- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar.aslinda bu dert benim derdim degil.sadece cok uzuldugum icim sizinle paylasmak istedim.ablamin en yakin arkadasinin abisi mide kanseri.daha yeni ogrendiler.kanser olmasina uzuldum ancak beni asil etkileyen uzen sey agustosta bu abinin dugunu olacakti.hersey hazirmis.ev tutulmus, dugun tarihi alinmis ama doktorlar en fazla 2 ay yasar demisler...bunu ona soyleyemediler tabi.ama oyle ya da boyle soylemek zorundalar..cunku dugunu iptal edecekler..dusunsenize ne kadar kotu bi durum..1 ay sonra evleneceksiniz ve size gelip"dugun iptal.2 ay sonra oleceksin" diyorlar..ya da gelinin yerine koyun kendinizi.evleneceginiz sevdiginiz adam dugununuz yapilmadan olecek.kimbilir nasil mutluydular.ne hayaller kurmuslardir..Allahim dusundukce kafam almiyo..duzelcegine dair pek umut yokmus ama lutfen siz de dua edin..Allah'im sifa versin..
Allahim cok uzucu ve cok zor bir durum
Rabbim tez zamanda acil sifalar versin
Bizim de cok yakin arkadaslarimizdan biri bu durumu yasadi .
Universiteden arkadaslarimiz![]()
Cok beklediler birbirlerini ,
beraber mezun olduk ,
hatta esim ve o arkadasi ayni yere atandilar.
Kizin ailesi evlilige onay vermiyordu bir turlu .
En sonunda verdiler bizden 1 ay sonra da evlendiler .
Fakat tam dugun arefesinde kizin kalbinde kist oldugu ogrenildi .
Yine de evlendiler
Ve evlendikten tam 4 ay sonra bir gece kiz aniden vefat etti![]()
Hepimiz soka girdik .
Erkek arkadasimiz ben bunca yil bosuna mi bekledim, tam kavusmusken niye bu kadar az zaman diye hungur hungur agladi
Cok kotu gunlerdi hepimiz icin![]()
Bir de ustune ondan suphelendiler ifade verdi falan sonra otopsi raporunda cikti her sey
Sonra arkadasimiz tayin istedi gitti .
Hayata kustu .Ailesi boyle olmaz diyip baski yapinca baskasiyla evlendi.
Ilk cocuklari dogdugunda esimi arayip
benim cocugumun annesi belliydi, bu nasil bir kaderdir demis .
Offf o gunlere geri gittim
Yazamayacagim daha fazla![]()
Kiz icin de cok zor bir durum
Allah sabir versin![]()
çok üzücü bir durum ama bende kına gecesinde trafik kazasında hayatını kaybeden damadı duydum.(komşumuzun kardeşi) sabahı gelin almaya gidilecekmiş bol çeşitli yemekler börekler bir anda düğün yemeğinden cenaze yemeğine dönüşmüş(