- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Ya illa benim gibi yapacak degil herkes ama zorla supriz mupriz diyip vedalasma dayatmak sacmalik istese basta redetmezdi.. amacin bana farkliymis gibi geldide neyse zorla yapmanin bi anlami yok
Valla neden olmasin canim benim, benim aklim basimdan gitmis zaten ask acisindan, gecsin diye dua ediyorum artik. Istersen bana özelden numarani gönder whatsapp tan yazisabiliriz arada
Koc ama bence ökuz
Canim sen numarani at yurtdisinda oldugum icin beni nasil eklicegini bilmiyosundur simdi msjini bekliyorum
Bende yurtdisindayim zaten
Bu kadar karisik dolandirmali iliskilerden anlamiyorum ben neyse biraz iliski yasarken ipler ekinde olsun bitirceksen bitir yada devam et bitircem deyip bi lafiyla hersey degismemeli biyle karmasik seylerden anlamiyorum benBundan bir onceki ayrilikta Geri dondu ve Ben artk vedalasip bitirmek istiyorum dedi oda sevmem dedi oyle seyleri snra lafi degisitirip askim falan dedi barismistik
Aaaaa ciddenmi canim burda soylemiyim tanidik cikar falan :)
ohh miisssBence hicbisey yapma duygusal triplere gerek yok bittiyse bitmistir hatta bekarken birinden ayrilmistim aramizda kotuydu zaten ayriliyorum diye mesaj dahi atmadim hala sevgiliyiz sanip bana yazinca ogrendi ve şok olmuştuonuda oyle gomduk .d
inat erkeği alacaksın
sonracığıma ıslak banyo terliğilen
ağzına burnuna allah ne verdiyse
çookk itici oluyorlar ya...
Bu kadar karisik dolandirmali iliskilerden anlamiyorum ben neyse biraz iliski yasarken ipler ekinde olsun bitirceksen bitir yada devam et bitircem deyip bi lafiyla hersey degismemeli biyle karmasik seylerden anlamiyorum ben
kız odun olmaz ...sonra o ağzı burnu öpcenTerlik ne bee odunla odunlaaa dovuceksin ayaklarina kapanana kadar...
Bence aklın onda kaldığına göre hala bişeyler hissediyorsun e ayrılık sebebiniz de çok büyük değil sonradan devam etseydik nasıl olurduk dememek için ( çünkü aklın kalcak bence ) Özür dile. Ilk yıllar böyle ufak şeyleri çok buyuturdum bende ayrılığa kadar giderdi bazen ama birbirimizi bırakmadik şimdi şükür cok mutluyuz. Aklında kalbinde varsa vazgeçme
Aynen canm aldım ben dersimi :) ilk zamanlar diye öyle oluyor belki biraz zamana bıraksan siniri geçer ama beklemekte zor oluyor ya. Ay ayrılmak falan yok de canım ya madem kararlisin o aramasa da sen ara hiç ayriliktan bahsetme normal canmlı konuş bi süre sonra kaynar gider hersey yoluna girince nazlanırsın bırak o nazlansın 1 aylık nolcak sanki :)Hala seviyorum canimda vazgecti sanirim o ugrasiyorum barismiyorr senin Adina cok sevindim aman sen akilli o hemen kizip ayrilik lafini kullanmaaa amannnn
Aynen canm aldım ben dersimi :) ilk zamanlar diye öyle oluyor belki biraz zamana bıraksan siniri geçer ama beklemekte zor oluyor ya. Ay ayrılmak falan yok de canım ya madem kararlisin o aramasa da sen ara hiç ayriliktan bahsetme normal canmlı konuş bi süre sonra kaynar gider hersey yoluna girince nazlanırsın bırak o nazlansın 1 aylık nolcak sanki :)
ilk kez sorusuz, kemiksiz, duz bir yorumAy biz senle dün dertlestik dimi
Barıştıktan sonra kendini biraz çeker toparlarsn durumu canm ya boşver sen ona güveniyosan yannda istiyorsan gerisi boşOylemi dersin canim ya o zamn yuzsuz olmaz miyim?
Vedalassam mi barissam mi ne yahu ikisi apayri seyler. Bence sen once bi karar ver, ya da konuyu anlat biz devam et ya da birak diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?