• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kimseye boyle bir dert vermesin..

Ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok üzücü bir durum. Allah şifasını verir inşallah çok zor, çok yıkıcı.
Merak ettim, 2 ay dediklerine göre bayağı geç kalınmış teşhiste, ciddi bir şikayeti olmamış mı acaba?

bi kac senedir ramazan aylarinda felan midesinde yanma oluyormus ama pek onemsememis.son zamanlarda mideai agriyormus.2 hafta icinde 9-10 kilo felan vermis birden.dugun kosturmacalarina baglamislar ama midesinden parca alininca ortaya boyle bir sonuc cikmis malesef.hastaliginin cok ilerledigini soyleyememisler.sadece kanser olabilirsin tedavi goreceksin onlem amacli demisler.bi kac gun once kardesiyle dolasmaya cikmia dertlesmisler."olumden cok korkuyorum.evlenebilecekmiyim acaba" diye aglamis.ona hastaligin ilerledigini soylemeselerde biseyler sezmis sanirim.35 yasinda adam sonucta.cocuk degil anlamistir birseyler..ama yasi kac olursa olsun o kadar dayanilmaz bir aci ki..

ALLAHTAN umut kesilmez rabbim şifalar versin ,bizlerde ne kadar boş şeylere üzülüyoruz,sızlanıyoruz,hayatın zor bir imtihanından geçiyor allahım anne babasına sabırrr versin,çok yakın bir vakit akadaşımız 35 yaşında rahim ağzı kanserinen öldü,ikiz kızları vardı.okadarçokk ki kanser hastası rabbim acı çektirmesin....

Rabbim bu mübarek ayın yüzuhürmetine şifa versin bir mucizede olsa olsun Allahım lütfen sevdiklerine yaşatma bu acıyı sabır ver sabır yarabbim çok acı çok bogazıma birşey oturdu şifa ver rabbim:14:

Bahsettiğin kişi hangi şehirde acaba?Manisa ' da özellikke bu konularda çok başarı sağlamış lokman hekim var.Eşimin rahatsızlığını,hiç bir doktor tedavi edemedi,ümidimizi kesmiştik.( inatçı hıçkırık) kendisi iyileştirdi.İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.

ALAH ım şifa versinn yrdıım etsinn.çook üzüldüüm kendini nişanlısının yerine koyamadım çok zooor bir durumm..onlar ne hayaller kurmuşlardırr yeni evli olacaklar ne umutları vardır kimbilir.. ALLAH ım sen şifa ver sen ömür veerr..

ciğerim parçalandı hiçbirşey dıyemıyorum Rabbımın tecellisi sual olunmuyor işte yuregım acıdı resmen ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİNN :43:

Rabbim sifa versin.. Offf ne kotu bi durum ya :'((( mide kanseri fazla yasatmiyo malesef bi kac ay once en yakin arkadasimin babasi da vefat etti bu yuzden... Allahim yakinlarina sabir versin ozellikle de o kiza cok kotu cok.. Insallah bi mucize olur da sagligina kavusur su mubarek gunlerde bol bol dua edelim :(

Allah hepsinin yardimcisi olsun Rabbim sifasini versin insallah su mubarek günlerin hatrina.. Bu nasil bi acidir çok üzüldüm bogazim dügümlendi yazacak bisey de bulamiyorum çok kötü bi durum off :(

ne zor durumdur bu.,çocuk için de kız için de ,
biri birnden fazla acı çekiyordur diyemyrum
bu nasıl imtihandr.
Rabbm haklarında hayirlisini eylesn

Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sifa versin ins. Mide kanseri evet kotu kanser turlerinden ama Allahtan umut kesilmez amcam 45 yasinda yaklasik 9-10 ay once midesinin yarisini aldirdi simdi cok iyi masallah. Ayrica dedemde midesinin hepsini aldirdi ve doktorlar en fazla 6 ay dedigi halde 10 yildan daha fazla yasadi ve mide kanserinden olmedi. Allah tum hastalara sonrada bana sifa versin ins banada dua edin nolur:(

Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sifa versin ins. Mide kanseri evet kotu kanser turlerinden ama Allahtan umut kesilmez amcam 45 yasinda yaklasik 9-10 ay once midesinin yarisini aldirdi simdi cok iyi masallah. Ayrica dedemde midesinin hepsini aldirdi ve doktorlar en fazla 6 ay dedigi halde 10 yildan daha fazla yasadi ve mide kanserinden olmedi. Allah tum hastalara sonrada bana sifa versin ins banada dua edin nolur:(

ederiz tabi.sizin hastaliginiz ne?

Allah şifa versin, gençliğine ailesine bağışlasın İnşaallah:(((
Şu mübarek günlerde Rabbim dertlilere deva, hastalara şifa nasip etsin.

bi kac senedir ramazan aylarinda felan midesinde yanma oluyormus ama pek onemsememis.son zamanlarda mideai agriyormus.2 hafta icinde 9-10 kilo felan vermis birden.dugun kosturmacalarina baglamislar ama midesinden parca alininca ortaya boyle bir sonuc cikmis malesef.hastaliginin cok ilerledigini soyleyememisler.sadece kanser olabilirsin tedavi goreceksin onlem amacli demisler.bi kac gun once kardesiyle dolasmaya cikmia dertlesmisler."olumden cok korkuyorum.evlenebilecekmiyim acaba" diye aglamis.ona hastaligin ilerledigini soylemeselerde biseyler sezmis sanirim.35 yasinda adam sonucta.cocuk degil anlamistir birseyler..ama yasi kac olursa olsun o kadar dayanilmaz bir aci ki..

ALLAH şifasını verir inşallah.. bir umut ,mucize inşallah düzelir..

Love story 'e benziyor biraz bu.

Ben olsam evlenir miydim evet evlenirdim hatta o iki ayi daha onceye alip yildirim nikahi yapardim.

Belki bir umut duzelir. Allah sifa versin. Insallah iyilesir . :nazar:

mide kanseri bu kadar diğerlerine göre daha mı kötüymüş :50: Allah şifa versin inşallah iyileşir, Allah tan ümit kesilmez....ailesine de sabır versin...

Rabbimden başka kimse bilemez zamanını ölümün.
İnş hemen tedaviye başlar ve sonuç alır, Rabbim yardımcısı olsun
ve şifa versin, her iki taraf içinde durum çok zor.
el ele gönül gönüle bu günleri atlatırlar inş.

Back
X