi meydanda yavrum ikinci çizgi ohh ne güzel meleğin bekletmedi geldi hemencikkk inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alacaksın rabbimin izniyle

gözün aydın canım benimmm

tebrik ederim canım .dilerim busefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına .opuyorumnanaktan

oy kurban olurum yaaa opuyorumnanaktan

Hayirli olsun canim benim, hamilesinnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

hepinize çooookkkk teşekkür ederim
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

cok sevındım canım ,Hayirli olsun opuyorumnanaktan

kan değerim 525 çıktı kızlar geçenkinde hiç bu kadr yükselmemişti

canım burdan da yazayımmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn inşallahhh değerinde güzel çıkmış canımmm
Tebriklerrrrrrrrra.s.

canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…