- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Kimene gore dert kime gore degil,ama bana dert vallahi napicam sasirdim anacim adama kizdim diye 1.5 aydir ugrasiyorum,nuh diyor peygamber demiyor agirdan satiyor kendini.cokta ozluyorum onu madem istemiyorsun ne diye msjlarima cvp veriyor ne desemde duzelse veya nasil vazgecmis gibi yapabilirim..soz vermistik ayrilirsak vedalasicaz diye gelmiyor birturlu sevmem oyle seyleri Dior..bende mecbur surprizim var dedim gel dedim tmm dedi sali gunu gorusucez ama aslinda vedalasicam..vedalasmassam Eger icimde umut kaliyor donucek gibi hissediyorum oda biliyor vedalasirsak benim donmicegimi kizlar napayimm fikir verin yuzyuze gelirsek ozurmu diliyim yoksa vedalasiyim mi??? Simdiden tesekkur beybilerr
Ay biz senle dün dertlestik dimi
nıye ayrıldınız kı
Evet canimin yanmasindan naptigimi bile anlamiyorum rahatsizda ediyorum surekli konu acarak
Bence hicbisey yapma duygusal triplere gerek yok bittiyse bitmistir hatta bekarken birinden ayrilmistim aramizda kotuydu zaten ayriliyorum diye mesaj dahi atmadim hala sevgiliyiz sanip bana yazinca ogrendi ve şok olmuştuonuda oyle gomduk .d
Bana yarim saat 20 dakika GEC yazdi diye saydim sovdum baskasinada msj atiyosundur dedim oyle yani((
ama sen yanlış yapmışsın sankı bıraz
Ayri ulkelerdeyiz vedalasmassam uzulurum olumlu dunya goremessem ya onu son kez??
Kişi sevdiğini allaha emanet ederse, onu bir daha görmeden ölmezmiş...Ayri ulkelerdeyiz vedalasmassam uzulurum olumlu dunya goremessem ya onu son kez??
Olur mu canim. Ayni dert bende de var maalesef
Ya illa benim gibi yapacak degil herkes ama zorla supriz mupriz diyip vedalasma dayatmak sacmalik istese basta redetmezdi.. amacin bana farkliymis gibi geldide neyse zorla yapmanin bi anlami yokAyri ulkelerdeyiz vedalasmassam uzulurum olumlu dunya goremessem ya onu son kez??
Ayri ülkelerdeyseniz nasil cagirinca gelebiliyo ki?
Seninle cidden dertlesmek isterim her ne kadar benden buyukte olsan canimiz ayni sekilde yaniyor..
Canim webcamda demek istedim sesli falan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?