Allah ım şükürler olsun

Bozo canım hayırlı, uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursu inşallah. Bol bol ananas ye, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.

canim benim ben de cok cok tebrik ederim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allahim :)

hayırlı olsun bozocum allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işallah bizede dua et

çok teşekkür ederim kızlar
Allah isteyen herekese nasip etsin

canimm seni tebrik etmistim ama olsun burada daha ozel oluyo simdi goerdum bu sayfayi
tebrikler canim arkadasim benimm alllah tamamina erdirsinn :lepi::teytey::teytey:

bozooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodelikafadulden
yeminle nasıl sevidim yaaa maşşalallahhhhhhhhhhhhhhhh allah saglıcakla kucagına aldırsın kusum benim yaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
gayet net cizgi canım ay heycanını anlaya biliyorum allah bizede versin bozo insaşşallaah
bende düşük yapmıstımya daha adetim durmadı 2 aydan beri durur sada akıntılı valla bugün doktora gittim tedavi oluyyorum insallah adetim dururda yumurtlamaya baslarımda hamile olurum dua et canım banada allah mahrum etmesin bizden insallahha
ay vallaha cok sevindim ya tüylerim diken diken oldu bozom yaaaaaaaalkisalkisalkis

oyyyyyy canım çok sevindim :dance: tebrikler.. hayırlsıyla bebişini kucağına alırsın inş. darısı bekleyenlerin başına

ben de yazayım ben de hayırlı ugurlu olsun canım benım tekrardan ıns guzel bebegının resımlerını de gorucez hıkayenı de dınlıycez :)) hersey yolunda gıder bu sefer ıns :)

ayy canım ya saol heryerden tebrik ettin :kedi:
darısı başınıza

YAKIŞIR BENıM CANIM ARKDAŞIMA .....güzel anne eeşine de iyi hediye oldu:):CüvCüv:

saol canım
evet hediyesini verdim erkenden
darısı sizin başınıza

hayırlı olsun canım kucağına almakta nasip olur inşallah darısı bizlere...
bizede dua et olurmu...

çok sevindim bozo
inş. hayırlısıyla kucagına almakta nasip olur.
darısı isteyenlere inş.

tebrikler tatlım :teytey::teytey:
sağlıkla gelsin inşlhh

darısıda bizlere inşlhh en tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…