• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kimseye boyle bir dert vermesin..

Allah yardımcısı olsun inşallah şifa versin
çok üzüldüm:(

Allah şifa versin.. çok üzücü... şöyle bi düşündüm de insanlar nelerle hangi dertlerle boğuşuyorlar biz ne için canımızı sıkıoruz, neyi kafamıza takıyoruz.. can bu, sağlık bu daha önemlisi var mı.. rabbim bu mübarek günlerin hürmetine sağlık sıhhat versin.. yok eğer alacağı nefes bu kadarsa, vakti zamanı geldiyse de hayırlı ölüm versin..

Allah acil şifalar versin inşallah. Evliliği neden iptal ettiler kız mı istemedi acaba? Ne biliyim ya düşünüyorum da Allah korusun sözlümün başına böyle bir şey gelse o 2 ay için bile onunla evlenirdim hatta bir arkadaş yazmış öyle beklemem de yıldırım nikahıyla filan bir an önce evlenirdim. Hem Allah'tan umut kesilmez belki öyle olsa çocuk daha çok bağlanacak yaşama.

Allahim:( gozyaslarimi tutamadim:( ne denir ne soylenirki.. 2 ay bir an once gecsin diye safak sayanlarmi, gecmesin diye yalvaranlarmi.. Ne bicim biseysin be hayatttt !!! Niye bukadar acimasizsinn!! :(

Benim kuzenimde mide kanseriydi o zamanlar 3 tanede cocuk babasiydi allahim olduk olduk dirildik ameliyatla tum midesi alindi tombik biseydi bir deri bir kemik kalmisti cunku sadece bir lokma yiyebiliyordu cebinde ekmekle geziyordu o derece allahim yardim etti midesi buyudu artik normal hayatina dondu cok sukur
Insallah bahsettiginiz kiside kurtulur allah yardimcisi olsun insallah

ne kadar zor herkes için anne babası nişanlısı
Allahtan umut kesilmez canım
Rabbim şifa verecekse ölüm döşeğindede verir
mübarek günler yüzü suyuna şifa versin Allahım

merhaba arkadaslar.aslinda bu dert benim derdim degil.sadece cok uzuldugum icim sizinle paylasmak istedim.ablamin en yakin arkadasinin abisi mide kanseri.daha yeni ogrendiler.kanser olmasina uzuldum ancak beni asil etkileyen uzen sey agustosta bu abinin dugunu olacakti.hersey hazirmis.ev tutulmus, dugun tarihi alinmis ama doktorlar en fazla 2 ay yasar demisler...bunu ona soyleyemediler tabi.ama oyle ya da boyle soylemek zorundalar..cunku dugunu iptal edecekler..dusunsenize ne kadar kotu bi durum..1 ay sonra evleneceksiniz ve size gelip"dugun iptal.2 ay sonra oleceksin" diyorlar..ya da gelinin yerine koyun kendinizi.evleneceginiz sevdiginiz adam dugununuz yapilmadan olecek.kimbilir nasil mutluydular.ne hayaller kurmuslardir..Allahim dusundukce kafam almiyo..duzelcegine dair pek umut yokmus ama lutfen siz de dua edin..Allah'im sifa versin..

Bu mübarek ayda allahım inşallah şifa verir bi mucize yaratırdasevenleri birbirinden ayırmaz..Allah düşmanımın başına vermesin Alllah uzak etsin gerçekten çok acı bişey..bi arkadaşımın arkadaşıydı çocuk lenf kanseriydi ve belliymiş gideceği kız yanından hiç ayrılmamış sözlülermiş onlarda sonuç...Allahım ya insanın gerçekten tüyleri diken diken oluyo hele bide elden bişey gelmiyo ya o daha kötü..tüm dualarımız onunla inşallah ama inşallah şifa bulur :43:

Allahim cok uzucu ve cok zor bir durum
Rabbim tez zamanda acil sifalar versin:(

Bizim de cok yakin arkadaslarimizdan biri bu durumu yasadi .
Universiteden arkadaslarimiz:(
Cok beklediler birbirlerini ,
beraber mezun olduk ,
hatta esim ve o arkadasi ayni yere atandilar.

