Allah imm

facede bir gruba uyeydim.paylasım yapıyolardı.dedim patlama olmus.Gruptan cıkarıldım.İlgincc

frittpack diyet grubu.baktım ben su kadar zayıfladım.soyle oldu boyle oldu.dedim patlama.bana diyoki burası yeri degil,gösteriş yapma,fatiha okudunmu.YAZIKKK
Ay Aman boşver ya. Takılma. Sırf polemik için yazilmis gibi geldi bana. Var öyle sivri tipler.

arkadaşlar içeride patlamamış, X-rayde farkedilince orada patlatmışlar, içeriyi de taramışlar silahla

Yine mi masumlar ölüyor :( Şu mübarek günde nasıl bir vicdansızlık bu ? Ne zaman bitecek ? Kaos ortamı yarattılar iyice .. Sokakta paranoyakca geziyoruz . Sudan ucuz canlarımız var bizim..

Nasıl sokuyorlar içeriye o kadar silahı, canlı bombayı yahu aklım almıyor!!

İçeriyi de taramışlar galiba. Biri de içeride de olan olmuş diyor.
Ama 28 ölü var resmi açıklamaya göre. Ama sözlüklerde 40 diyorlar. Bakan da 10 demişti.

Anlasilan her kafan ayri ses cikiyor. Zaten sonuc olarak isin dogrusunu ogrenebilecegimizi de sanmiyorum. Genelde olu ve yarali sayisi az soyleniyor.

Havaalanina bombayi nasil sokmus adiler:/
Canli bombami nasil beyinleri yikaniyorsa olume olumune atliyorlar.
Ins. Olu sayisi yukselmez:KK43:

Gecenlerde kardesimle avm ye girdik bi valize saklama kutulari icinde hazirladigim yemekleri koymustum kardesim icin bayada agirdi cantami verdim valizi verecektim ki baya agirdi ne var icinde dedi yemek dedim hayirdir yolculuk mu var dedi sayilir dedim gecebilirsiniz dedi ve gectik yani gercekten Allah muhafaza demek oyle valizde bombayla biri elini kolunu sallayip gayet rahat gecebilir

Back
X