allah kahretsin böyle akrabaları

Arabaya akrabalarıni almak zorunda değildin. CENAZEDEN sonra gene gideblirdin tatile.Hizmet etmek zorunda da değilsin. KENDİ iş yaratıp kızıyorsun

Herkes adam ölmüş yazık vs yazmış eee kendini çere çöpe öldürmeseymiş o zaman? ? At kadar 30 yaşında adam kız için intihar etmiş aferin ona. Adamın ölmekle derdi yokmuş ki neresine ah vah edelim gitmek isteyip gitmiş.

Valla ben olsam tatile giderdim hem yer bulunmuyor hem çok para vermişsiniz. Sevmediğim kuzene tatilden sonra üzülürdüm tatili p.ç etmezdim.

Son düzenleme:
Yahu kuzenin vefat etmis ne tatili. Ben uzaktan biri olse komsu vs muzik bile dinleyemiyorum bi sure.
Kuzenim olcek ben tatil yapcam pesss!
Hadi onuda gectim anlatim tarziniz cok iticiiiii..

İnsan akrabalarıyla belli bir mesafede olmalı diye düşünürüm her zaman...
Fakat söz konusu olan şey ÖLÜM !!!
Ne kadar hoşlanmasanızda akrabalarınızdan,konu sağlık ve ölümse saygı duymak zorundasınız.
İkisi de başka şeye benzemez.

Belki dikkat çekmek için yapmıştır da evdeki hesap çarşıya uymamıştır.

Can tatlıdır aslında, cayacak kadar kör, cahil ve mantıksız olmasın hiçbir insan. Bize yuhlamak değil, Allah günahlarını affetsin demek düşmeli. Kim bilir belki bir başka akrabası da üyedir burada, kalp kırmayalım.
Dipçe: Sizden alıntı yaptım ama, size bir çemkirme, laf söyleme amacı yok yazdıklarımın. Sadece ilk cümle sizin yorumunuza karşılık, geri kalan ortaya.

kuzenın ölmüş senın anlatım tarzına bak! kim için öldüğünün önemi yok, ölmüş işte.

Yaa o degilde, 3 ay once vefat eden annem icin cok sevdigi eltisi '... Ablanin vefatindan dolayı 2000€ masraf yaptik' demesi gözümde b.k kadar degeri kalmadigini ona bir gun soylemek istiyorumda iste... Annem için susuyorum.

Bunlar akraba değil AKBABA.. Bende de var bunlarda çokça ! Ve emin olun ölseler üzülmem tıpkı sizin gibi ! Çünkü onların şu dünyada tek iyiliğini görmedim aksine kötülüklerini arkamdan konuşmalarını gördüm. Nefret ettirdiler.

Cok dertliyim cokk.uzak bile olsaniz akraba sorunu gelip buluyorz insani. Dun aksam 60 yasinda yengemin -hem anneanne hem babaanne-gun boyunca kayip oldugunu ogrendim. Dun sabahtan beri haber alinamiyor ve ayni yaslarda cok sık gorustugu bi adam da yok ortada. Bu yasta colugunu.cocugunu torunlari birakip ikinci baharını yasamaya gitti. Esim ya da ailesinden hic bir soruya tahammulum yok

Valla bende mi sorun var dedim bir an herkes ölüm ölüm diye feryat figan basınca. Ya adam kendi eliyle son vermiş hayatına, düpedüz bencillik bu. Hastalık değil, kaza değil. Bile isteye öldürmüş kendini. Arkasından ağlayınca ne değişiyor? Kaldı ki sanırım aralarında bağ yok kuzeniyle. Benim kuzenimle aramda bağ vardır, öyle bir şey yapsa üzülür, kendime gelemem vs. Ama durum çok farklı burada, evlerine sürekli yatılı misafir geliyormuş, durumları iyi değilmiş zaten, kız kendi hayatını yaşayamıyormuş. Tam nefes alacakken bu sefer de intihar olayı çıkmış, hoopp konu sahibi yine hizmet hürmet derken bunalımlardan bunalım beğenmiş. Sizi koysak o eve ne kadar dayanırsınız acaba? Cıxx cıxx dışarıdan atmak kolay.

Valla kimin öldüğüne göre değişirdi benim tutumum da
Mesela teyzemin oğlu ölse tatil falan gözüm görmez
Ama amcamın oğlu ölse cenazeye katılır tatilime dönerim
Kendini başkası için öldürürken anası babasını sevenlerini düşünmeyen adamı ben mi düşüncem. Saçma sapan sebeplerle intihar edene ben de acımam kusura bakmasın kimse. Anne babasına üzüldüm. O kadar büyüt sonra gitsin kendini öldürsün.
Konuda anlatılmak isteneni de anladım bu akrabalar yiyici. Uzak durabilseniz keşke
Arkadaş ortamında tanışsam yüzüne bakmayacağım insanlarla kan bağı var diye muhatap olmak zorunda kalıyorum ya en sinir olduğum şey bu.

Okurken sizden çok rahatsız oldum. Ne demek 30 yaşındaki adam intihar etti?
Belli ki sıkıntıları vardı sizi mi arayacaktı onu mu beklediniz?
Vay arkadaş tatil ne kadar önemliymiş ölümden. İnanın okurken midemi bulandırdınız.
Ben akrabalarınızdan çok sizin sırtlan olduğunuzu düşündüm !!!

Çoğunluk aynı dertten muzdarip sanırsam işleri düşünce herkes arıyor yoksa dedikodunu yapıyorlar.

sevgili teyzeciğim gözlerini dört açmış bizim mutsuzluğumluzlaa mutlu olurken ,kendi çocuklarıyla kıyaslayıp açığımızı ararken ben neden onun çocuğuna üzüleyim yahu?
geçen sene biriyle görüşüyordum yüzüme karşı o seninle dalga geçiyordur diyen kadın bu.neden? adam bana göre fazla iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…