Kizin ailesi evlilige onay vermiyordu bir turlu .
En sonunda verdiler bizden 1 ay sonra da evlendiler .
Fakat tam dugun arefesinde kizin kalbinde kist oldugu ogrenildi .
Yine de evlendiler
Ve evlendikten tam 4 ay sonra bir gece kiz aniden vefat etti :(
Hepimiz soka girdik .
Erkek arkadasimiz ben bunca yil bosuna mi bekledim, tam kavusmusken niye bu kadar az zaman diye hungur hungur agladi :(
Cok kotu gunlerdi hepimiz icin :(
Bir de ustune ondan suphelendiler ifade verdi falan sonra otopsi raporunda cikti her sey :(

Sonra arkadasimiz tayin istedi gitti .
Hayata kustu .Ailesi boyle olmaz diyip baski yapinca baskasiyla evlendi.
Ilk cocuklari dogdugunda esimi arayip
benim cocugumun annesi belliydi, bu nasil bir kaderdir demis .
Offf o gunlere geri gittim :(
Yazamayacagim daha fazla :(
Kiz icin de cok zor bir durum
Allah sabir versin :(

Son düzenleme:
miğdesini aldırsa kurtulamazmı yok mu bi çaresi
Allah'm bu nasıl bi acı, o kadar üzüldüm ki bi yolu bi çaresi olmalı ya :14::14::14::14::14:

Allahim cok uzucu ve cok zor bir durum
Rabbim tez zamanda acil sifalar versin:(

Bizim de cok yakin arkadaslarimizdan biri bu durumu yasadi .
Universiteden arkadaslarimiz:(
Cok beklediler birbirlerini ,
beraber mezun olduk ,
hatta esim ve o arkadasi ayni yere atandilar.

Kizin ailesi evlilige onay vermiyordu bir turlu .
En sonunda verdiler bizden 1 ay sonra da evlendiler .
Fakat tam dugun arefesinde kizin kalbinde kist oldugu ogrenildi .
Yine de evlendiler
Ve evlendikten tam 4 ay sonra bir gece kiz aniden vefat etti :(
Hepimiz soka girdik .
Erkek arkadasimiz ben bunca yil bosuna mi bekledim, tam kavusmusken niye bu kadar az zaman diye hungur hungur agladi :(
Cok kotu gunlerdi hepimiz icin :(
Bir de ustune ondan suphelendiler ifade verdi falan sonra otopsi raporunda cikti her sey :(

Sonra arkadasimiz tayin istedi gitti .
Hayata kustu .Ailesi boyle olmaz diyip baski yapinca baskasiyla evlendi.
Ilk cocuklari dogdugunda esimi arayip
benim cocugumun annesi belliydi, bu nasil bir kaderdir demis .
Offf o gunlere geri gittim :(
Yazamayacagim daha fazla :(
Kiz icin de cok zor bir durum
Allah sabir versin :(

Allahım ne kadar korkunç bir durum. Biz de yok o neden oldu bu neden oldu filan diye birbirimize trip atıyoruz onu beğenmiyoruz bunu istemiyoruz. Oysaki sevdiğimiz insanla sağlıkla bir ömür sürmek ne kadar da büyük bir nimet bunun farkına varıyor insan böyle şeyler duydukça gördükçe

tesekkurler guzel dualariniz icin.bitkisel ilac felan deneyeceklermis ama hastalik cok ilerlemis.ne olacak bilmiyoruz.kiz farkli bi sehirde yasiyor.kizin annesi durumu ogrenince kalp krizi gecirmis.yani annesinin hastaligiyla ilgilendigi icin nisanlisinin yanina da gelemedi henuz..aklima geldikce icim parcalaniyo.

Rabbim acil şifalar versin sevdiklerine bağışlasın çok zor bir durum ne olursa olsun tedavisini ihmal etmesin özeline bakarmısın konuyu açan arkadaşım

Konuya ilk yorum yazan üyenin yorumu ve Cudana'nın anlattıkları beni benden aldı :14: Ay yüreğime taş oturdu sıkıntıdan :14: Allah'ım şu mübarek günlerin hatırına ne olur bir mucize olsun :14:

yeeshym_95 gelişmeleri buradan bildir lütfen canım içime dert oldu :26:

çok üzücü bir durum ama bende kına gecesinde trafik kazasında hayatını kaybeden damadı duydum.(komşumuzun kardeşi) sabahı gelin almaya gidilecekmiş bol çeşitli yemekler börekler bir anda düğün yemeğinden cenaze yemeğine dönüşmüş :((

çok üzücü bir durum ama bende kına gecesinde trafik kazasında hayatını kaybeden damadı duydum.(komşumuzun kardeşi) sabahı gelin almaya gidilecekmiş bol çeşitli yemekler börekler bir anda düğün yemeğinden cenaze yemeğine dönüşmüş :((

Allahım yarabbım ya Resullallahımmm neler var neler okudum bu konuda Allahım sabırlar versınn kader dedıklerı bu olsa gerek onune gecılmıyor ama ınsanında ıcı daglanıyor ay :14::14:

çok üzüldüm gerçekten . Keşke düğünü yapsa , ölmeden önce o duyguyu yaşayabilse mümkün değil mi aile nasıl bakıyor bu duruma ki

Back
X