Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese hayırlı günler.Üç gündür aşırı derecede bulantım ve ishalim var.İlk gün acilde serum verdiler eve geldikten sonra biraz iyi gibiydim.Ama sabaha kadar ateşim vardı ve çok yükselmişti.Bugum yine doktora gittim ve enfeksiyon kapmissin heralde dedi.Agri kesici yazdı.Bu hafta vize haftam.Ama ben sıvı alamıyorum,yemek yiyorum.İlac işe yaramıyor çünkü midemde kalmıyor hiç bişey.Bu yüzden de önceki haftalarda ne çalıştıysam o.Kendimi çok kötü hissediyorum.Midem sanki yerinden sökülecek.Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın sadece paylaşmak istedim

neden sıvı alamıyorsun
aksine bol sıvı tüketmeniz gerekiyor bu durumda

neden sıvı alamıyorsun
aksine bol sıvı tüketmeniz gerekiyor bu durumda
Su içmek istiyorum ama çıkarıyorum. Doktora da dedim ama bi çözümü olmadı yani.Ah bi canım istediği kadar su icebilsem

su içmelisin eğer içemiyorsan ve çiş rengin çok koyulaşmışsa serum takılması gerekir zorla kendini biraz. az az iç lıkır lıkır olmasın midende. haşlama patates gibi şeyler ye ağır şeyler yeme

C
canım geçmiş olsun salgın var maalesef 7 günde tam olarak geçiyor ve ilaçlar etki etmiyor ishal durdurucu kullanma sakın bol bol su iç muz patates gibi gıdalar tüket mide bulantısı için taze nane ve limon kaynat mercanköşkü otu da iyi gelir

Bu arada su içemiyorsan serum almak zorundasın vücut sıvısız kalmamalı serum alacağın zaman midem bulanıyor bunu önleyici bir karışım yapın de

Doktor heralde mi dedi Ee test yapmadi mi? Kan degerinde cikar enfeksiyon var mi yok mu. Ayrica agri kesici ne alaka antibiyotik bol sivi olmadan nasil atlatacakmissin enfeksiyonu?
Ilginc doktorlar

Crp yükselmiş gibi görünüyor. Dahiliyeye gidin kan testi yapılmadı mı enfeksiyonda ağrı kesici ne alaka.

başka bir dokt. git. bu şekilde iyi olamassın. ayrıca bol su içmeye özen gösterr.

Heraldeyle tahminlerle ilacmi verdi doktor duzgun bir doktora gidin once tahlil sonra teshis ilac olur gecmis olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim.Su icsem bile çıkarıyorum.Doktora soyledim ama serum falan vermediler.Tahlil de yapmadı.İki ilaç verdi gönderdi.Bi tek cumartesi aldım serum onun da faydası olmadi

Canım benim geçmiş olsun.bana da olmuştu aynısı. Artık afedersin safran geliyordu serum yedim ama çok zor atlattım sonra salatalık patates falan tuzladım özellikle muz ağrısını alıyor hep ishali geçiriyor bir de tuzla limon ye. Umarım en kısa süre de atlatırsın. Benim böyle geçmişti

Çok teşekkür ederim ben de aynı durumdayım su bile icsem gidiyor. Vücudum çok susuz kaldı

Çok teşekkür ederim ben de aynı durumdayım su bile icsem gidiyor. Vücudum çok susuz kaldı
Canım hemen uygula özellikle muz mideye birebir ağrısı biraz geçince de su iç nane limon kaynat

Test yapmadan ağrı kesici ne alaka? bence başka bir doktora git canına eziyet etmé. Hatta kalk acile git. Sınavım var çalışmam lazım sıvı alamıyorum de. Ben böyle durumda serum almadan kendime gelemiyorum çünkü gerçekten kusma ve ishal birleşince su kaybından dolayı insan iyice halsiz düşüyor. Serum takılınca uyumaya başlıyorum iyileştiğimi hissediyorum hemen. Benim tavsiyem tarçın zencefil. Çünkü bunlar enfeksiyona da iyi geliyor.

Acile gittim ilk gün serum verdiler biraz iyi gibiydim yok yine hastalandım serum vermiyorlar geçer dedi gittiğim 4 doktor

Su içmek istiyorum ama çıkarıyorum. Doktora da dedim ama bi çözümü olmadı yani.Ah bi canım istediği kadar su icebilsem
Peki ayran içebiliyor musun
ya da ıhlamur
ya da nane limon
yani bi şekilde sıvı alabilmen şart
bu arada bugün nasıl oldun umarım daha iyisindir

Hepinize çok teşekkür ederim.Su icsem bile çıkarıyorum.Doktora soyledim ama serum falan vermediler.Tahlil de yapmadı.İki ilaç verdi gönderdi.Bi tek cumartesi aldım serum onun da faydası olmadi
başka bir doktora git lütfen o nasıl bir doktormuş öyle ya
vücudun sıvısız kalmaması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…