Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok üzücü bir durum. Allah şifasını verir inşallah çok zor, çok yıkıcı.
Merak ettim, 2 ay dediklerine göre bayağı geç kalınmış teşhiste, ciddi bir şikayeti olmamış mı acaba?
Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine sifa versin ins. Mide kanseri evet kotu kanser turlerinden ama Allahtan umut kesilmez amcam 45 yasinda yaklasik 9-10 ay once midesinin yarisini aldirdi simdi cok iyi masallah. Ayrica dedemde midesinin hepsini aldirdi ve doktorlar en fazla 6 ay dedigi halde 10 yildan daha fazla yasadi ve mide kanserinden olmedi. Allah tum hastalara sonrada bana sifa versin ins banada dua edin nolur![]()
ederiz tabi.sizin hastaliginiz ne?
bi kac senedir ramazan aylarinda felan midesinde yanma oluyormus ama pek onemsememis.son zamanlarda mideai agriyormus.2 hafta icinde 9-10 kilo felan vermis birden.dugun kosturmacalarina baglamislar ama midesinden parca alininca ortaya boyle bir sonuc cikmis malesef.hastaliginin cok ilerledigini soyleyememisler.sadece kanser olabilirsin tedavi goreceksin onlem amacli demisler.bi kac gun once kardesiyle dolasmaya cikmia dertlesmisler."olumden cok korkuyorum.evlenebilecekmiyim acaba" diye aglamis.ona hastaligin ilerledigini soylemeselerde biseyler sezmis sanirim.35 yasinda adam sonucta.cocuk degil anlamistir birseyler..ama yasi kac olursa olsun o kadar dayanilmaz bir aci ki..