allah kahretsin böyle akrabaları

"sırtlanlar" falan böyle nasıl bir konuşma tarzı?
erkeksi bir kelime bu. Gerçi konu sahibi erkek olsa daha müstehcen reyting alacak bir konu açardı ama yani her cümlede bir argo. Akrabalarını yermeye çalışırken kendini ortaya koymuş resmen.

Ölüm? Kimse sana inat, pislik, nispet olsun diye ölmez. Lütfen, başsağlığına biri gelmese bile bir iki gün siz yas tutmaktan evden çıkmayın zaten. Dışarı çıkamamaktan şikayet ediyorsunuz Tatil, para bunların fani şeyler olduğunu ölüm bile hatırlatmıyor size. Akrabalar bunlatmış olabilir ama daha çok siz kendinizi dolduruyorsunuz bence. Araba benzinini ödemeyeceklerini bilip dert ediyorsanız ayarlamasaydınız, kendiniz de otobüse binip gitseydiniz. Sonucunu bildiğiniz şeyere girip, kendinizisinir edip insanlara kahır okumayın.

Ölen annen baban kardeşin olsaydı? Bir de o açıdan bak. Tamam iki yıldır zorlanmışsın belli ama ölüm üzerinden böyle konuşmak biraz ağır olmuş.

akrabalar ımırsamiycaksin boşverrrrr....
ben bile umursamiyorum..
evlendim şimdi pek de arayamadim..
dedem bana diyo ki heç arameyon dedene....
meşguldum dede dedim o kadar...
ne meşgulsun bakem dedi
iş güç yorgun argın geliyorum napayım dedim geçtim...
bide hoşgeldin dememişim amcamlara... yengem hemen laf yetişti biliyorum...
benden bi yaş büyuk kuzenimi benimle çok kıyaslardi hep... kuzenimi kıskanmazdim ama imrenirdim...
akrabalarim çok yüzsüzdür... arkalarina çok güzel iş çevirecek yapıya sahip...
babamla yariş içindeydi farkettim diyo ki abi bizim borcumuz çok...
noluyor evlerine gittim vay haline herşeyi almişlar!.
inanma dedim baba bak görüyon hallerini...
babam da ben ne yaptım ki.. takmiyorum diyor.. bide kendi oğullarini kadrolu işe sokmalari için babamdan yardim istemiş. babam hiç oralı olmadi!. bide babamın halası... nefret iki katı nefret ediyorum bayramlarda bile ziyarete gitmiycem!!! heç gelmiyon derse bi laf yaptırcam banane..
hiç oralı olmam artık naparsa yapsın...
haberleri babama 1-2 ay sora veriyo aramiyolar ee ne biçim kardeşler bunlar dedim babama...
Biz evlenince aramaz oldular çok da degiştiler....
farkındayım ama umursamiyorum...
o yüzden takmiycaksin işde...
o yüzsüzlerden uzak durcaksin o kadar!!

Vefat haberi var ve sen hala para derdindesin. Ölene 1 bardak su vermezsn. Para onemli tatil onemli ama taparcasina degil be kardesjm

Arkadaşım hani yazmışsınız Teyzem bena laf soyledi hayatındaki adam seninle dalga geçiyordu diye ben senin yerinde olsam bir kız için intihar eden kuzenim için tatilini bolmez ilahi adalet derdim .Çünkü teyzen hak etmiş .umrumda bile olmazdı beni üzerlerine uzulmesi

Konuyu şok haldr okudum bu nasıl bi konuşma şekli
Keşke gitmeseydinbyapmasaydında bukadar gereksiz konuşmasaydın

bu konu için demiyorum ama genel olarak kk ne kadar sevgi pıtırcığı...
aaa orada kuzenin ölmüş...aaaa o sana kötülük ettiği için sende cevap vererek onunla aynı seviyeye düşmüsün...aaaa o senin büyüğün baban anan eben sonuçta aaa uuu vuuu hııı yuuu...
yahu burası bu kadar büyük bir platform bu kadar üyesi var maşşallah hepsi bir birinden insancıl, birbirinden hümanist bir birinden demokrat birbirinden kibar felan dışarıda ki yamyam dışarıda ki kan emici akbabalar nerede????
bunu cidden merak ediyorum taş atana gül atan affedci kibar nazik kin tutmayan herkese sevgiyle koşan kk ahalisi ben neden sağda solda kk üyesi insanlara rastlayamıyrum ???

bakıs acınıs ve anlatımınız haklı oldugunuz noktaların okadar önune gectıkı
suan gozumde kotu gorundunuz
bigun vefat ettıgınızde akrabalarınıza bız ulasırız planlarını bozmasınlar tatıl önemlı zira

Kuzeninize hi mi canınız yanmadı ?
Bence akraba ilişkisi zayıf olan sizsiniz,dertlendikleriniz değil...
Keşke tatilinizi de iptal etmeseydiniz
Yazık gerçekten yazık

ölse üzülmeyeceğim akrabalarım var. bana anneme babama ailemize ettiklerinden sonra... velhasıl herkes kendi yerini kendi belirler...

hahah benden cok yasıyacaksın :)) dusunduklerımı yazmıssın bırebır hepsıne katılıyorum

Reactions: nio
benımde oyle akrabalrım var ki düşman başına bile dıyemıyorum, beddua olur yıne bana doner bunları yıne cekerım dıye benım akrabalarım sureklı dedıkodu ıle beslenen kımın parası var kimin yok kımın evlılıgı neden kotu, bır asagılık kompleskıdır gıder hepsınde.. nezmn yanyana gelsem genelde ozel-genel hayatım ırdelenır, ıstenılen dedıkodu malzemesı cıkmayınca baska kısılerı cekıstırırler. elimde olsa hıc bırı ıle gorusmem ama baglayan buyukler var bayram zamanlarında bıle sevınemem bazen. kac yasındasın bılmıyorum ama ıster ıstemez uzerınde bır mısyon belırlemıssın yada belırlenmıs sulalende ilk once bunu degıstır,
cenazeye katılman gerekir keza cok cok trajik bir durum intahar etmiş kuzenin.. muhtemelende akranın, bır nevi cocuklugun birde bu acıdan bak

Son düzenleme:
Bu geçen günkü konu mu ya? Ütopik olan.
Ah insanlığımız ahh kalmadın be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…