- Konu Sahibi pinaripekci
-
Canım Çok Güzel Bi haber bu.
Allah Sizlere Sağlık sıhhat versin Analı babalı büyümek nasip etsin.
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy pınarım anne adayıymış ta benim ancak haberim olmuş ablası hayırlı ugurlu olsun rabbim tek avazda dogurmak nasip etsin allahım duamı kabul etmiş gördünmü eniştegeldi aileyi çogaltın demiştim demi hadi rabbim şöle koç gibi bi erkek versin mavisu nasıl karşıladı varmı azcık kıskançlık öpüyorum annelerin en kıymetlisi artık kendine çok daha iyi bak
tarifi imkansız duygular içerisindeyim..dün test yaptım çift çizgiyi gördüm ikinci kez...allah izin verirse ekim sonu gibi 4 kişilik bir aile olacağız..rabbim bir arada olmayı nasip etsin inşallah..sağlıkla hayırla..tüm isteyenlere de nasip etsin bu mutluluğu..söz veriyorum isteyen tüm arkadaşlarım için hamileliğim boyunca hep dua edeceğim rabbime..opuyorumnanaktan
yok ablası iyi etmişin bilsinki ona göre kendini hazırlasın eeeeee oda küçük dahaaz biraz nazı kaprisi olacak gönlümden erkek geçiyo o yüzden maviş maviş yazmak geldi içimden rabbimden gelene boynumuz kıldan ince saglıkla gelsin inşallah öpüyorumkırk bin kere maşallah ogluşuma alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaa tepriklerrrr canım allah analı babalı büyütsün banada tombiş soyledii
aa baktımki topik acmışınnn tepriklerrr çok sevindim benim gelinimle aynı tarihlerden doğum olacak allah izin verse canım benimmmmmolumunekankayizsmile
bende gecen sene bu vakitlerde hamile oldugumu ogrenmistim.kizim simdi 4 aya girdi.sizde saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah.
ne güzel bir haber.senin adına çok sevindim..
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH CANIM
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canimmmmmmmmmmmmm
gözün aydin olsun
nekadar sevindim anlatamam canisi
cok güzel bir haber
güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum tatlisime
demekki prensesimiz abla olucak insaallah hayirlisiyla desene
yakisirrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minik bir melek daha kendini müjdelemis
ne utlu
dilerimki bu melekle
hersey daha güzel ve özel olur hayatinizda canisi
Rabbim ne muradiniz varsa versin
insaallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?