- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi lilith2013
-
Belki dikkat çekmek için yapmıştır da evdeki hesap çarşıya uymamıştır.Herkes adam ölmüş yazık vs yazmış eee kendini çere çöpe öldürmeseymiş o zaman? ? At kadar 30 yaşında adam kız için intihar etmiş aferin ona. Adamın ölmekle derdi yokmuş ki neresine ah vah edelim gitmek isteyip gitmiş.
Valla ben olsam tatile giderdim hem yer bulunmuyor hem çok para vermişsiniz. Sevmediğim kuzene tatilden sonra üzülürdüm tatili p.ç etmezdim.
Valla bende mi sorun var dedim bir an herkes ölüm ölüm diye feryat figan basınca. Ya adam kendi eliyle son vermiş hayatına, düpedüz bencillik bu. Hastalık değil, kaza değil. Bile isteye öldürmüş kendini. Arkasından ağlayınca ne değişiyor? Kaldı ki sanırım aralarında bağ yok kuzeniyle. Benim kuzenimle aramda bağ vardır, öyle bir şey yapsa üzülür, kendime gelemem vs. Ama durum çok farklı burada, evlerine sürekli yatılı misafir geliyormuş, durumları iyi değilmiş zaten, kız kendi hayatını yaşayamıyormuş. Tam nefes alacakken bu sefer de intihar olayı çıkmış, hoopp konu sahibi yine hizmet hürmet derken bunalımlardan bunalım beğenmiş. Sizi koysak o eve ne kadar dayanırsınız acaba? Cıxx cıxx dışarıdan atmak kolay.Herkes adam ölmüş yazık vs yazmış eee kendini çere çöpe öldürmeseymiş o zaman? ? At kadar 30 yaşında adam kız için intihar etmiş aferin ona. Adamın ölmekle derdi yokmuş ki neresine ah vah edelim gitmek isteyip gitmiş.
Valla ben olsam tatile giderdim hem yer bulunmuyor hem çok para vermişsiniz. Sevmediğim kuzene tatilden sonra üzülürdüm tatili p.ç etmezdim.
Çoğunluk aynı dertten muzdarip sanırsam işleri düşünce herkes arıyor yoksa dedikodunu yapıyorlar.bir kez gün yüzü görmedik sayelerinde.bencil sırtlanlar.dedem nenem hasta olur biz,senenin çoğunda evinde bakan ,ilgilenen biz.maddi durumumuz iyi de değil öyle.2- 3 hediye getirirler,haftalarca kalırlar memlekettekiler.gelmeyin,hediye de getirmeyin.dedikodu ,kavga gürültü gırla.yaralı parmağa işemez hiçbiri.sadece işleri düşünce hatırlanırız.
tam ilk defa tatil yüzü göreceğim derken daha tatilimin ilk günü kuzenimin vefat haberini aldım.üstelik 7 günlük rezervasyon yaptırdım.1 aylık maaşımı verdim.sırf biraz iç sıkıntım geçsin diye.o da burnumdan geldi.30 yaşına gelmiş adam intihar etti kız için. araba ayarladım.bizim sırtlanlar doluştu,biri de benzin parasını bölüşmeyi teklif etmedi.bir de sürekli ben koşturuldum cenaze evinde.
geçen senem de eniştemin kadına kıza para yetiştireceğim diye tefeciden aldığı borç yüzünden kalp krizinden ölmesiyle rezil oldu.
şimdi de nenem bizde diye hergün başsağlığı.iki dışarı çıkamıyorum milleti ağırlamaktan.
bir kez olsun iyi birşey için aranalım,bir kez.ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?